Stålreol blev afsendt hurtigt og kom også relativ hurtigt - dog havde Postnord behandlet pakken dårligt og havde lappet den med tape. Men et beslag manglede og måtte derfor kontakte AREBOS og de var s... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Meget Flot kunde service. Varen blevet sendt samme dag , men Post Nord dummede sig igen . Kontaktede Arebos og vupti. Tingene gik i gang og jeg fik min kompressor efter 4 dags ventetid. Klart a... Toon meer
Arebos er umulige at få fat på! Har både skrevet mail, kontaktformular og ringet til dem uden respons! Håber de svarer tilbage på denne anmeldelse… Hilsen Nicolai
Bedrijf heeft geantwoord
Købte en flot pool med indbygget motor som vi har brugt meget og den er utrolig støjsvag. Havde en før med udvendig pumpe som tit larmede og så ikke specielt godt ud i haven. Vores pool begyndte på et... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Østre Alle 102, Box 2801,, 9000, Aalborg, Denemarken
- +45 7815 3269
- info@arebos.dk
- www.arebos.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Købte en ekstra plade til min…
Købte en ekstra plade til min udebruser, men da den kom var den fyldt med ridser og kantfejl, Første køb af udebruser og plade gik rigtig godt, nu er den nye plade modtaget, og fik god hjælp fra en ansat hos Arebos.
Foretog mit andet køb for ganske nylig
Foretog mit andet køb for ganske nylig. Varen kom hurtigt frem til hjemmeadressen. Har kun positivt at sige om hjemmesidens brugervenlighed, og varens kvalitet. Virker pålideligt !
Fortjente 5 stjerner herfra. Og god aften
God og hurtig kundeservice
God og hurtig kundeservice. Hurtig levering og varen i perfekt stand

God kundeservice
God kundeservice! Derover er produkterne i rigtig god kvalitet!
Stærkt tilfreds!
Virkelig god kundeservice og produkt af god kvalitet!
Stærkt tilfreds!

Antwoord van AREBOS DK
Tja ikke noget at rose for
Tja ikke noget at rose for. Trækker pengene straks. Svarer ikke på mail.. efter dage afvises mail . Ingen afsendelse, trods der skrives 1-2 dages levering . Så vist endnu et fake sted som bare trækker penge af folk!!!

God oplevelse
Alt gik nemt og smertefrit. Pakken kom hurtigt. Jeg havde et enkelt spørgsmål til produktet som de også var meget hjælpsomme og hurtige til at svare på.
Kommer helt sikkert tilbage på arebos.dk og handler igen 🤩👌🏼

Antwoord van AREBOS DK
Hurtig levering af min nye isterning…
Hurtig levering af min nye isterning maskine😊 og den er fantastisk.. 100% sikkert at jeg handler her igen

Antwoord van AREBOS DK
Fri fragt og hurtig levering
Fri fragt og hurtig levering. Jeg fik mine kufferter efter et par dage. Fin kvalitet til prisen. 5 stjerner herfra

Tilfreds kunde
Har fået min nye postkasse, super god kvalitet - hurtig levering og god service. Kendte ikke denne side, men kan varmt anbefales.

Antwoord van AREBOS DK
Hurtig levering og gode priser!
Hurtig levering og gode priser!

Antwoord van AREBOS DK
Gratis fragt og hurtig forsendelse
Gratis fragt og hurtig forsendelse. Lige hvad jeg ønsker af en webshop.

Hurtig levering - og fri fragt til hjemmeadressen ☺️
Rigtig god oplevelse. Fin og god beskrivelse af produktet. Fri fragt til hjemmeadressen. Produktet virker som det skal - og indtil videre rigtig fin kvalitet.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.