Banner for Amisol Travel A/S

Amisol Travel A/S Reviews

1.508
TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var afsted med min mor fra 14 september og 1 uge frem. Vi var i syditalien cap verticano på hotel L'ancora. Det var virkelig en super ferie og kommer helt sikkert tilbage. Victor vores guide skal... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er netop kommet hjem fra ferie i Syditalien. Vi har kun ros at sige om både Amisol, deres guider og hotel. Jeg forstuvede min fod den første dag på ferien. Hotellet Borgo Donna Canfora lånte mig k... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har nu ventet 1 mdr. på at få refunderet penge for parkering, tog m.m. Hver gang jeg ringer, og det er hver dag, får jeg samme smøre i tlf. Pengene er overført fra vores konto til dig….. det tag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Vliegticketmaatschappij
  7. Vluchtboekingswebsite

Over Amisol Travel A/S

Geschreven door het bedrijf

Amisol Travel - Mere end 300.000 glade gæster.

Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.

Solrige drømmerejser

Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!

Forpligtelse til kundesikkerhed og tilfredshed

Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.

Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.

Find din næste rejse

Læs mere om rejser til Egypten

Læs mere om rejser til Syditalien

Rejser vi selv vil med på!

Geschreven door het bedrijf

Din drømme rejse venter!
Hos Amisol Travel finder du et hav af rejser som passer perfekt til done behov og ønsker til en rejse. Hos os finder du både hoteller perfekte til den næste romantiske getaway og store resorts med badeland perfekt for familierne.

Rejser til Sharm el Sheikh

Tag med os til Sharm el Sheikh og få meget mere ferie for pengene

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.508)

571 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det flyselskab I har valgt er nok det…

Det flyselskab I har valgt er nok det dårligste overhovedet en flyve tid på 4 en halv time og ingen underholdning ombord. Indtjeningen i cph to for os 40 min fordi han ikke kunne finde udaf at bruge systemet vi fik ikke de pladser vi har betalt for de var bare giver til andre. Vi fik ikke mad som vi også har betalt for. Den der skulle være øverst i flyveren kun ikke huske hvad han selv lover. Syntes virkelig at i skal kikke ind i hvem I bruger til jeres flyvningerne.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Selve rejseselskabet var fint

Selve rejseselskabet var fint, men det hotel vi var på, var en virkelig skuffelse.

Maden var uspiselig og der var kun russiske gæster, som både var ubehagelige og ubehøvlede.

Vi har rejst med Amisol før, hvor vi var rigtigt glade for hotellet. Så vores anbefaling er, at stoppe med at samarbejde med det hotel vi var på: Monte Carlo Sharm hotel.

Capo Vaticano

Hej.
Nem, hurtig og enkel betjening ved bestilling. Gode og hyggelige guider. Dejligt hotel, der passer beskrivelsen.
Mvh May

4 augustus 2026

Oversvømmet værelse med toiletvand

Mig og min kæreste havde en mega træls rejse med Amisol og endte med på sidste dagen at få vores værelse oversvømmet med toiletvand.Vi havde mange flere problemer på ferien, hvor vi boede på 4 stjernet hotel. Aircondition der ikke virker gentagende gange i 40 graders varme er fuldstændig uacceptabelt.

Amisol skriver de kun svarer i løbet af flere uger på reklamations sager. Altså 6 uger!!

Indtil videre kan jeg ikke anbefale eller selv være kunde ved dem igen!

(Opdatering: svaret os efter 9 uger og været fuldstændig ligeglade med os og vores oplevelse)

29 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastik oplevelse og god energi

Fantastik oplevelse. Der var styr på alt fra da vi steg af flyveren i lufthavnen og til vi var på vej hjem igen. Kan 100% anbefales. Vores guide Layla var super flink og var god til at vejlede ift hvilke oplevelser vi skulle prioritere og gav også anbefalinger til snorkle steder - det nåede vi desværre ikke så vi må tage en tur mere😉. Alle vi mødte som arbejdede indenfor Amisol var super friske og fyldt med god energi især ham som stod ved busserne og guidede os ind i den rigtige og var med på jeep safari. Så fed en oplevelse - kan helt klart anbefales.
Savner det allerede🥰
1000000/10 ferie, bureau og mennesker

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FEJL I REJSEOPLYSNINGER OG INGEN HJÆLP AT HENTE HOS AMISOL!

Jeg valgte desværre at bestille en rejse gennem Amisol, hvilket jeg i dag MEGET fortryder!?

Min oplevelse har været så utilfredsstillende, at jeg ikke forventer at benytte selskabet igen, og jeg har på ingen måde kan anbefale dem til andre!? Det var virkelig ikke en fed oplevelse!! Man føler sig overladt til sig selv! Det fungerer ikke når man rejser til et andet land sammen med sine børn!!

