ArtGlassVista.se Reviews

3.483
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Erbjuder alltid ett tilltalande sortiment. Enkelt att lägga en order och blixtsnabb leverans. Tydligt att man lagt sig vinn om att godset skall komma fram i gott skick då allt är väl emballerat och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter att jag hade genomfört beställningen fick jag ett email om att en del av min order inte fanns på lager. Den informationen borde man ha fått redan vid check-out/ i kassan så att kunden får en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect

Geschreven door het bedrijf

Hela sortimentet av handgjort bruksglas och konstglas från Kosta Boda, Orrefors, Mats Jonasson, Vas Vitreum och Bergdala. Prisgaranti, snabba leveranser och 30 dagars öppet köp.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.483)

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beställde muggar i porslin

Beställde muggar i porslin. Erhöll varorna efter en vecka. Ena muggen gått en flis i kanten på. Mejl för meddelande om detta till företaget. Snabbt svar fr företaget morgonen efter att bifoga en bild samt tydlig instruktion den trasiga muggen ej behövde skickas i retur utan att ny skulle skickas efter erhållit bilder, Och ny mugg lika fin men utan trasig kant leverades enkelt detta också inom nån vecka.
Rekommenderar detta företag, handlat därifrån tidigare och även då med hög kvalitet på hur affären sköttes.

23 april 2026

Helnöjd

Bra pris på krukan jag ville ha jämfört med hos konkurrenter. Levererades snabbt och välpaketerat. Jag är helnöjd.

21 september 2025

Bra service

Gjorde ett nytt köp i veckan.
Som alltid bra förpackning och snabb leverans.

21 september 2025

Sämsta servicen någonsin

Beställde glasögon från deras hemsida den 18 juli, den 24 juli dras pengarna från mitt konto och den 30 augusti får jag ett meddelande om att min vara inte har kommit i lager än, men kommer att komma igen senare. De skriver igen veckan därpå att de fortfarande inte har kommit och att de nu kommer att flytta till ett specifikt datum. Jag väljer att avbryta min beställning, eftersom det är ett alternativ de ger mig i meddelandet jag får. Jag gör det den 5 augusti och jag hör inget mer härifrån. Mina pengar har fortfarande inte kommit in på mitt konto här nästan 10 dagar senare. Jag rekommenderar ingen att handla här.

6 augustus 2025

Hej Gitte,

Tack för att du hör av dig och berättar om din upplevelse. Vi beklagar verkligen att din beställning blivit försenad och att återbetalningen dröjt. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi hittar tyvärr ingen beställning kopplad till ditt namn i vårt system. Vänligen kontakta oss på info@artglassvista.com med ditt ordernummer, så kan vi omgående kontrollera ärendet och se till att återbetalningen hanteras snarast.

Erik

Oerhört oseriöst företag

Oerhört oseriöst företag som inte återkopplar på mail trots snart ett tiotal försök att få kontakt angående en reklamation. Bara tystnad från deras sida.
Rekommenderar stark att inte beställa från dem.

12 augustus 2025

Hej Emma,

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse. Vi har tyvärr inte mottagit något av dina mail, och vill gärna reda ut detta så snart som möjligt.

Vänligen skicka ditt ärende och dina kontaktuppgifter till info@artglassvista.com eller ring oss på 040-6688190, så kan vi hjälpa dig direkt med din reklamation.

Vi vill självklart se till att du får den hjälp du behöver.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beställde tricoulor för 2490 blev…

Beställde tricoulor för 2490 blev besviken då det var andra eller tredje sortering samt att den var smutsig. Absolut inte värd pengarna.

3 juli 2025

Antwoord van ArtGlassVista.se

Tack för din feedback – och vi är verkligen ledsna att du blivit besviken.

Vi vill tydligt poängtera att vi inte säljer andrasortering. Alla våra produkter, inklusive Tricolore-vasen, är förstahandsvaror direkt från tillverkaren.
Att produkten var smutsig vid leverans låter inte som det ska, och vi beklagar verkligen om något gått fel i hanteringen.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så att vi kan titta närmare på ärendet och hitta en lösning.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Smutsiga varor, skönhetsfel och skada på insida mugg

Snabb leverans de 2 vaserna jag beställde kändes mycket smutsiga och har små skönhetsfel och kaffekoppen hade en skada på insidan…

4 mei 2025

Antwoord van ArtGlassVista.se

Tack för att du hör av dig, och beklagar verkligen att produkterna inte levde upp till dina förväntningar.

Vi vill självklart att du ska vara helt nöjd med ditt köp, och vi tar gärna en närmare titt på det du beskriver. Vänligen skicka några bilder på vaserna och kaffekoppen, så att vi kan se skadorna och hjälpa dig vidare – antingen med en ersättning eller en lösning du är nöjd med.

Tack för ditt tålamod och förståelse!

Köpte glas från företaget

Köpte glas från företaget. PostNord skickade aldrig notis om att de fanns att hämta så glasen gick i retur. Artglassvista begär full betalning för glasen via Klarna. Mailat företaget flera gånger utan att få något svar alls. Så respektlöst. Ser sedan att de via Klarna sänkt återbetalning till 250kr men direkt lagt på påminnelseavgift. Mailar igen. Inget svar. Bara tystnad. Nej från dem handlar jag tyvärr inte igen när de inte kan behandla kunderna bättre.

18 april 2025

Hej Katarina,

Tack för att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen att situationen varit frustrerande och vi beklagar att du inte fått svar i tid – det är absolut inte vår ambition att upplevas som tysta eller respektlösa.

Tyvärr tar våra fraktbolag (t.ex. PostNord) ut en hög avgift för ej uthämtade paket som automatiskt debiteras oss. Det är därför vi inte kan erbjuda full återbetalning i dessa fall. Avgiften består av både returfrakt och hanteringskostnader.

Vi vill dock gärna hjälpa dig vidare! Vi kan erbjuda att skicka din order igen mot en mindre kostnad:
– Ny frakt: 49 kr
– Returfrakt: 99 kr
Totalt: 148 kr

Hör gärna av dig om du vill gå vidare med detta alternativ, så ordnar vi en ny leverans snarast.

Vi hoppas att vi kan vända din upplevelse till något positivt och tackar igen för att du kontaktat oss.

ArtGlassVista Kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, snabb hjälp och trevliga människor

Snabb leverans och råkade få fel glas så jag skrev bara till dem och dem skickade direkt de nya glasen och så fick jag behålla de som blev fel. Snabb hjälp, trevliga, och snabb leverans

13 april 2025

Antwoord van ArtGlassVista.se

Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss! 💛
Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du är nöjd med både servicen och leveransen.
Tack för att du valde att handla hos oss – och varmt välkommen tillbaka när du behöver fler glas eller inspiration till dukningen!

Allt gott,
Teamet på ArtGlassVista

Grymt bra!

Bra priser!
Bra paketering!
Hade ett glas som var i sönder vid leverans, kontaktade deras support, dom krävde inga bevis utan skickade hem ett nytt glas direkt.
Det kallar jag service👍🏻

30 april 2024

Fruktansvärd returpolicy!!

Beställde en vas som jag inte hann hämta ut då paketboxen låg långt bort och jag endast hade 2-3 dagar på mig… Beställningen gick i retur till företaget men jag tvingades betala HELA beloppet trots att jag jag inte hämtat ut produkten. Till råga på det fick jag ett drygt mail från Sk ”kundtjänst”..

22 oktober 2024

Hej Hannah,

Tack för att du kontaktar oss.

Jag ber om ursäkt för situationen, men tyvärr innebär en ej uthämtad beställning att fraktbolaget tar ut en avgift som vi är skyldiga att vidarebefordra till kunden. Detta beror på de kostnader som uppstår för returer och hantering.

Din beställning är skickad med BudBee, vilket ger dig flexibiliteten att enkelt skicka en kod till någon annan som kan hämta ut din beställning åt dig. Du har även möjlighet att ändra upphämtningsbox, tid eller välja hemleverans via BudBee-appen.

Återigen, jag ber om ursäkt för besväret och hoppas att detta kan lösa situationen på ett smidigt sätt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag beställde nyligen en Bertil…

Jag beställde nyligen en Bertil Vallien-båt med några märken på bottenplattan och gjorde en retur som ännu inte är löst i skrivande stund då de i dagsläget letar efter en som motsvarar mina förväntningar.Min upplevelse hitintills är positiv då de försöker lösa problemet åt kunden, erbjuder alternativ och ger därför det höga betyget som seriösa företag förtjänar.Det är inte leverantören artglassvista som brister i mitt fall utan kontrollerna av konstglas som lämnar Kosta Boda det är där jag är något kritisk i leverantörskedjan.

12 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick en vas med flera skönhetsfel

Fick en vas med flera skönhetsfel. Kändes som vara från 2:a sortering. Kundtjänst svarade inte på mail mit bilder jag skicka och drog av 100kr i frakt på återbetalningen, trots att det var en legitim rekla.atuon.

30 augustus 2024

Hej Claudia,

Tack för att du hör av dig.

Det är ett misstag av mig som jag nu har reglerat. Förlåt.

Om du har några frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig.

Märkligt förslag

Tyvärr sista gången jag beställde från artglassvista. Beställde champagneglas, så långt allt bra tills jag får hem dom och får reklamera ett av glasen. De skickar ett nytt som inte heller var särskilt fint.
Så jag vill reklamera alltihop.
De säger att jag inte behöver skicka med det första glaset som inte var fint.
Jag frågar om jag verkligen behöver betala 69kr i frakt för något jag inte är nöjd med.
Då säger personen i mailet att jag ska slå sönder det tredje glaset och sen skicka en bild på det!! Eh!?!? Jag kunde liksom skickat tillbaka detta direkt istället.
Otroligt märkligt förslag, har inte fått något svar ännu på om jag får frakten tillbaka om jag skulle slå sönder det.

I min värld är detta helt sjukt, glas kan man liksom skära sig på.

Tackar för mig och rekommenderar inte detta företaget vidare.

6 juni 2024

Tack för att du hör av dig.

Jag ber om ursäkt för besväret.

När det kommer till returer så måste kunden skicka tillbaka hela beställningen. Behåller man glas från beställningen så är det ju inte en retur.

Gällande reklamationer så får det inte finnas reklamationer på marknaden därav ber leverantörerna oss ibland om att förstöra produkten.

Sen har vi skickat nya glas till er som var av bra kvalité. Vi försöker alltid skicka nya glas så snabbt vi kan om en kund får skadade glas eller om glasen inte håller den utlovade kvalitén.

Gällande frakten så ska du så klart inte behöva betala.

Om du har några fler frågor eller funderingar så är det bara att höra av dig till info@artglassvista.com så hjälper vi dig direkt.

March 2024

March 2024; I have an unfulfilled order for over 2000 kr from January and ArtGlass has stopped responding to e-mails and has not refunded my Klarna purchase. No updates, nothing. According to the website the items are in stock.

Har fortfarande inte fått min beställning från i januari. Artiklarna skall finnas på lager. Beställd och betald via Klarna. Kundtjänst svarar inte på upprepade e-postmeddelande. BESVIKEN!

8 maart 2024

Tack för din feedback.

Vi har skickat ett mail till er om att glasen restar. Vi kommer att skicka glasen så snabbt som vi får in glasen.

Vi kommer även att skicka ett mail till er så att vi löser ert ärende som ni önskar.

Om du inte har ett mail inom 1 timme så ring oss på 040 644 47 20 så hjälper vi er direkt.

Ha en fin helg!

Retur

Beställde ett halsband till jul som jag inte hann hämta ut. Visade sig att returen kostade halva beställningskostnaden - 416 kronor. Det är underkänt! Kommer inte rekommendera denna butik till andra.

23 december 2023

Tack för att du hör av dig.

Jag är ledsen för det som inträffat. Tyvärr så tar fraktbolagen ut höga avgifter om kunden inte hämtar ut sin beställning.

Vi måste ta denna kostnaden vidare till kunden.

Återigen så ber vi om ursäkt för det som inträffat.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.