Heb op 13 februari een. HP Elitebook 850 G8 TOUCH Intel Core i7 1185G7 16 GB DDR4 | TOUCH 256 GB SSD (Solid State Drive) Schermresolutie 1920 x 1080 15,6'' inch Windows 11 Gekocht voor 5... Toon meer

Voor mijn werk een gebruikte Dell lattitude 7440 full HD laptop gekocht. Netjes op tijd geleverd, ziet er prima uit, functioneert 100%. Een top apparaat voor de prijs waar men anders nieuw een mager... Toon meer

Hoge cijfer bij trustpilot voor Asbas is geheel correct. Geen problemen met het verzoek te mogen omruilen, heel klein streepje op het scherm wat ik als onprettig ervaarde. Product doet volledig aan... Toon meer

4,3

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Professioneel, vertrouwen....

Zeer duidelijke website. Goede motivatie en vertrouwen wekkende promotie filmpjes. Goede wijze van communicatie. Besteld een 5 sterren laptop en.... afgeleverd is ook een 5 sterren laptop. Professioneel verpakt. Van binnen is de laptop ook schoon (geen stof bij de ventilator). Bijgeleverde 2e hands accu gaat ca. 3 a 4 uur mee bij gewoon gebruik. Dus... hoe krijg je klanten en hoe hou je ze vast?... Voor nu geven ze voor mij zeker het goede voorbeeld!

17 juni 2020

Antwoord van Asbas Computers

Bedankt voor uw lovende woorden. U bent altijd van harte welkom bij ons!

goede klantenservice!

Ik heb bij asbascomputers een mooie laptop voor weinig geld aangeschaft, echter wanneer deze binnenkwam zat er helaas een barst in de bezel.
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kreeg een vriendelijke man die mij hielp met het retourzenden.
Na een klein weekje de gerepareerde laptop weer binnen gekregen.

Prima service en product!

20 mei 2020

TOP SERVICE

Snelle levering van mijn Lenovo X1 maar externe oplader werkt niet.
Even contact opgenomen en er werd direct actie ondernomen en een lader opgestuurd.
Alles werkt nu perfect, bedankt ASBAS team.

24 april 2020

Refurbished Dell Latitude E5470…

In maart een refurbished Dell Latitude E5470 gekocht.
Een prima laptop die er ook prima uitziet en met een snelle SSD-schijf. Ik werk met veel plezier aan deze laptop. Bestellen en levering liep heel vlot.

23 april 2020

Heb een FSC Lifebook besteld

Heb een FSC Lifebook besteld. Vlugge levering en in goede staat.Beter dan verwacht. Alles werkt uitstekend en ben dus ook zeer tevreden. De volgende laptop wordt dan ook weer van Asbascomputers.Geen 5 maar 10 sterren. TOP.

23 april 2020

Zelf tijdens Covid-19 staan ze er voor je!!!

In januari 2019 met Asbas in zee gegaan voor de aanschaf van een laptop. De crew heeft kennis, kunde, begrip en betrouwbaar. In Oktober 2019 een uitbreiding van mijn geheugen gedaan en weer kwam ik bij Asbas waar inkeer deskundig, vriendelijk en super snel geholpen werd. Ik werk vooral in het buitenland maar helaas door het huidige virus zit ik in Nederland en mijn laptop vertoonde keuren. Ondanks alle moeilijkheden die er zijn om je werk goed uit te voeren weet zelfs Asbas in deze verschrikkelijke tijden klanten te helpen. Heel veel ondernemers kunnen wat leren van deze jongens!!! Dankzij Asbas kan ik weer online mijn lessen verzorgen omdat Asbas in staat is mee te denken en duidelijke en heldere oplossingen te bieden maar vooral waar te maken!!! Crew van Asbas Thanks Thanks Thanks bij mijn volgende laptop is er voor mij maar 1 weg en dat is naar jullie!!!

21 april 2020

Nu al blij!

Ik ben blij dat ik bij jullie mijn favoriete laptop kon customizen en bestellen met een goede prijs.
Uiteindelijk voor Asbascomputers gekozen, omdat de website het meest professioneel, communicatief en ook sterk oogt. Ook vind ik het sterk hoe jullie de recensies beantwoorden op Google.

20 april 2020

Ik bestel een computer met 1TB harde…

Ik bestel een computer met 1TB harde schijf enz... ik besluit zoals zoveel mensen tot een upgrade met een SDD 240 GB om deze te versnellen. Bij levering blijkt dat de vaste harde schijf vervangen is door de SSD En dus helemaal niet meer aanwezig?! Met als gevolg dat het hele toestel praktisch onwerkbaar is in de praktijk. Begrijpe wie kan ? Is net als je je oorspronkelijk 8 GB geheugen zou upgraden naar 12 je enkel nog 4 GB over zou houden ???

Als antwoord op de reactie: ik heb de bestelling herhaald op de website en heb screenshots van het hele proces. Nergens werd vermeld dat de oorspronkelijke harde schijf ging verdwijnen. ook bij de afrekening/samenvatting net voor de betaling staat deze nog duidelijk vermeld.

6 april 2020

Goedemiddag Ben De Cat,

Jammer om te lezen dat u ons slecht beoordeeld omdat alles vooraf duidelijk op de website vermeldt staat, omdat u niet heeft gelezen worden wij slecht beoordeeld. Zie tekst op de productpagina:

''Upgrade naar 240 GB SSD ipv huidige opslagmedium(inclusief montage & installatie)''

De definitie van upgrade is ook letterlijk "het vervangen van oude hardware / software door modernere hardware / software". We spreken dan ook niet over een toevoeging van een schijf.

Het achterlaten van een review met onjuiste informatie, terwijl uw product is geleverd volgens de beschrijving op de website, is dan ook uiterst teleurstellend.

Team Asbas Computers

Geweldig!!!

Wat een fantastisch bedrijf! Supersnelle levering en uitstekend verzorgd! Zelfs in de Corona-crisis maken ze hun beloftes waar! Grote klasse! De bestelde laptop werkt naar volle tevredenheid! Een absolute aanrader!

21 maart 2020

Zeer goede laptop en prima service

Een HP elitebook 840 G2 gekocht. De laptop bleek in uitstekende staat, alles draait perfect. De gebruikssporen zijn minimaal en dat voor een heel schappelijke prijs. Bij gebruik bleek echter de batterij te weinig capaciteit over te hebben. Nadat ik contact had opgenomen met Asbas werd mij direct een andere accu toegestuurd. Dit vind ik geweldige service. Het kan volgens mij niet beter. Bij deze firma kom ik zeker terug en raad ook anderen aan om daar eens te gaan kijken.

29 februari 2020

Over de top-service van ASBAS-Computers…

Mijn vrouw kocht bij ASBAS-Computers (Utrecht) +/- een jaar geleden een kleine notebook, een Dell E7450 (14" HD+ scherm, superscherp). Fantastisch ding.
Om een lang verhaal kort te maken, we hadden problemen met de accu, de notebook viel op de gekste momenten uit en de accu was dan ineens helemaal leeg. Na overleg zei de medewerker "dat moeten we oplossen". Wij brachten de E7450 langs en vandaag (4-2-20) ontving ik een mailtje dat de accu was vervangen en dat de E7450 uitgebreid was getest.
Men stuurt de E7450 naar ons terug.
Ik zeg vooralsnog: we zijn wéér helemaal blij met Asbas !!!

4 februari 2020

Goeie service

Goeie producten. De twee keer dat ik langs ging werd ik met geduld geholpen als ik langs kom met problemen met mijn, ben hen gekochte, laptop. Het werd snel en gratis opgelost. Ik kreeg zelfs een keer een gratis een nieuw onderdeel mee "omdat het daar anders maar zou liggen". Wonderschoon!

14 januari 2020

aanschaf HP laptop met 5 sterren

laatst heb ik deze mensen de laptop HP ZBook 15 Core i7 4e Gen QuadCore| 16 GB | 256 GB SSD | 2 GB NVIDIA Grafische kaart | Windows 10
ter plaatsen is de 256 GB veranderd naar een 500 GB SDD
vandaag heeft een vriend alles zoals ik wil geïnstalleerd en de crashtesten op alles uitgevoerd
de laptop heeft alles super doorstaan het is een top aankoop
prijs / kwaliteit / service / klantvriendelijk ......helemaal top
bedankt voor alles Asbas

3 januari 2020

Eergisteren startte de laptop

Eergisteren startte de laptop, die ik in april bij Asbas had gekocht, niet op. Gebeld en ik kon de laptop opsturen. Vandaag weer terug ontvangen en nu zit ik alweer lekker te tikken. Super service.