Da jeg bestilte rejsen, fremgik det tydeligt af rejseoplysningerne, at mit pas skulle være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen til Egypten. Dette opfyldte jeg uden problemer.
Kort tid inden afrejsen modtog jeg imidlertid supplerende rejseinformationer fra Amisol, hvor kravet pludselig var ændret til seks måneders gyldighed fra hjemrejsedatoen!? Ja, du læste rigtigt!?

Denne ændring skabte betydelige problemer for mig, da mit pas ikke længere opfyldte de nye krav. Samtidig var der så kort tid til afrejse, at det ikke var muligt at få udstedt et nyt pas, heller ikke som hastepas.

Jeg havde således bestilt rejsen på baggrund af én oplysning, som efterfølgende blev ændret. Det er særligt problematisk ved rejser til Egypten, hvor reglerne omkring pas og visum håndhæves meget strengt.

Jeg kontaktede derfor straks Borgerservice for at undersøge mulighederne for at få et nyt pas udstedt. Til trods for stor hjælpsomhed fra kommunens medarbejdere var det ikke muligt at få et nyt pas inden afrejse.

Herefter kontaktede jeg Amisols kundeservice. De kunne godt se, at der var uoverensstemmelser i de fremsendte oplysninger, men jeg oplevede ikke nogen reel hjælp eller løsningsorienteret tilgang. I stedet blev jeg henvist til Udenrigsministeriet for selv at få afklaret, om mit pas kunne godkendes!?

Det var en meget utilfredsstillende oplevelse og medvirkede til at skabe unødig usikkerhed op til ferien. Det var virkelig ikke særlig fedt!!

Jeg forsøgte også at kontakte Amisols lokale guider via de kontaktoplysninger, som Amisol havde fremsendt.
Desværre viste flere af oplysningerne sig at være forældede. To af telefonnumrene besvarede aldrig mine henvendelser, mens et tredje nummer tilhørte en guide, som ikke længere arbejdede på destinationen. De sidste to kontaktpersoner gav modstridende svar og havde begrænset forståelse for problemstillingen!?

Jeg kontaktede efterfølgende både Udenrigsministeriet og den egyptiske ambassade i København. Her modtog jeg forskellige og delvist modstridende oplysninger om paskravene, hvilket gjorde det vanskeligt at få en entydig afklaring!?

Jeg kontaktede også flyselskabet, som heller ikke kunne hjælpe og i stedet blot henviste til dansk politi!?

Da jeg igen rettede henvendelse til Amisol, oplevede jeg fortsat meget begrænset hjælp. Jeg måtte selv foreslå mulige løsninger, og svarene fra Amisol kom først efter min afrejse. På det tidspunkt havde de selvsagt ingen praktisk værdi.
Der var virkelig ikke fedt når man skal rejse med sit barn uden at vide om der er styr på rejsen - eller backup fra rejseselskabet Amisol!!
Man risikerer jo at stå i Egypten og blive nægtet indrejse fordi Amisol ikke har styr på deres dokumenter og viden om de aktuelle destination!?

I sidste øjeblik lykkedes det mig at få forlænget mit pas hos kommunen (dvs. fortsat ikke et nyt pas!?). Dette skete få minutter før lukketid og gav mig en potentiel ekstra sikkerhed. Samtidig havde Amisol oplyst, at et forlænget pas dog sandsynligvis ikke ville blive accepteret. Efter min vurdering var pasforlængelsen i sidste ende afgørende for, at jeg kunne checke ind i Kastrup, få udstedt visum og rejse ind i Egypten - på trods at en masse snak og en masse brok fra det lokale egyptiske politi!

Det mest skuffende ved hele forløbet var ikke selve usikkerheden omkring paskravene, men den manglende hjælp fra Amisol. Når et rejseselskab sender modstridende oplysninger til sine kunder, bør man kunne forvente aktiv assistance til at afklare situationen. Det oplevede jeg desværre ikke. I stedet stod jeg alene med problemet og måtte selv kontakte myndigheder, ambassade, flyselskab og andre instanser for at få svar.

Samlet set efterlod oplevelsen mig med indtrykket af et rejseselskab, der ikke tager tilstrækkeligt ansvar, når fejl i deres egne oplysninger skaber problemer for kunderne. Det er en oplevelse, jeg nødig vil gentage.

Jeg kan derfor ikke anbefale Amisol. De har desværre ikke styr på deres rejsepapirer og er ikke interesserede i at hjælpe dig i fald der opstår problemer.

STRAM VENLIGST OP AMISOL - HUSK JERES KUNDER, DET ER TRODS ALT OS I LEVER AF...!

Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hele forløbet var helt efter planen og uden problemer

Vi har været på sommerferie i Sharm El-Sheikh med Amisol Travel. Vi har kun rosende ord. Under planlægningen havde vi nogle spørgsmål til hotellerne, så vi kunne finde den bedste løsning for os. Her kontaktede jeg Martin så vidt jeg husker 😉), og fik super god vejledning omkring både koralrev og lokale forhold på de forskellige hoteller.

Selve rejsen forløb helt efter planen og uden problemer. Amisols lokale guide, Latief, var velorienteret, vidende og troværdig.

Vi vil helt sikkert kigge først hos Amisol efter vores næste charterrejse.

24 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min 14 årige søn og jeg havde en dejlig…

Min 14 årige søn og jeg havde en dejlig rejse til Sharm el Sheik på Sharm Reef Hotel, 7 dage. Vores første tur til Egypten og hvis det kan lade sig gøre i fremtiden, er det ikke sidste gang vi rejser derned. Og vi rejser meget gerne med Amisol igen da alt bare klappede. Tak for en skøn ferie.

23 juli 2026

En fantastisk tur

God info før rejse. Første ankomstdag var der et infomøde med en Amisol guide, hvor vi købte forskellige ture. Dagen før turen fik vi info om afhentningstid og hvad man selv skulle medbringe. Vi havde også købt tur til Kairo, med fly. Her blev vi fulgt godt på vej igennem check-in af en Amisol guide og hentet i Kairo af en Amisol guide og kørt i minibus gennem Kairo til pyramiderne, museet, frokoststedet og papyrusinstituttet. Hele turen var med en lokal guide, som var arkæolog og havde været ansat ved udgravningerne, så han havde en masse at fortælle og var spændende at høre på. Vi var 9 personer, så det var en rigtig hyggelig tur og stemningen var høj. Vi nød godt af at Amisol er skandinavisk, så de andre på turene var også skandinaver, så man kunne tale og grine sammen.
Hotellet (Coral sea holiday village) var rigtig fint, måske lidt mere for børnefamilier end for voksne. Hej service, venlige ansatte, stor buffet, gode pools og mulighed for at se lidt forskellige fisk forenden af badebroen - og under. Strandkanten er mest for børn, da der var meget lavvande.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været på hotellet 3 år i træk og…

Vi har været på hotellet 3 år i træk og må bare sige at det lever fuld ud op til vores forventninger og vi er mega positive, både med rengøring af værelset og generelt rent og fint over det hele, fint udvalg af maden, der er altid noget at vælge i mellem. Vi skal afsted til næste sommer igen.

10/10

Det hele gik som smurt. Fra vi bookede til vi kom hjem. Jeg ringede hele 3 gange med nogle spørgsmål, de tager hurtigt telefonen og hjælper. Jeg valgte uden transfer, da jeg hørte fra nogle som havde prøvet det før, at de ventede meget længe på at køre, og så var det en lang rute, da de skulle sætte andre af først.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Amisol guids I Egypten er ikke deres løn værd

Amisol guids I Egypten er ikke være den løn de får. Når ens kuffert er ødelagt på vejen til Sharm el Sheikh er der ingen at tage fat i inden man forlader lufthavnen. Men guiden udenfor siger man ikke må gå ud før skaden er anmeld. Svært når der ingen var at anmelde en skade til. Så kontaktede jeg guiden på hotellet og han var ubehøvlet og sagde det samme til trods for jeg havde fortalt ham metop det jeg siger her til jer.
Og de mærker jeg havde på vores kuffert var taget af for de ikke brænder fast. Så ingen hjælp fra Amisol
Og med de enorme prisstigninger i har lagt på de sidste 6 måneder må alle give lidt mere og så jeres guider.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi er lige hjemvendt fra en dejlig…

Vi er lige hjemvendt fra en dejlig ferie på hotel Coral sea holiday village i Sharm El-Sheikh, Egypten. Vi fik desværre en dårlig start, da vi kom ud fra lufthavnen og erfarede at transfer bussen til hotellet netop var kørt. En lokal guide fik ringet til bussen som returnerede, men hans eneste kommentar var hvorfor vi var sent på den…. Vi var gået den direkte vej fra paskontrol til bagagebånd og købte som det eneste et SIM kort lige ved udgangen til p-pladsen. Hverken ud eller hjem var der nogen former for kontrol af antal gæster på transfer bussen, hvilket vi aldrig tidl har oplevet. Vi var opfordret til at bruge rejseappen fra Amisol, men der kom aldrig nogen opdateringer ang hjemrejsetidspunkt og afhentning. Amisol mappen i receptionen var ikke til nogen hjælp, kun ift køb af udflugter. En receptionist fandt en liste i modsatte ende af receptionen, hvor vi kunne se vores Pick up tidspunkt.
Det kunne være rart at få beskeden igennem appen når det er det i anbefaler os at bruge

23 juli 2026
Review zonder uitnodiging