Var afsted med min mor fra 14 september og 1 uge frem. Vi var i syditalien cap verticano på hotel L'ancora. Det var virkelig en super ferie og kommer helt sikkert tilbage. Victor vores guide skal... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Vi har været på sommerferie i Sharm El-Sheikh med Amisol Travel. Vi har kun rosende ord. Under planlægningen havde vi nogle spørgsmål til hotellerne, så vi kunne finde den bedste løsning for os. H... Toon meer
Vi er netop kommet hjem fra ferie i Syditalien. Vi har kun ros at sige om både Amisol, deres guider og hotel. Jeg forstuvede min fod den første dag på ferien. Hotellet Borgo Donna Canfora lånte mig k... Toon meer
Har nu ventet 1 mdr. på at få refunderet penge for parkering, tog m.m. Hver gang jeg ringer, og det er hver dag, får jeg samme smøre i tlf. Pengene er overført fra vores konto til dig….. det tag... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over Amisol Travel A/S
Geschreven door het bedrijf
Amisol Travel - Mere end 300.000 glade gæster.
Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.
Solrige drømmerejser
Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!
Forpligtelse til kundesikkerhed og tilfredshed
Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.
Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.
Find din næste rejseLæs mere om rejser til Egypten
Læs mere om rejser til Syditalien
Rejser vi selv vil med på!
Geschreven door het bedrijf

- Din drømme rejse venter!
- Hos Amisol Travel finder du et hav af rejser som passer perfekt til done behov og ønsker til en rejse. Hos os finder du både hoteller perfekte til den næste romantiske getaway og store resorts med badeland perfekt for familierne.
Contactgegevens
Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Denemarken
- post@amisol.dk
- www.amisol.dk
Rejser til Sharm el Sheikh
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Skønt vejr
Skønt vejr, skønt hotel. Fantastisk personale. Intet at sætte en finger på. Andet end at de renoverende på hotellet, hvilket larmede og støve helt vildt
Der var styr på det hele og alt forløb…
Der var styr på det hele og alt forløb efter planen.
Dejlig ferie
Ferien var dejlig! Men vi manglede noget information omkring bus, tider, hvor vi kunne finde information osv. men altså det fandt vi jo selv ud af.
Kæmpe anbefaling
Vi rejste for første gang med Amisol, og havde ikke hørt om selskabet før. Vi fik ingen mail før afgang og var i tvivl om det hele var reelt, men efter indcheckning i lufthavnen, var vi ikke længere i tvivl. Blev mødt af danske guider ved landing i Syditalien, som hjalp os med at downloade Amisol-appen, hvor vi kunne komme i kontakt med guiderne dagligt, samt se ugens aktiviteter. Til aktiviteterne var der også guider, samt ved afhentning på hotellet ved hjemrejse. Kæmpe anbefaling 😊
God service og styr på tingene
Hej,
Hej,
Jeg vil gerne takke jer for den fantastiske service, I tilbyder. Jeg havde en rigtig god oplevelse med at rejse med jer. Flyrejserne og hotellerne var fremragende, og det gjorde hele min ferie meget behagelig.
Jeg bookede også en bådtur og en dykkertur på båden Pirat. Båden var meget flot, og hele besætningen var utrolig venlige, hjælpsomme og respektfulde. Jeg vil gerne takke dem alle for deres gode behandling.
Desværre havde jeg en dårlig oplevelse med en af fotograferne ombord. Han tog 25 billeder af mig, og da jeg spurgte om prisen, krævede han 5.000 egyptiske pund, hvilket jeg mener er en urimelig høj pris. Han sagde, at han sælger billederne til europæiske turister for 7.000 egyptiske pund. Efter en længere diskussion endte jeg med at betale 2.500 egyptiske pund.
Jeg mener, at denne form for adfærd er uacceptabel og skader jeres virksomheds omdømme, da fotografen arbejder på den båd, der samarbejder med jer. Derfor håber jeg, at I vil undersøge sagen og tage de nødvendige skridt, så andre gæster ikke oplever det samme.
Endnu en gang vil jeg gerne takke hele besætningen på båden for deres venlighed og professionalisme. De gjorde et fantastisk stykke arbejde – med undtagelse af denne fotograf.
På forhånd tak for jeres opmærksomhed.
Med venlig hilsen Saeed Alawaid
god til at informere
Vi har haft rigtig god ferie og faktisk…
Vi har haft rigtig god ferie og faktisk rigtig glade for turen og oplevelsen i Egypten - Sharm El Sheikh
Meeeen.....
