Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten. Laats had ik een defect onderdeel. Teruggestuurd naar hen ter controle. Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb... Toon meer

Originele Apple parts, dan moet je hier zijn. Nette klantenservice, bieden snel oplossingen en denken met je mee. Aanrader mensen!

Er wordt bij Appleparts duidelijk gecommuniceerd en snel gereageerd als je vragen hebt. De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. Ik had bij de door mij bestelde 20W adapter met USB-C naar USB-... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn vanaf 2009 actief in de verkoop van reparatie onderdelen voor Apple toestellen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te verkopen. Alle onderdelen worden bij aankomst en voor het versturen streng gecontroleerd op fouten en beschadigingen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Originele Apple parts

21 mei 2026

Goede klantenservivce

Product wat ik had besteld bleek niet te werken, zonder enige discussie een nieuwe opgestuurd gekregen. Dit soort service komt steeds minder vaak voor!

18 mei 2026

Betrouwbare partner

Al vele keren bij hen gekocht voor reparatie van Macbooks van klanten.
Laats had ik een defect onderdeel.
Teruggestuurd naar hen ter controle.
Vermoedelijk was ik zelf de boosdoener en heb ik een kink in de kabel gemaakt.
Echter, goede communicatie en een geste van hun kant heeft gezorgd voor gratis reparatie en snelle afhandeling en bezorging.

De producten zijn van goede kwaliteit en worden in alle voorzichtigheid opgestuurd.

Perfecte en betrouwbare partner voor mij om mee te handelen. Met hen als partner kan ik mijn klanten de kwaliteit aanbieden die ze vragen.

Ik kan hen enkel aanraden.

19 mei 2026

ik heb een scherm en een batterij…

ik heb een scherm en een batterij besteld bij apple parts
voor mijn i phone xs max alles gemonteerd en bleek eerst de connector van de batterij niet te blijven zitten
telefoon werkt nog steeds niet ik heb contact gezocht bij appleparts over de batterij ik mocht hem opsturen en apple parts zou er na kijken, nou ik opsturen de telefoon
bleek de telefoon nog bij het post kantoor te liggen word gewoon niet opgehaald na een week heb ik een retour aangevraagd voor de onderdelen werden ze ineens wakker daar, hebben ze de telefoon gauw opgehaald en gekeken was zogenaamd niets aan de hand met de connector van de batterij maar de telefoon werkt nog steeds niet hebben ze zogenaamd gekeken en zijden dat het moederboard stuk is prima
ik zeg nu heb ik niets aan de onderdelen dus terug sturen nee dat kon niet meer zijn gemonteerd geweest.
dus kijk uit als je bij apple parts iets besteld je kan het niet meer terug sturen.
en tip ze bestellen alles bij mobilesentrix eindhoven

21 april 2026

Hi Mark,

We reageren hier graag op, omdat jouw review niet volledig aansluit bij hoe het traject is verlopen.

Je hebt contact met ons opgenomen omdat de batterijconnector volgens jou niet goed bleef zitten en het toestel daardoor niet werkte. Wij hebben toen aangeboden om het volledige toestel, inclusief de door ons geleverde onderdelen, naar ons op te sturen zodat we dit konden onderzoeken.

Het pakket is in eerste instantie bij een afhaalpunt blijven liggen. Wij krijgen hier geen automatische melding van en zonder bericht van de verzender is dit voor ons niet zichtbaar. We verwerken dagelijks meerdere retouren en zijn afhankelijk van correcte bezorging of communicatie hierover.

Na ontvangst hebben wij geen problemen vastgesteld met de batterijconnector. Hoogstwaarschijnlijk was de batterij niet goed gemonteerd en gepositioneerd. Ook zagen wij dat het scherm niet was vastgeplakt, wat risico geeft op kortsluiting en andere problemen tijdens transport. Dit hebben we duidelijk met je gedeeld.

Tijdens de diagnose bleek dat het toestel een probleem heeft op het moederbord, een backlight issue, waardoor het scherm zwart blijft. Dit staat los van de door ons geleverde onderdelen.

Hoewel dit buiten onze verantwoordelijkheid valt, hebben wij uit coulance geen onderzoekskosten gerekend. Normaal doen wij dat wel. We hebben alleen de retourverzendkosten gerekend.

