Aromaterapi Thaimassage Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit besøg hos Aromaterapi Thaimassage var intet mindre end fantastisk. Allerede ved ankomsten mærkede jeg en rolig og indbydende stemning, der straks satte mig i afslapningsmode. Behandleren var n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg trængte til afslapning og wellness lige inden jul. Valgte 1,5 times oliemassage. Dejligt stille i flotte omgivelser. Tror næsten jeg faldt i søvn 😊. Massøren lyttede efter hvad jeg fortalte mht m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde været lidt tilbageholden efter at have læst de dårlige anmeldelser her på trustpilot. Men så anbefalede en veninde stedet og de leverede 😊 Da jeg trådte ind af døren duftede der skønt af autent... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du trænger til at give dig selv forkælelse eller slippe for kroppens smerter, så er Aroma Massage i Viby Centeret lige stedet! Hele holdet derude er søde, imødekommende og dygtige til deres arb... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thaise massage
  2. Aromatherapie
  3. Dagspa

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Du kan komme og opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en god oplevelse!:)

Jeg fik en fodbehandling med fodmassage og det var sådan en skøn oplevelse! Super god service, jeg blev tilbudt noget at drikke, de spurgte om alt var ok, og så fik jeg noget chokolade og nogle testere på fodcreme med hjem. Personalet er super søde. Her kommer jeg igen:)

21 december 2024

Kom i himlen

Havde hørt godt om stedet og tænkte jeg måtte prøve det. De får alle stjerner der findes, allerede når man træder ind af døren, finder man ro. Sødeste personale og rigtig dygtig massør. Fik 1,5 time i himlen. Kom afsted og prøv det ✨✨✨✨✨

13 december 2024

Bedre massage fåes ikke

Jeg får regelmæssigt oliemassage hos W Aromaterapi i Viby, og bedre massage fåes ikke. De er dybt professionelle massører, og søde og imødekommende i deres tilgang.

10 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service ved skranken. Havde fået et gavekort som skulle bruges, men da hun ikke kunne finde det i systemet beskyldte hun mig indirekte for at lyve. Hun beklagede ikke situationen efter hun fandt gavekortet.
Hygiejnen var dårlig, håndklæder lugtede dårligt og man lå på et tæppe der måske ikke var blevet vasket efter en anden kunde 👎🏻. Mit første og sidste besøg.

26 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er et af de bedste steder i Århus

Det er et af de bedste steder i Århus. Det kan dog variere fra massør til massør, hvor “gode” de er, for alle har vel sine præferencer.
Derfor kunne det være skønt, hvis man, når, man booker online, kan vælge hvilken massør man vil have, og hvilke tider der er ledige hos den pågældende massør. Så ville I få 5 stjerner af mig.

9 augustus 2023

En fornøjelse

Nu har jeg været fast kunde hos dem i en årrække og deres ekspertise gør at jeg kommer igen. Afslappet rene omgivelser, gode massør, afslutning med frugt og vand, alt sammen med thailandsk i møde kommenhed. En fornøjelse...

4 april 2023

Verdensklasses massage !

Kunne jeg give yderligere stjerner, så gjorde jeg det!
Har i dag fået den allerbedste massage nogensinde!
Er som født på ny lige nu og min trykkende hovedpine er væk.
Mange tak for en hotstone all body massage i verdensklasse! :)

9 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

3 ringe behandlinger på stribe

Simpelthen for ringe en massage og for tredje gange i træk!

Jeg beder massøren om at trykke lidt ekstra da jeg absolut intet kan mærke og føler slet ikke det giver noget. Får at vide at det har vedkommende ikke kræfter nok til, og griner på samme tid af det.

Jeg valgte at se bort fra mine første 2 ringe oplevelser, men 3 på stribe er simpelthen dråben.

16 december 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Massage

Jeg har været her en del gange og jeg har altid fået god en massage og blevet mødt af flink personale og det er altid til at at få en tid på ønsket tidspunkt.

14 augustus 2021

Flinke, venlige og gode

Min kone og jeg har været her flere gange. Det er altid både godt, grundigt og hyggeligt! Personalet er søde, venlige og flinke! Alt i alt en meget professionel klinik!

11 februari 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.