Der 2 ting i ikke lige skal hoppe i.
Det første er måden det bliver skrevet på hjemmesiden med all inclusive.
Der står at du har ret til et besøg på a ala carte restauranterne. De mener ET besøg på ÉN restaurant udover buffeten. Det får du så først afvide når du er ankommet nede på hotellet. Og hvis du klager over det, får du afvide at de skal nok lige tjekke op på. Men du hører aldrig noget til det.
(Det skal siges at buffeten er rigtig god, men det er sgu lidt falsk reklame)
Derudover valgte vi at ta' imod Amisol's tilbud om en jeep safari og det var nok ikke den bedste beslutning.
Vi starter turen ud med at være alt for mange i jeepen som i øvrigt var uden a/c. (Det er et must i Egypten)
Men det bliver heldigvis løst, dog med en ret stor ventetid både ved hotellet og igen midt på vejen på vej ud til denne safari. Uden nogen former for forklaring og bare bagning i 40° sol og uden skygge. Så bliver en bil varm, meget varm...
Vi kommer så afsted og får en på opleveren af chaufføren, som gør sit bedste for at vi får så meget ud af turen. Det kører rigtig godt og vi kommer på en gåtur igennem ørkenen, hvor vi får set en masse og nogle forklaringer på nogle forskellige ting, alt er godt. Da vi så kommer til de forskellige oplevelser, bliver det hele meget forhastet. Ørkenkælketuren bliver hurtigt afsluttet, hvor ungerne ellers hyggede sig med det og for den sags skyld også de voksne.
Da vi ankommer til beduinlejren, var der ikke en særlig god forklaring på hvad og hvor tingene skulle forgå. Før vi ved af det, skal man hastes videre til det næste. Vi kommer ud på de her atv'er. Er 2 ud af de 3, vi skal benytte defekte. Intet lys virker på dem og bremserne er tvivlsomme. Vi klager flere gange under turen og får bare at vide at vi skal holde os på linjen og at de godt ved at de ikke virker... Da vi kommer tilbage, får vi så afvide at vi kan få en tur på 2 nye igen alene. Dette afviser vi, da vi gerne vil være sammen med resten af gruppen og det på dette tidspunkt er blevet sindssygt mørkt.
Til sidst får vi afvide at man kan købe billeder derude for 25 euro og alle andre får de her billeder for denne pris. Da så turen kommer til os, ligger de så 10 euro oveni.
Da vi så brokker os og siger hvorfor vi skal betale mere end alle andre vil de så gerne give os den rabat som kompensation for turen på atv og dromedaren. Så 10 euro, var vores kompensation for ellers meget dyr tur i ørkenen. 🤣
Tak for en dejlig ferie
Det er første gang jeg har booket med…
Det er første gang jeg har booket med Amisol . Det kan man roligt gør.. man skulle lige finde ud at at tjekke ind i bogen som man plejer! Det var ikke så nemt at find hvilke box. Og så måtte vi på jagt efter indlevering af kufferter. Det var nede ved 7 eleven . Ellers var alt fint. Har aldrig fløjet en Airseven . Lidt mindre benplads på det går . Super fint personale både ned og hjem. Vi skulle til Egypten ( sharm el shilk ) og der var en guide Mohammed fra amisol . Super sød og han var med på en tur i 8 timer ud i ørken med atv ,sand surfing , og meget mere . Jeg vil helt klart booke med jer igen og skal helst sikkert til det samme hotel helst klart anbefaling her fra 😉
Hurtig og nem at booke rejsen
Hurtig og nem at booke rejsen. Dog lang ventetid på transfer inden alle var klar til at tjekke ind på hotellet. På hotellet talte de dårlig engelsk og troede ikke på at vi havde booket havudsigt trods at de så vores booking. Vi ventede lang tid på vores værelse. Der var også en del svartid inden guiderne svarede retur
Skøn og dejlig ferie
Vi havde en rigtig god oplevelse. Det var nemt og enkelt at bestille, og personalet var søde og hjælpsomme. Det var en stor fordel med dansktalende personale i flyet. Hotellet var fantastisk med en perfekt beliggenhed, rent og pænt. Skøn strand, gode snorklemuligheder og lækker mad. Stille ved poolen og nemt at få en liggestol også på stranden. Personalet var meget opmærksom og en høj standard En ferie vi varmt kan anbefale.
