Allesindustrieel Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Erg slecht. Zij vragen begrip voor de late levering maar tonen geen begrip voor de klant. Het begon al Met een te late levering. Toen het product binnen was konden zij niet voldoen aan eerdere leveri... Toon meer

We hadden destijds een bestelling gedaan van 7 deuren totaal. 5 paneel deuren en 2 glazen deuren. 4 maand later zijn 3 van de 5 paneeldeuren al kapot. Contact gehad via de mail en de oplossing was... Toon meer

Slechte ervaring, deuren niet goed geproduceerd. Deur gaat vervolgens kappot. Bedrijf wil vervolgens niks onder garantie doen

Het is een jong en goed bedrijf, korte lijnen, producten even goed als andere deur leveranciers, overzichtelijke keuzes, De eigenaar zit er "kort op". Afspraak is afspraak. De wachttijden zijn vrij... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Een staallook deur met 4 ruiten wordt…

Een staallook deur met 4 ruiten wordt geleverd met 1 glasplaat, en dan mag jezelf de lastjes erop plakken en uitmeten. De latjes zijn daarnaast ook nog te breed. Het gat voor de deurknop is ook niet geboord.
Ik kan nergens op deze site terugvinden dat het zo geleverd wordt.
En last but not least is de deur ook nog krom.
Niet doen dus.

1 maart 2024

Ik heb hier een deur gekocht en achterf bleek het de verkeerde maat.

Ik heb hier een deur gekocht en opgehaald, later bleek dat ik de verkeerde maat had besteld, na een telefoontje kon ik langskomen om de deur te ruilen. De verpakking was flink beschadigd, maar door die te verwisselen met die van de nieuwe deur van de juiste maat is dat helemaal goed opgelost, ik de juiste maat deur zonder verder gedoe, helemaal blij, de deur hangt inmiddels en ziet er helemaal toppie uit, ik ben heel tevreden.

15 februari 2024

Heldere communicatie

Duidelijke website, bestelling geplaatst, betaald en heldere communicatie (per e-mail en per telefoon)

Ik werd ongeduldig en heb na verloop van tijd gebeld of ik de platen op kon komen halen. Dat was geen enkel probleem. Snel daarna hebben ze de transportkosten teruggestort zoals afgesproken.

22 december 2023

Ervaring voor herhaling vatbaar !

Superervaring ! Alles duidelijk geïnformeerd gekregen via mail en ook op tijd (in Belgie). Zelfs levering op zondag gekregen. Niets te merken van enige problemen.
Geleverde materiaal direct goedgekeurd.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Dikke merci aan Allesindustrieel, top!

17 december 2023

Prijs kwaliteit verhouding

Ondanks alle negatieve reviews toch besloten hier een deur te bestellen. Ze waren hier namelijk een stuk goedkoper dan in de bouwmarkt en andere online sites. De reden hiervoor kan ik wel begrijpen aangezien het alleen een deur is, waar je nog plaats moet maken voor je scharnieren en het vrezen van het deurbeslag er ook nog in zit. Daarnaast moet je zelf nog de latjes op de deur monteren.

Ik kan wel begrijpen dat dit dus deels en do it self pakket is (denk aan de prijs). Maar misschien wel beter om dit te vermelden op de website.

Verder ziet de deur er heel mooi uit! Ook de coating eroverheen is mooi. De deur werd 2 weken na het bestellen in de avond geleverd omdat ze deze deur op voorraad hadden staan.

1 november 2023

Teveel minpunten

Worden als plank geleverd en moet je zelf nog flink aan de slag als een geleerd timmerman om de deuren te plaatsen. Is een bouwpakket. Deurbeslag moet je mee bestellen, maar is slechte kwaliteit voor hoge prijs. Krijg geen reactie op vragen en telefonisch weinig expertise beschikbaar.

Deur is verder mooi afgewerkt met zwarte coating al veeg je de coating er met een doek wel af, dus hoop dat deze over lange tijd nog steeds mooi van kleur is.

Al met al is de prijs van de deur nog wel een ster waard al zijn de wel voor gefreesde gaten niet juist ingefreesd waardoor ik nog moet bijschaven. Ook waren de latjes die je zelf nog moet monteren niet allemaal van dezelfde lengte.

28 oktober 2023

Doe het zelf pakket

2 deuren plus deurbeslag besteld. We hadden verwacht dat het beslag in de deur zou zitten. Niets was minder waar. Het was een flink doe-het-zelf pakket. De verdeellatten zaten er los bij en zelfs de klinkgaten moesten nog geboord worden!
Uiteindelijk is het gelukt, maar wij zullen hier niet meer bestellen.

