1. Tuinmeubilairwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Tuincentrum
  4. Tuinmeubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Make your garden or balcony the best place for you to enjoy together ✓ 3 year warranty ✓ Weatherproof ✓ Made in Europe ✓ Easy to clean

1,7

Zeer slecht

Pas nieuw gekocht

Pas nieuw gekocht, nog niet gebruikt heeft al 5 beschadingen enkel door douche slang te plaatsen die in het bad gevallen is, de doucheslang is van plastiek.

24 maart 2025

Allibert EVEREST douchecabine (Lezen voor aankoop!)

Op 26/07/2024 Douchecabine besteld bij de doe het zelf, 29/07/2024 werd het order aan Allibert doorgegeven en op 31/07/2024 geleverd. Jammer dat men in de doe het zelf sprak van een levertijd van 2 tot 3 weken. Geplande plaatsing vind dan ook pas over twee a drie weken plaats....

Update: 09/09/2024 plaatsen is aangevat. Bepaalde onderdelen van matige kwaliteit, messing op plastic aanschroeven is vragen om problemen, 1 reductieventiel defectief uit mengkraan gehaald. Echt geen zin om nog 14 dagen op onderdelen te moeten wachten, alzo stukken gerecupereerd van de oude douche om de nieuwe bruikbaar te maken... Zeer onduidelijke handleiding.

Waarschuwing voor de mensen die de EVEREST douchecabine zouden willen aankopen. Is bedoeld als losstaande cabine of voor grotere ruimtes, in kleinere badkamers geeft deze montageproblem. Ik had evenwel niet de mogelijkheid deze in een toonzaal te zien en louter op zicht besteld online.

Update 24/09/2024 Opgebeld door technieker van Allibert om na te vragen wat de problemen waren. Goede uitleg gekregen van twee naar drie sterren Allibert.

Over het algemeen zeer tevreden over de douche.

9 september 2024

Koop hier nooit iets ....

We hadden een tuinset gekocht. Amper twee jaar hebben we ervan kunnen genieten. De stoelen zijn wel van zo'n goedkoop materiaal gemaakt, schandalig. Na het eerste jaar waren we al door twee stoelen gezakt, het kunststof vloog in het rond. Inmiddels door alle vier de stoelen. De enige reactie van die amateurs daar op de klantenservice is, sorry meneer, daar zit geen garantie meer op. En de tafel die kan ook haast bij het oud vuil. Snap niet dat ze zoiets durven te verkopen. Waardeloos spul, waardeloze klantenservice, gewoon een waardeloos bedrijf.

23 juni 2024

Ik had een toilet zitting gekocht

Ik had een toilet zitting gekocht. Na een tweetal maand ging ik even op het deksel zitten om een kous goed aan te doen. Plots brak het deksel en weeg maar 73Kg. Mijn vorige toilet zitting was een iets zwaardere maar de pompjes om de zitting te laten zakken waren stuk en de kosten waren iets minder dan een nieuw. Vandaag antwoord van Allibert dat het deksel niet dient om op te zitten maar om geuren tegen te gaan. Dus maw, de kwaliteit van hun producten gaat fel achteruit !

26 februari 2024

Douchekraan extreem slechte kwaliteit

Douchekraan na 2 jaar gebruik op 2 plaatsen stuk.
Kan een nieuwe kopen en zit nog met kosten van installatie + herstellen van geboord gat in mijn mortex douche. Dure grap. Wegblijven en meteen investeren in kwaliteit, je zal goedkoper afzijn.

6 november 2023

Handdoekdroger kan niet worden gemonteerd : schroeven ontbreken

We kopen online een handdoekdroger van Allibert via Gamma. De dag erna komt hij thuis aan. Maar als we deze willen monteren, blijkt dat de schroeven ontbreken. Na contact met de klantendienst van Gamma, een bezoek aan een winkel en 5 telefoons mogen wij eindelijk na 3 weken de schroeven gaan uithalen in de Gamma winkel. Maar wat blijkt .... een deel van de schroeven ontbreekt opnieuw. We doen de handdoekdroger volgende week terug binnen bij Gamma. Ze mogen hem volledig terugsturen naar Allibert .....

14 oktober 2023

Koop geen whirlpoolbad bij Allibert

Koop geen whirlpoolbad bij Allibert ! Mij leverden ze een bad waar fonteinen uitkomen ipv jetstreams !! Onmogelijk om de muren en de vloer van de badkamer droog te houden ! Op de meervoudige vraag wanneer men dit gaat nakijken wordt geantwoord dat ze geen termijn kunnen geven. Ze beloven dus geen nazicht/herstel of compensatie. Bovendien is het een ander bad dan hetgeen besteld werd ! Waarschijnlijk moet het uitgebroken worden (in de nieuwe badkamer) met alle kosten van dien. Werkelijk schandalig. Service : 0, betrouwbaarheid : 0.

4 december 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Een “klantenservice” die een loopje met je nemen. Gelukkig voor mij verleende Gamma wel geld terug garantie.
Nooit weer dat ik iets van dit merk koop.

