Arty Bee Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

+Snelle levering + Aardige klantenservice + leuke keuzes ++had een klein probleem maar dat is heel goed verholpen!

Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Toon meer

Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Toon meer

Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Toon meer

1. Hobbywinkel

Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi aanbod van schilderijen

Mooi aanbod van schilderijen. Het zou met deze service wel eerder 'ververst' mogen worden of aangevuld met nieuwe stukken.
De service blijft perfect. Dit was het eerste bedrijf waar ik jet geframede canvas opgestuurd kreeg in een doos, inclusief alle benodigdheden

2 december 2023

Aanrader!!

Snelle levering, alle toebehoren inbegrepen. Heel leuk en ontspannend om te doen, ik bestel er zeker nog

17 november 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor de lovende review! We wensen u heel veel schilder plezier.

Uitstekende producten

Producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit
Als ik bij ArtyBee bestel weet ik gewoon dat het goed is.

20 mei 2023

Antwoord van Arty Bee

Heel erg bedankt voor de review en veel schilderplezier gewenst!

Superservice, site kan wat opfrissing gebruiken

Zeer leuke designed en customer service was heel vriendelijk. De site vind ik een beetje moeilijk navigeerbaar (de verschillende categorieën bij de collecties zijn wat onduidelijk - wat maakt de categorie 'Arty Bee' anders dan de categorie 'Arty Designs', waarom is één van de categorieën 'Home Page'etc.). Graag had ik ook dat er een soort van instructiepagina of -filmpje was die op hun site te bekijken is.

2 mei 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor de mooie review! De Arty Bee Collectie bevat alle designs die wij verkopen. De Arty Collectie bevat alleen de schilderijen die met Arty beginnen, zoals Arty Tropical en Arty Eye!

We willen je graag aanbieden om een handleiding op te sturen als je hier nog behoefte aan hebt! Je kan ons mailen via info@artybee.nl of hieronder reageren. We zullen ook je feedback meenemen om dit op de website te zetten.

Goed verpakt en ziet er mooi !!!

Goed verpakt en ziet er mooi uit en compleet wat ook netjes verpakt is en snel in huis zoals gezegd word. De moeite waard en waar voor je geld.

4 mei 2023

Antwoord van Arty Bee

Bedankt voor de mooie review! We wensen je heel veel schilderplezier.
Liefs Arty Bee!

Erg goede service

Sowieso hebben ze mooie schilderijen op nummer. Ik miste een onderdeel bij 1 pakket. Ik heb contact opgenomen en werd vriendelijk behandeld. Ze hebben me een heel nieuw pakket opgestuurd en het oude pakket hoefde ik niet terug te sturen. Dat is echte top service!

3 mei 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor de lovende woorden. We wensen je heel veel schilderplezier!

Kwalitatief goede spullen

Kwalitatief goede spullen, werkt goed.

6 april 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor de mooie feedback! Heel veel schilderplezier gewenst.

Prachtige kleuren, mooie afbeeldingen…

Daar ben ik dan voor mijn tweede review voor arty bee. Deze keer een drieluik gekocht, Miraculous, omdat ik zo lekker zen word van het schilderen op kleur. Met deze drie doeken kan ik hier nog langer van genieten.
De kleuren zijn weer prachtig. De lichtere kleuren lijken wat metallic-achtig waardoor de afbeeldingen, tegen de donkere achtergrond, heel mooi naar voren komen. Fijn dat de doeken al opgespannen zijn zodat, als je klaar bent, je ze meteen kunt ophangen.
De verzending was ook deze keer super snel, de ene dag besteld de volgende dag in huis.
En weer zo'n leuke boekenlegger erbij met lavendelzaadjes erin voor de bijen.

1 april 2023

Antwoord van Arty Bee

Heel erg bedankt voor je fantastische lovende woorden! We wensen je nog meer schilderplezier, als dat mogelijk is.
Liefs Arty Bee

Geweldig!

Goede kwaliteit, fijne service en fantastisch resultaat!

13 maart 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor je mooie woorden, we waarderen dit heel erg. We wensen je veel schilder plezier!

Als je wil schilderen bestel hier!

Ik ben zo blij dat ik dit bedrijf gevonden heb!! sinds kort deze leuke hobby opgepakt en bij toeval bij ArtyBee terecht gekomen. De bestelling van mijn nieuwe project verliep een beetje stroef, maar met een mega snelle mailcommunicatie was dat al snel opgelost.

Ik ben nu heerlijk aan het schilderen met super goede verf die ik niet hoef te mengen! Ik ben er echt over te spreken. Zelfs lichte kleuren kan ik in één laagje goed dekkend krijgen. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende project bij ArtyBee. Het is jammer dat ik geen foto kan invoegen hier, dus jullie moeten me maar geloven :)

3 februari 2023

Antwoord van Arty Bee

Bedankt voor je prachtige lovende woorden! We wensen je heel veel schilder plezer!
Liefs Arty Bee

Goede levering

Goede levering, mooi materiaal, al opgespannen, mooie a4 foto print en nummervel. Had meerdere besteld en nu gestart met nr 2. Erg leuk om te doen.

1 februari 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor de leuke review! We wensen je heel veel schilder plezier!

Kreeg leuke reacties op de geschilderde ijsvogel

Kreeg leuke reacties op de geschilderde ijsvogel, zoals:
'Wat een talent!'. Ha ha dit was mogelijk dankzij het schilderen op nummer, echt een mooi resultaat. De kwaliteit van de verf is goed en als finishing touch zitten er 2 potjes lak bij. Een tevreden klant.

2 februari 2023

Antwoord van Arty Bee

Dankjewel voor de lovende woorden en het toesturen van het eindresultaat!

100% tevreden over Arty Bee

100% tevreden over Arty Bee. Mooi ontwerp (zonnebloemen in vaas), goede kwaliteit van verf, penselen, vernis voor afwerking inbegrepen, foto van het te bekomen resultaat inbegrepen. Super!

24 december 2022

Antwoord van Arty Bee

Heel erg bedankt voor je lovende woorden! We wensen je heel veel schilderplezier.

Prima gedaan

Prima gedaan, Snel geleverd en een mooi kwaliteitsproduct.

14 oktober 2022

Antwoord van Arty Bee

Bedankt voor je review! We wensen je heel veel schilderplezier .

Mooi schilderij van goede kwaliteit!

Veel keuze in het assortiment qua schilderijen, enorm snelle levering (dag erna al in huis) en goede verf (geen ingedroogde potjes). Ik ben al heel wat uurtjes met veel plezier aan het schilderen! Dank!

26 oktober 2022

Heel erg graag gedaan! Liefs Arty Bee