4 oktober 2023

Ik zie hier een aantal reviews voorbij…

Ik zie hier een aantal reviews voorbij komen waarin ik mij echt niet kan vinden,dit is waarom, wij zijn in de winkel geweest in Waalwijk en zijn daar ondanks dat zij nog aan het inrichten waren zijn wij vriendelijk en professioneel geholpen,goede uitleg van materialen gehad ,wat ons wel tegen stond is dat als men besteld zowel in de winkel als online dat er direct alles betaald dient te worden dat stuit wel tegen het zere been.
maar uiteindelijk de keuze gemaakt om online te gaan bestellen en er is binnen 3 weken geleverd ,het zijn prachtige deuren en simpel te monteren.resultaat is dan ook erg mooi wij zijn erg tevreden over dit bedrijf en raden het aan.

28 september 2023

Super kwaliteit en levering

Na de bestelling van onze staallook binnendeur kregen we netjes een bevestiging. Voor die tijd hebben wij al contact gehad via de mail en werd alles snel beantwoord. Na de beloofde leveringsdatum van 2 weken is dit ook gebeurd. Levering is netjes gecommuniceerd waarna de deur is geleverd. En een fantastische kwaliteit. De deur doet niet onder voor deuren die de helft meer kosten. Al met al durf ik Alles Industrieel aan iedereen aan te raden. Natuurlijk zag ik ook de negatieve reacties. Maar waar gewerkt word vallen spaanders. Maar als iets goed word opgelost moet dit ook worden gemeld. Gelukkig was dit bij ons niet van toepassing. Alles was top geregeld!

25 augustus 2023

In mei werd er beloofd dat na 6 weken…

In mei werd er beloofd dat na 6 weken onze opdekdeur binnen zou komen. We hadden voor dit bedrijf gekozen omdat de levering vrij kort was. Nu zijn we al bijna 13 weken verder en hij is nog niet binnen. Geen excuses maar we wachten nog steeds af…

22 augustus 2023

HOPELOOS

Hopeloos. In januari 2023 opdek barndeur besteld en betaald. Hele aardige mensen, maar -tig keer moeten bellen en kregen steeds weer het zelfde verhaal. “ Hij is onderweg of leverancier heeft het druk of vrachtwagen komt over 2 weken” etc etc. Nu, in augustus 2023 ( dat is dus 8 maanden van wachten ) de bestelling maar afgezegd. Echt hopeloos. NOOIT meer iets van alles industrieel kopen. De terug betaling ging dan wel redelijk snel.

12 augustus 2023

26 juli een deur besteld 1 aug geleverd goed contact

26 juli een deur besteld, Direct een bevestiging van de bestelling.Daarna 2 dagen geen bericht. Toen ben ik reviews gaan kijken wat ik normaal altijd eerst doe.En toen schrok ik een beetje stond veel negatieve reacties op. Mailtje gestuurd en binnen 5 minuten antwoord dat de levering in de planning stond maar dat ze nog geen definitieve datum konden geven. weer binnen 5 minuten een volgende mail dat de deur 1 aug geleverd zou worden. met een track en trace link erbij. en inderdaad vandaag keurig op tijd geleverd dus wat mij betreft een 10 voor de service en snelle contact en de levering.
Dus ik denk dat de slechte reacties meestal betrekking hebben op maatwerk waardoor het bedrijf afhankelijk is van andere bedrijven /personen.Ik begrijp dat het een jong bedrijf is en denk dat ze al doende verbeteren. Dus ik zou ze het voordeel van de twijfel gunnen.
Ik ben in ieder geval zeer tevreden.

1 augustus 2023

Goed geholpen

Goed geholpen
Mooie spullen
Gewoon in de auto springen geld mee
Kijken kopen laden en weer naar huis
Enthousiaste jongens en niet achterlijk, scheelt ook nog 50 euro bezorgkosten
Ik zeg helemaal TOP

3 juli 2023

Nooit meer iets bestellen hier!!

Laatste keer dat wij bij dit bedrijf wat bestellen! Op 19 april jl een opdekdeur op maat besteld, waar bij een levertijd stond van 7 weken. Inmiddels is op de website de levertijd veranderd naar 8 à12 weken, maar inmiddels zijn er 14 weken voorbij en nog geen deur gezien! Wekelijks telefonisch contact gehad en vorige week toezegging gehad dat de deur die week bij de zending zou zitten en ter compensatie voor het lange wachten zou hij bezorgd worden. Vandaag maar weer gebeld en met een smoesje van "ik zit hier alleen en het is druk, ik bel u morgen terug" zijn we weer afgewimpeld! Ik geef ze nog een week en dan eis ik m'n geld terug en mogen ze de deur steken in een heel donker plekje!!