22 september 2022

GEEN AFTERSALES! SLECHT!

Kocht voor 350,- euro via leen bakker een tuinset. Bij in elkaar zetten bleken poten te zijn verschroeid! Leen Bakker gebeld en gemaild incl. foto's direct een reactie terug dat ze dit via Allibert lieten na bezorgen. So far so good denk je dan. Na 4 weken !!! Nogmaals gebeld met Leen Bakker, juffrouw direct opgepakt en nogmaals Allibert verzocht de gevraagde poot na te sturen. 2 dagen later stuurt Alibert een algemeen mailtje dat dit product niet op voorraad is??? UHHHHH??? wordt wel gewoon verkocht en geleverd maar klaarblijkelijk is er geen los onderdeel bij dit groot concern??????? Corona of personeelsbezetting zal we weer het fake argument zijn zeker. Mijn geld voor deze set was WEL op voorraad en is ook direct getransporteerd naar de leverancier ( die keurig zaken ingang zet). Leen Bakker belde nog op om dit mailtje van Alibert met mij te bespreken. Top!!! Wordt zeer gewaardeerd. Leen Bakker treft geen blaam. Alle blaam is voor Alibert! Als kleine zelfstandige hoef ik dit niet te flikken. Nu moet ik maar zien en op die gasten blijven jagen inde hoop dat...????? SLECHTE SERVICE van ALLIBERT!!!!!

26 juli 2022

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Hebben wij een toiletborstel gekregen ( futura, op eigen site met een advies prijs van €95 ) . Na 3 x gebruik vallen alle haren eruit. = Pech Absurd dit . Mijn advies : Nooit iets kopen van dit merk, als het kapot gaat heb je pech. Schandalig dit . Dat dit anno 2022 noch kan ????

16 juni 2022

Goeie dienst na verkoop

Na 1,5 jaar bladerde de verf af van onze douchetablet.
Aangekocht via Collishop wat nu niet meer bestaat, namen we dan maar rechtstreeks contact op met Allibert.
Na foto's doorgestuurd te hebben, hebben ze meteen besloten een nieuwe op te sturen. Deze heeft wel even op zich laten wachten, maar toen we hiervoor mailden, direct antwoord dat deze wat vertraging opgelopen had.
Kort daarna ontvangen.

5 september 2021

Slechte service,alibert

Zeer slechte service,wastafel gevlekt uitgepakt en Alibert zegt zit geen garantie op.tevens spoel rooster laat verf los ( slechte kwaliteit dus )
Raad iedereen aan geen badkamer meubel te kopen .
Zegt het voort .

20 juli 2021

Dit is een top merk.

Dit is een top merk.
Na meer als 1 jaar lounge set te hebben gekocht had ik beschadiging gekregen aan mijn stoel en bank.
Hiervoor een mail gestuurd met foto’s. Direct respons gekregen en de betreffende stukken GRATIS toegestuurd gekregen zonder enige vraag of dergelijke. Echt een aanrader

8 oktober 2020

Erg slechte kwaliteit

Heb een hele set gekocht, heb er veel spijt van. Twee van de vier tuinstoelen zijn compleet stuk. De stukken plastic vliegen je om de oren. Je zakt er gewoon door heen en dan zijn ze echt stuk. In de winter hebben we ze altijd binnen staan dus daar kan het niet aan liggen.

13 augustus 2020

Iowa dining chair

Wij hebben enkele jaren geleder 6 diningchair iowa gekocht. Daarvan zijn de zittingen gescheurd hetgeen gebeuren kan na jaren buiten te hebben gestaan. We hebben nieuwe zittingen gevraagd om te kopen maar behalve een no replay mail niets meer. Telefonisch niet bereikbaar en mail wordt verder niet beantwoord. Service zeer slecht

7 augustus 2020

Uitstekende klantenservice Allibert

Uitstekende klantenservice. Ik heb n regendouche van Allibert via Ibood 8 maanden geleden gekocht. Nu was de aan/uit knop van de kraan versleten en draaide door. Als eerst heb ik Ibood benaderd voor garantie. Ibood heeft mij van kastje naar muur gestuurd. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en meteen de fabrikant gevraagd om ij te helpen. Dat bleek geen enkel probleem te zijn. Binnen een week kreeg ik de onderdelen kosteloos toegestuurd. Fantastische service. Dank Melanie Paquet van de klantenservice. En zo ga je met klanten om, niet zoals Ibood mij behandelde. Ik ben nu enorm voorzichtig om via Ibood spullen te kopen. Je wordt niet serieus genomen door de klantensevice van Ibood.

Vriendelijke groeten aan klantenservice Allibert
>Gin<

5 augustus 2020

klachtafhandeling

eerst vragen wat de klacht en vervolgens niet meer reageren, ondanks meerdere rappels, garantie is bij dit bedrijf, maar ook bij Jardin en keter vast ver te zoeken.

28 juni 2017
Reviews in alle talen tonen. (24 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken