Heb op 13 februari een. HP Elitebook 850 G8 TOUCH Intel Core i7 1185G7 16 GB DDR4 | TOUCH 256 GB SSD (Solid State Drive) Schermresolutie 1920 x 1080 15,6'' inch Windows 11 Gekocht voor 5... Toon meer
Voor mijn werk een gebruikte Dell lattitude 7440 full HD laptop gekocht. Netjes op tijd geleverd, ziet er prima uit, functioneert 100%. Een top apparaat voor de prijs waar men anders nieuw een mager... Toon meer
Hoge cijfer bij trustpilot voor Asbas is geheel correct. Geen problemen met het verzoek te mogen omruilen, heel klein streepje op het scherm wat ik als onprettig ervaarde. Product doet volledig aan... Toon meer
Zeer duidelijke website. Goede motivatie en vertrouwen wekkende promotie filmpjes. Goede wijze van communicatie. Besteld een 5 sterren laptop en.... afgeleverd is ook een 5 sterren laptop. Professione... Toon meer
Coloradodreef 7, 3565BP, Utrecht, Nederland
- 0307852041
- info@asbascomputers.nl
- www.asbascomputers.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waar voor je geld.
Ik heb een Dell Precision besteld voor mijn vrouw. Deze laptop kwam zo goed als nieuw binnen. Mijn vrouw kan nu weer haar foto's bewerken. Ze is zeer tevreden met het grote scherm. Echt een stevige laptop van goede kwaliteit. De status van de computer die in de advertentie werd aangegeven als in uitstekende staat klopte, want de computer zag eruit als nieuw. Daarom kan ik Abbas computers iedereen aanraden. Wat werd aangeboden is ook geleverd. Abbas computers bedankt.
Klantenservice van niks.
Trage laptops, terwijl dit een windows 10 met een goede i3 processor moest zijn.
Heb hem terug gestuurd binnen de 14 dagen maar nu willen ze mij verantwoordelijk houden voor 2 dagen te laat terug gestuurd hebben terwijl ik binnen de 14 dagen heb terug gestuurd
En nu willen ze mijn geld niet terug geven en moet ik dus €300,- gaan betalen of een andere laptop uitkiezen terwijl ik hun al heb aangegeven dat hij niet voldeed en ik al een andere heb gevonden.(niet bij hun)
Slechte klantenservice dus en ik bestel hier iniedergeval nooit weer!

Uitstekend verzorgde levering.
Uitstekend verzorgde levering.
Fijne laptop in prima staat,met zeer goede specificaties.
Ben zeer tevreden.
Asbas voor service en kwaliteit
heb een hp noteboek bij asbas gekocht met jaar garantie.
Dit tot volle tevredenheid net voor het jaar om was begon het noteboek steeds warmer te worden en ben toen naar utrecht geweest, moest hem achter laten en de volgende dag was hij klaar.
Hij doet het weer perfect zonder hitte.
personeel zeer vriendelijk en service met een smile.
Volgende laptop/noteboek wordt ook weer van asbas
Snelle levering en prima…
Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Compacte afmetingen.
Jammer dat het apparaat niet stil is.
Zeer goede spullen en service
Zeer goede spullen en service.
Heb een refurbished laptop (HP Zbook) gekocht en een aantal maanden later wilde ik een geheugen upgrade. Dat blijkt niet zomaar te gaan dus ik moest 'm opsturen maar kon ook langskomen. Binnen een paar minuten hebben ze het erbij gestopt, gecheckt of alles werkt en dat alles voor een zeer acceptabele prijs met vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer? Ik kom hier vaker terug!
Helemaal Top!
Conform beschrijving, netjes verpakt en gereinigd geleverd.
Zelfs het afdekkapje van de muis in het toetsenbord die bij mijn vorige bestelling manco was is nu bij deze bestelling meegeleverd.
helemaal Top!
Dit is de tweede aankoop bij asbas…
Dit is de tweede aankoop bij asbas computers, het bestellen gaat heel makkelijk , de leveringtijd is opmerkelijk kort ondanks de huidige omstandigheden ( lees Corona gedoe), het product is keurig verpakt met een bijbehorende pakbon. De algehele ervaring is goed.
Voor de eerste keer een laptop besteld
Voor de eerste keer een laptop besteld, in de kerstdrukte besteld,en nog voor de kerst bezorgd.
een prachtige en zgan laptop, plug and play zoals beloofd.
kortom een aanrader!!!
Prima Refurbished laptop
Voor de eerste keer een laptop bij Asbas gekocht. Voldoet aan mijn verwachtingen.
Prima product met goede service
Prima product met goede service
vandaar dat dit de tweede laptop is die we hier gekocht hebben
Snelle levering. Laptop is wat je ervan mag verwachten. Werkt perfect.
Goede service!
Laptop was wat vertraagd door drukte maar binnen een week thuis. Toen ik hem ontving bleek hij niet lekker te werken, zelfde dag nog retour gestuurd. Binnen 7 dagen een nieuwe geleverd, perfect werkt goed en heel netjes!!
Prima website
Prima website, duidelijke informatie over de laptop. Levering kon goed gevolgd worden. De 3e laptop hier gekocht zeer tevreden.
De Dell Latitude E5570 werkt snel mooi beeld.
Een desktop gekocht,is prima hoor,een…
Een desktop gekocht,is prima hoor,een andere telefonisch geannuleerd,werd bevestigd,staat ook als geannuleerd in mijn account,echter de dag erna een mail gekregen dat ie verzonden was,direct een mail gestuurd dat deze geannuleerd was en dat ik de pc aan de deur zou weigeren en mee retour zou geven aan postnl,wacht al een week op een bevestiging,de communicatie kan beter Asbas.Het pakket is wel degelijk aan de deur geweigerd en afgelopen zaterdag bij asbas bezorgd.
29 augustus 10:09
29 augustus 9:26
29 augustus 1:05
Zending is ontvangen door PostNL
29 augustus 1:03
Adres onjuist, zending gaat retour afzender
28 augustus 23:25
28 augustus 13:31
Zending is bezorgd
28 augustus 11:07
Bezorger is onderweg
28 augustus 11:02
27 augustus 22:57
Zending is ontvangen door PostNL
Waarom wordt er hier wel snel gereageerd en emails van 6 dagen geleden worden niet beantwoord.