25 juli 2023

7 maanden later nog steeds geen complete deuren

Wij hebben een erg slechte ervaring met allesindustrieel. Op 20-12-2022 besteld, op 25-07-2023 nog steeds geen complete deuren.

Korte samenvatting van de gehele situatie;
- 20 december 2 stompe deuren besteld + 1 op maat deur.
- In januari pas een factuur ontvangen, na meerdere keren vanuit ons gebeld te hebben.
- Een hele tijd niets gehoord van de levering, na meerdere keren bellen bleek dat wij vanwege een nieuw planningssysteem tussen wal en schip waren beland.
- Uiteindelijk zijn de stompe deuren geleverd op 18-03, de op maat deur had nog wat langer nodig. Toen de deuren geleverd waren bleken ze de verkeerde maat te zijn. Dit is door alles industrieel niet goed overgenomen vanuit onze bestelling.
- Na heel veel bellen, is besloten de deuren om te wisselen zodra de op maat deur geleverd zou worden. Op kosten van alles industrieel.
- Uiteindelijk bleek alles industrieel de op maat deur in de verkeerde maat besteld te hebben, hierdoor ging het nog langer duren.
- Wij hebben toen aangegeven toch graag de stompe deuren te ontvangen, aangezien het nu allemaal wel erg lang duurt. Medewerker aan de telefoon begreep dit, en ging dit regelen.
- Weer twee weken niks gehoord, na meerdere keren bellen gaf een andere medewerker aan dat de deuren niet apart omgewisseld gingen worden, maar over een maand wanneer de op maat deur geleverd werd. (interne communicatie?)
- Toen de op maat deur geleverd werd, zijn de deuren omgewisseld, uiteindelijk was het toen al 26-06 (!!). Op dit moment wachten wij al meer dan een half jaar op onze deuren.
- Toen de deuren aangekomen waren, bleken de latjes die bij de stompe deuren zaten te klein te zijn. Hier meteen achteraan gebeld, we zouden nieuwe latjes opgestuurd krijgen.
- Nu 25-07 nog steeds geen nieuwe latjes ontvangen..
- Gebeld dat het hele proces één groot drama geweest is, en dat wij begrip hebben voor fouten die gemaakt kunnen worden maar dat dit echt niet oké is. We hebben er een half jaar lang elke keer zelf proactief achteraan moeten gaan, en zijn geduldig omgegaan met alles wat er is gebeurt. Maar nu is het voor ons ook wel echt een keer klaar, hierdoor zouden wij graag compensatie/korting zien.
- Medewerker aan de telefoon gaf aan dit intern te overleggen, en hier op terug te komen.
- Niks meer gehoord van alles industrieel. Tot dat wij een mail kregen dat wij naar het incasso bureau gestuurd worden omdat de deuren verstuurd zijn voordat de factuur betaald is (lijkt mij een interne fout?) Over korting of iets was opeens niks meer bij hun bekend.
- Uiteraard begrijpen wij dat je betaald voor geleverde goederen dus voor nu hebben we de factuur betaald, maar wij zijn hier écht écht niet blij mee. We zijn erg meedenkend geweest het gehele proces, maar krijgen dit niet terug van allesindustrieel.

Wij hebben bijna 7 maanden moeten wachten op onze deuren, keer op keer zijn er fouten gemaakt door allesindustrieel. Nu zijn de deuren nog steeds niet compleet aangezien we foutieve latjes hebben gekregen.

Alles industrieel geeft elke keer andere antwoorden via de telefoon, hier lijkt intern ook niet goed gecommuniceerd te worden. Ik raad niemand aan hier te bestellen. Wij voelen ons écht niet juist behandeld als klanten, en raden dit bedrijf dan ook aan niemand aan.

25 juli 2023

Super tevreden

Super tevreden vanaf de winkel tot aan huis. Leuke ronde eettafel gekocht meneer dacht met mij mee. Snelle levering binnen een week had ik hem thuis[200 km] verder. Hebben netjes gebeld wanneer ze eraan kwamen zodat ik niet de hele dag hoefde te wachten. Vervolgengs netjes geplaatst. Kortom ik ben wel tevreden 👍

17 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?