14 november 2019

Ik heb een Lenovo Thinkpad X250 gekocht…

Ik heb een Lenovo Thinkpad X250 gekocht bij Asbascomputers. Hoewel ik het verkeerde email adres had opgegeven bij de bestelling, was de laptop toch gewoon keurig de volgende dag (zaterdag) geleverd en support reageerde ook snel per e-mail. Wat ik leuk vond bij het bestellen is dat je de optie had om geen windows licentie te bestellen en je garantieperiode te verminderen naar 3 maanden, bij beide keuzes kreeg je zo korting op de aanschafprijs.

De laptop zag er aan de buitenkant netjes uit. Aan de binnenkant viel op dat er stickers zijn geplakt op de toetsen met vreemde tekens, waarschijnlijk is dit oorspronkelijk een buitenlandse laptop. Je voelt wel dat de beplakte toetsen een stuk gladder zijn dan de reguliere toetsen. Ook hebben de stickers invloed op de achtergrond verlichting van de toetsen, want de bestickerde toetsen schijnen niet door ten op zichte van de reguliere toetsen voor gebruik in het donker.

Tijdens de windows installatie merkte ik 2 heldere vlekken (whitespots) op in het midden van het scherm en nu ook tijdens het gebruik in Windows. Dit is best irritant, want je focussed er continu op door de positie in het midden.

Er zat reeds een 8GB module geinstalleerd i.p.v. de gebruikelijke 4GB in de specificaties. Dit zal voor de meeste mensen een leuke verrassing zijn, zelf had ik echter al een enkele 16GB module klaar liggen.

In de specificaties op de website staat dat er een I5-5300U in zit, het mijn bereikte model heeft echter een I5-5200U:

De accu's zijn erg goed voor een tweedehands machine. Tevens is er het extended accu model bijgeleverd naast de interne accu, dus je krijgt in combinatie de zo groots mogelijke accuduur als mogelijk met deze machine.

Het heeft dus z'n plussen (bestelopties, snelle levering, 8GB geheugen, capaciteit van de accu's) en z'n minnen (whitespots in het scherm, gemodificeerd toetsenbord middels stickers, andere CPU dan gespecificeerd).

19 oktober 2019

Antwoord van Asbas Computers

Bedankt voor uw review. U bent altijd van harte welkom bij ons! Wij hebben per mail contact gehad en naar tevredenheid opgelost.

2 refurbished laptops besteld

2 refurbished laptops besteld voor onze tieners. 1 was prima, 1 viel tegen. Even gebeld, kon langskomen. Keurig geholpen, begrip voor mijn punt, meedenken en service... welke wilt u dan?
Top geholpen, ik raad ditbedrijf zeker aan.

17 september 2019

kapotte laptop weer gemaakt

Vorig jaar augustus bij Asbas een laptop voor onze zoon gekocht. Helaas deed deze het een week of 4 geleden niet meer. Volgens onze reparateur konden we de laptop weggooien, was niet meer te maken. Na contact met Asbas de laptop naar hen toe gestuurd. Het duurde even, maar de laptop werkt weer! Zoon blij en wij blij; Asbas bedankt!

11 september 2019

Top bedrijf!!!

Top bedrijf! Zowel qua product als qua service! Wij hadden een laptop besteld voor onze dochter, voor haar verjaardag. Vanwege een probleem bij de bezorgdienst zou de laptop niet op tijd bezorgd worden, na contact met een zeer vriendelijke medewerker, werd alles op alles gezet om de laptop toch dezelfde dag nog te bezorgen. Via red mijn pakketje ;-). En het lukte, om 19uur konden we onze dochter toch nog op haar verjaardag verrassen met dit prachtige cadeau! Ook zaten er nog een laptophoes en geheugenstick bij, wat een aangename verrassing! Hartelijk dank voor deze uitmuntende service! En de laptop zelf, precies zoals op de site beschreven. In uitstekende staat en van uitmuntende kwaliteit! Wij zijn blij met Asbas Computers en raden jullie aan iedereen aan!

10 september 2019