Voor de 4e keer tevreden
Deze week de 4e laptop aangeschaft bij asbas sinds 2013. Deze is de vervanging voor de eerste. Een refurbished die het in zijn 2e leven 7 jaar heeft uitgehouden en nu echt te gedateerd is. Nu een Dell 6e generatie I5 gekocht voor mijn met een studie startende dochter.
De levering duurde wel 2 dagen (we zijn ook niks meer gewend) maar het was afgelopen weekeinde natuurlijk de topdag van het jaar. Het weekeinde voor het opstarten van de studies.
Weer een goed en solide product voor een redelijke prijs.
We zullen zien of deze laptop meegaat totdat deze ook echt outdated is.
Voorraadbeheer??
Okay, het is een beetje druk ivm met Back2School en corona. Daar heb ik alle begrip voor, ook als een bestelling wat later aan komt.
Wat ik wel vreemd vind, als consument moet ik kunnen vertrouwen op de informatie over de producten, jullie actuele voorraad. Dat vormt namelijk de beslissing om tot aanschaf over te gaan en een bestelling te plaatsen. De teleurstelling is dan ook groot als blijkt dat het product niet op voorraad is, en er geen alternatief product (met dezelfde productspecificaties) door ASBAS zelf wordt aangeboden. Dat mag ik als klant verwachten, aangezien jullie het product niet kunnen leveren.
Na een paar dagen blijkt dezelfde laptop nog steeds op voorraad te staan op de website. Dus hoe geloofwaardig is het voorraadbeheer?!
Aardig om het bedrag terug te willen storten, of dat ik zelf een alternatief mag kiezen met evt. bijbetaling. Maar dat is niet de vewachte service bij een ingebrekestelling van de leverancier.
Benieuwd naar de alternatieve aanbieding.

Antwoord van Asbas Computers
Misleidende teksten op de website
Misleidende teksten op de website. Vandaag voor 5 uur besteld, morgen geleverd. Nee dus....het is een beetje druk. Kom op zeg, dan moet je daar je capaciteit op aanpassen. Nee hoor, weer zo'n bedrijf die de zaken niet op orde heeft.
N.a.v. reply: ook al staat op uw site, dezelfde dag verzonden...die belofte wordt ook niet gehaald. Donderdag besteld, op vrijdag gebeld en nog niet verzonden. Ik heb er geen moeite mee dat dit door de huidige situatie niet gehaald wordt, maar zet dan zo'n misleidende kreet niet zo pregnant op de site. Haal die dan weg of nuanceer dit. Natuurlijk heb ik de kleine letters gelezen, maar het blijft op zijn minst misleidend. Het is in ieder geval geen onderscheidende kracht van uw bedrijf waarmee u klanten over de streep trekt om bij u te bestellen.

Zeer tevreden over Asbas
Zeer tevreden over Asbas, al diverse keren bestellingen gedaan. Netjes geleverd en als er iets is (1x voor gekomen) even een belletje en word netjes opgelost.
Heb 4 weken terug een laptop gekocht…
Heb 4 weken terug een laptop gekocht maar deze geeft na 4 weken aan een slechte accu hooguit 10 minuten dat ik ermee kan werken. Net de klantenservice gebeld en het is top geregeld met ze. Ze gaan een nieuwe accu bestellen en wordt dan als die binnen huis opgestuurd naar mij toe. Dus mijn mening prima service.