+Snelle levering + Aardige klantenservice + leuke keuzes ++had een klein probleem maar dat is heel goed verholpen!
Positief: - mooi schilderij - Fijne verf - alle benodigdheden - al in frame - na een misverstand met de bestelling en in 1e instantie geen contact kunnen krijgen, heel fijn en heel netjes... Toon meer
Netjes op tijd geleverd. Alle attributen om goed te kunnen verven zijn aanwezig waaronder a3 vel met print van alle nummers en een kleinere zonder nummers ingekleurd op fotopapier. Het enige wat mij... Toon meer
Ik had het schilderij ontvangen, schilderen op nummer doe ik al jaren. Al tientallen schilderijen gemaakt,maar diamond painting is nieuw voor mij. De combinatie is zo super leuk. Even contact gehad me... Toon meer
Gespecialiseerd in luxe schilderen op nummer sets. Become an artist!
Nederland
Vraagt klanten om een review
Prettige website, snelle levering en goede kwaliteit producten. Ik zit elke avond te schilderen nu!

Antwoord van Arty Bee
Snelle levering. Canvas al opgespannen. Helaas een beetje scheef. Goede verf.

Antwoord van Arty Bee
Eerder schilderijen besteld en altijd heel tevreden geweest. Dit keer een 3 Luik besteld en viel me beetje tegen. Doek van eerste schilderij was heel erg scheef over de lijst gespannen. Zonde

Antwoord van Arty Bee
Zeer tevreden over het ontvangen pakket. Goed verzorgd en uitstekend verpakt. Top-klasse.

Antwoord van Arty Bee
Snelle levering,goede kwaliteit en fijn dat hij al is opgespannen dat kan bij andere sites ook maar dat is dan wel duurder.
Ik kom er alleen nu achter dat ook daar heel dunne verf bij is,jammer want dan moet je heel vaak oververven en daar wordt het niet mooier van

Antwoord van Arty Bee
Snelle levering, alles zat samen in 1 pakket. Veilige levering. Leuk en rust gevende activiteit!

Antwoord van Arty Bee
Een heel kleurrijk schilderij, met mooie grote duidelijke vakken om te schilderen. Ideaal voor beginner. Het doek en de verf is van zeer goede kwaliteit!

Antwoord van Arty Bee
Netjes verpakt en snel geleverd. Enige wat ik miste was de moeilijkheidsgraad op de site. Sommige zijn voor beginners misschien meer aan te raden dan anderen.

Antwoord van Arty Bee
Top service, prachtige heldere kleuren. Is mn tweede schilderij. Bij de eerste had ik iets zwart tekort en dat werd nadat ik een mailtje verstuurde gelijk naar me opgestuurd. Echt fijn.

Antwoord van Arty Bee
Zo blij mee,snel in huis en prachtige kleuren. Voor uren,dagen,weken plezier van. Heerlijk ontspannen,hij is nu bijna af,maar ik ga zeker weer een nieuwe bij jullie bestellen!
Edit:ik zou graag een foto bijsturen maar ik weet niet hoe🙈

Antwoord van Arty Bee
De service is echt goed.Ik kwam wat tekort bij mijn bestelling, gehaald en de volgende dag was het al opgelost. Echt top