Je hebt vervolgens gevraagd om de gemonteerde onderdelen te retourneren. Zoals ook in onze voorwaarden staat, is het niet mogelijk om gemonteerde onderdelen retour te sturen. Dit is niet iets wat wij “ineens bedenken”, maar een standaard regel omdat gemonteerde onderdelen niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. in jouw geval waren de onderdelen zichtbaar gebruikt/gemonteerd. Wij willen de kwaliteit binnen ons assortiment hooghouden en daarom willen wij geen gebruikte onderdelen wedeverkopen. Dit is ook meerdere malen telefonisch gecommuniceerd aan jou.

We vinden het vervelend dat je niet het gewenste resultaat hebt bereikt, maar we hebben je correct geholpen, duidelijk gecommuniceerd en extra coulance toegepast.

Heb je nog vragen of wil je meedenken over een oplossing, neem gerust contact op.

Team appleparts

Beter dan verwacht

Eerder besteld bij een andere webshop dat zogenaamd "originele" Apple producten verkocht. Ik had een USB-C naar Magsafe 3 oplaadkabel nodig, want mijn kat had de oplaadkabel aangevallen die ik had. Dat product was niet origineel; de kabel en de kop die je in de Macbook doet voelde totaal anders aan. Verder gezocht en zodoende bij Appleparts gekomen. Beetje huiverig, maar goed, is het niet origineel dan kun je het retourneren. De oplaadkabel was snel geleverd, exact hetzelfde als de kabel die ik kreeg bij het kopen. Dit is dus wel echt het originele. Ben er erg blij mee. Hopelijk laat de kat deze wel met rust haha

13 mei 2026

teruggestuurd moederbord

Op 2 april een review geschreven over een gekocht moederbord. Gelukkig heeft het bedrijf eindelijk gereageerd en het door mij teruggestuurde moederbord gecontroleerd. Volgens Appleparts zou dit in orde zijn geweest, terwijl een Applebedrijf in Rotterdam een gebrek had geconstateerd. Wie heeft gelijk ? Als het klopt, dan heb ik een goed moederbord dus teruggestuurd. Ik heb voorgesteld om de onderzoekskosten eraf te halen en het restant te retourneren. Helaas deden ze dat niet omdat de onderzoekskosten erg hoog waren. Dus geen geld terug gekregen. Heeft me (inclusief verzendkosten) dus 84 Euro gekost. Jammer dat het zo lang heeft moeten duren (5 december 2025 teruggestuurd). Ik kon wel een tegoedbon krijgen voor hun winkel.... Helaas heb ik daar weinig aan.

1 december 2025

Top service

Op 25-11-2025 een origineel scherm besteld voor een MacBook A2337, werkte goed totdat deze na een paar maanden begon te flikkeren en strepen vertoonde.

11-03-2026 contact opgenomen en dezelfde dag nog reactie dat het scherm terug mocht. Zelf aangeboden om de gehele MacBook op te sturen om onderzoek makkelijker te maken, hierbij werd aangegeven dat dit super fijn zou zijn. MacBook in zijn geheel de volgende dag verzonden.

Onderzoek en reparatie duurde wat langer door een bevoorradingsprobleem, maar uiteindelijk werd vandaag (07-05-2026) aangegeven dat de MacBook gerepareerd en getest weer kosteloos retour kwam.

De heren die ik heb gesproken waren heel erg vriendelijk. Bestel vaker onderdelen voor reparaties bij Appleparts en het is altijd kwaliteit, dit was voor zover ik me kan heugen de eerste keer dat een onderdeel defect raakte maar dat wordt dus ook super netjes opgelost.

7 mei 2026

Foutje maar toch top opgelost!

Verkeerde onderdeel toegestuurd gekregen maar het werd super netjes opgelost, en het verkeerde onderdeel hoefde ik niet retour te sturen. Goede communicatie ook, al met al top dus.

7 mei 2026

ZEKER AANGERADEN

het was erg goedkoop in vergelijking met de competitie en was toch nog van erg hoge kwaliteit de ssd die ik had gekocht was ook snel. Ik had 1 probmleempje die binnen 5 minuten was opgelost door support.

28 april 2026

Er wordt bij Appleparts duidelijk…

Ik had bij de door mij bestelde 20W adapter met USB-C naar USB-C snoertje wel originelen verwacht. Dat was niet zo. Over het algemeen dik tevreden. Fijn dat er een winkel bestaat die mogelijkheid biedt tot zelf repareren van je iPhone.