Der skulle være amisol personale
Der skulle være amisol personale, men vi har aldrig mødt dem. Vi har ikke fået det værelse vi har bestilt. Det var meget dårlig betjening fra receptionen. Maden var meget dårlig og sparsomt. Drikkevarerne på poolbaren var meget dårlige.
Ved ikke hvor jeg skal starte og…
Ved ikke hvor jeg skal starte og slutte. Godt og en gang kaos forløb. Køb af rejse gik godt og til en god pris.Nem hjemmeside og ikke så mange tilkøbs ting som man skulle trækkes igennem. Ankommer til Italien lufthavn og venter på vores sidste 2 kuffert skal komme. Der går det op for os at vores 2 og 18 andre mangler deres kuffert. Folk samle for at høre den italiensk dame ved mistede bagage. Hun fatter så ikke engelsk. Alle Bravo tours gæster går ud og vi står os 5 par fra amisol tilbage og kan ikke få svar på om vi også skal gå ud. Heldigvis bliver vi og får udfyldt vores papir. En gæst kan se at hendes kuffert står i kastrup og vi taler om den bagagevogn der stod ved siden af flyet da vi bakkede ud. Vi fik et tlf nr til lufthavnen som vi skulle ringe og høre dagen efter. Dagen efter var der intro møde med guide som intet nyt kunne fortælle ind at det jo var ens egen ansvar med bagage og forsikring. Da han var gået gik vi selv igang med at kontakte kastrup lufthavn. Frem og tilbage mellem lufthavn og bagage firma Menzies. Intet kunne de hjælpe. Ringer til Airseven hvor en rar mand hjælper os med at spore vores bagage. Vi udfylder en mistede kuffert doc hos dem .Her kan vi købe for 750kr pr kuffert. Fint vis man lige kan finde det man mangler i den øde by man bor i. Her fra chat og ring mellem aminsol og airseven hvor man lige tror at nu kommer de i morgen. På 3 dag kommer den første og 5 dag kommer den sidste.
Nu kan ferie rigtig begynde.
Vi boede på et fint sted med god lejlighed og pool. Morgenmad var fint set ud fra pris. Det var et sted hvor der var 99% italiensk gæster. Så alt underholdning på italiensk. Søde gæster ved poolen og ingen problem med servicen på stedet. Så rejse og pris og service på stedet lever op til forventning. Det kunne godt få 4 stjerner hvis der ikke havde været forløbet med kuffert. Amisol/Bravo tours og Airseven(Samme ejer) har sku et problem med deres kommunikation og oplæring af personal/Guide. Om vi kommer til at booke hos amisol igen ved jeg nu ikke. Det er jo en stor famile de selskaber så det er nok svært og undgå.
Så øv det ødelagde vores ferie .
Vi er netop kommet hjem fra Tropea
Vi er netop kommet hjem fra Tropea. Vi var 9 mennesker afsted. Da vi bestilte ferien lød det at vi kunne få en shuttle bus fra hotel til byen men det kun vi ikke da man skulle skrive sig på hvornår man ville afsted og retur igen som de øvrige gæster selvfølgelig også benyttede. Bussen kunne kun have 7 gæster med så 2 af os måtte blive tilbage.
Den unge guide Victor var måske lidt for uerfaren. Ved ankomst fik vi ingen information om byen eller om alt praktisk fordi mikrofonen var gået i stykker i bussen. Vi kunne kun få noget af vide hvis vi selv spurgte og det galt også information om hjemrejse- vi fik intet af vide andet end vi skulle se på app mens andre gæster oplyste vi fik morgenmad inden hjem rejsen. Der stod intet i app’en.
Da min mor spurgte Victor hvorfor vi ikke havde fået information om hjemrejsen fortalte han blot at vi ikke havde taget kontakt til dem selvom vi både havde ringet og skrevet
Vi skulle have ændret navn på billetten…
Vi skulle have ændret navn på billetten og det gjorde de bare😊
Super service, godt humør og god mad
Der var plads til at være præcis den man er , og gøre lige hvad man havde lyst til
Det er ikke selve amisol.
Det er ikke selve amisol.
Men nærmere hotellet.
Det er så uhygiejnisk at min søn og jeg har blevet ramt af mave problemer og opkast.
Min søn er blevet indlagt på Roskilde.
Selvom de brugte gummihsndsker ved buffen udlevere de maden med hænder og man ved ikke hvor de hænder har været henne.
Generelt på de ture vi var på igennem amisol var maden meget ringe og fraråder meget ikke at spise uden at tage jeres forholds regler.