Bestelde product is door DHL niet op het juiste adres bezorgd. Ook bleek het bestelde product niet compatible alle besturingssystemen op de computers. Het werd niet herkend. Daarom ret... Toon meer

Toen ik een videokaart bestelde, miste ik de bezorging. De tweede bezorging ging aan me voorbij omdat er geen kaartje was achtergelaten. Tot zover PostNL. Maar Allmicro heeft geregeld dat het pakketje... Toon meer

Bereikbaarheid is prima en geen verrassingen wat betreft de prijs. Dit is duidelijk. Levertijd iets langer dan toegezegd op de site. Mogelijikheid tot betaling bij levering zou handig zijn. Via v... Toon meer

Het product bleek toch niet op voorraad, daardoor duurde de bestelling iets langer als gehoopt. De aftersales is echter prima, goed berijkbaar en kreeg altijd binnen 1 dag antwoord. Uiteidelijk (1 we... Toon meer

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

4,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede telefonische bereikbaarheid maar.....

Via visa card wordt het bedrag afgeboekt bij bestelling.
Op de site staat betaling pas bij levering met visa card.
Gelukkig is de levering goed gegaan.
De webwinkel geeft toch wel een vertrouwd gevoel door vriendelijke medewerker die de tijd neemt en de vragen naar tevredenheid beantwoord.

26 januari 2012

Simpel en snel besteld, beetje jammer van de bezorging.

De ervaring is opzich goed. Het bestellen was makkelijk en snel gedaan en het pakketje is netjes afgeleverd. Het enigste minpunt was dat ik speciaal voor allmicro gekozen heb omdat dit het enigste bedrijf was wat mijn product binnen 1 dag kon leveren (ookal was dit iets duurde als ergens anders). Vrijdag voor 4 uur besteld, volgende dag in huis. Maandag middag kwam het pakketje aan, wat in mijn geval wel degelijk uitmaakt. Het is niet heel erg, maar toch een tegenvaller. Verder toppie.

26 januari 2012

Goed

Makkelijk te bestellen snelle levering met goede afloop

24 januari 2012

externe hd 2 tb

een zeer degelijke firma om bij te bestellen, correct en steeds een goede conversatie van de stappen die genomen zijn ivm het versturen van het product via mail.
Enkel zouden ze beter een andere firma zoeken om hun pakken af te leveren, bij mij was dhl geweest en ik woon in recente straat, blijkbaar vonden ze het niet nodig om enige moeite te doen om deze straat te vinden en hadden ze mijn pak geweigerd gezet omdat ze de straat niet vonden, dankzij de traceer code die ik ook van allmicro gekregen heb heb ik dhl kunnen bellen en is mijn pak hier met 3 dagen vertraging toch geleverd. beter met bpost laten leveren zoals de grote spelers, is mischien iets duurder maar wel zekerder van levering.
Al bij al ben ik blij dat ik bij allmicro besteld heb

23 januari 2012

goed en aanbevelenswaardig.

Ik had een goede en goedkope elektrische TV-arm nodig. Heb hem hier gevonden. De levering was vlot en conform de verwachting.

Ik heb een vriend gewezen op de site omdat die ook op zoek is naar precies dezelfde arm.

23 januari 2012

Prima

Snelle levering, heeft me verrast.
Ook reparatie van andere machine is goed en snel gegaan.

22 januari 2012

Prima service snelle afhandelling .

Een Buffalo NAS 4Tb besteld , ging allemaal vlot en snel via betaling met ideal op donderdag .
Nadeel de bezorging via tpg-post duurde wat langer dan verwacht , als iets vrijdag op de post gaat verwacht je het zaterdag of op zijn laatst maandag , dinsdag werd hij pas afgeleverd , ik zeg kappen met tpg post en over stappen op een andere firma voor de bezorging .

18 januari 2012

Geweldige Service!

Ik had een nieuwe printer nodig,nadat ik op de site van allmicro uit kwam de printer besteld. Op de site stond voor 16 uur besteld de volgende dag in huis. Dit was inderdaad het geval. Al met al zeer tevreden met dit product een ook weer een goede service door te leveren wat men zegt.

17 januari 2012