24 april 2026

Glazen achterkant slechte kwaliteit

Had een glazen achterkant besteld heb hem nu 6 dagen en is nu al helemaal kapot, ik heb nog niks met het glas gedaan, het glas lijkt sterk maar is het totaal niet kan niet eens een klein tikje hebben.

22 april 2026

Beste lezers,

We proberen altijd alle situaties correct en netjes op te lossen, zo ook met Bram. Er wordt gesproken over dat er geen antwoorden gegeven worden op de vragen welke gesteld zijn. Echter hebben wij geen mail of telefoontje ontvangen vanuit de klant met betrekking tot de klacht. Daarnaast reageert men niet op al onze communicatie, zo hebben wij meerdere malen gemaild en via Trustpilot zelf informatie aangevraagd. Hier is geen enkele keer op gereageerd.

Helaas voor ons is de klant niet opzoek naar een oplossing en zullen wij geen duidelijkheid ontvangen over wat er nou exact mis is gegaan. We vermoeden dat de glazen achterkant niet goed gemonteerd is waardoor het glas gevoeliger is voor breuken. Glazen achterkanten dienen strak en zonder tussenruimte geplakt te worden (vergelijkbaar met tegels) om eventuele gevoeligheid te elimineren.

Had de toets T besteld

Had de toets T besteld, om te vervangen op mijn MacBook. Vorige 2 keer werd dit per post bezorgd.
Dit keer in een pakketje. GLS is 1x langs geweest, ik was niet thuis. Ze hebben e-mails gestuurd, deze kwamen in de spam. Pakketje niet afgegeven bij afhaalpunt maar is retour gegaan. Als ik het alsnog wil ontvangen kost het mij 12,95 (retour+zending).

Ik heb nergens kunnen lezen bij bestellen dat het via een pakketje gaat, dus ben daar ook niet allert opgeweest. Geen briefje in brievenbus.
Contact over gehad en zij vinden dat ze juist hebben gehandeld.

13 maart 2026

Antwoord van Appleparts

Het spijt ons te horen dat je een negatieve beoordeling hebt achtergelaten naar aanleiding van de bezorging en daarbij horende onkosten.

Zoals eerder aangegeven heb je meerdere updates ontvangen via de Track & Trace over de status van je levering. Daarnaast heeft GLS een ‘niet thuis’-bericht achtergelaten met het verzoek om een nieuw bezorgmoment in te plannen.

Het pakket is vervolgens 7 dagen door GLS bewaard in afwachting van een reactie. Omdat deze reactie uitbleef, is het pakket na deze periode retour gestuurd naar ons.
Voor het retourneren van het pakket brengt GLS kosten bij ons in rekening. Daarnaast dienen wij de zending opnieuw aan te melden om deze nogmaals te versturen. Ook hier zitten natuurlijk weer kosten aan verboden aangezien het pakket opnieuw aangemeld moet worden.

Uiteraard begrijpen wij dat het kan voorkomen dat je niet thuis bent bij levering. In dit geval heeft GLS echter niet tijdig een reactie van je ontvangen waardoor het pakket werd teruggestuurd naar ons.

Om deze reden zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten bij je in rekening te brengen. Indien GLS een fout had gemaakt of geen redelijk termijn gesteld was voor het inplannen van een nieuw bezorgmoment hadden we de kosten voor onze eigen rekening genomen.

Hele goede service

Hele goede service , verzend snel , word netjes geleverd alleen jammer dat ups de koerier is gelukkig stappen ze daar vanaf.

Had een shift toetst besteld helaas verkeerd voor een eu versie maar had zelf de us versie nodig , na even gebeld te hebben was het zo geregeld , heel erg bedankt voor de goede service!

13 februari 2026

Ben heel blij met de donor laptop…

Ben heel blij met de donor laptop Macbook Unibody 15" welke ik ophaalde in Heerenveen.

Al het bruikbare hardware over kunnen zetten, werkt & oogt nu weer als nieuw.

Daarbij is de het uitlezen van de HDD, gezien dat gelukkig geen bestanden verloren zijn gegaan op het moment dat ik mijn laptop eerder deze maand onverhopt liet vallen.

13 februari 2026