Ruim 11 jaar geleden een Asus laptop gekocht en daar nooit problemen mee gehad. De laptop functioneert nog steeds redelijk, maar ik ben wel toe aan een nieuwe, al was het alleen maar omdat binnenkor... Toon meer

Scherm gekocht bij JoyBuy, maar helaas kwam die DOA binnen (backlight issues). Meteen contact opgenomen met de klantenservice voor een vervangend product, maar JoyBuy stuurde me door naar de garan... Toon meer

Extreem slechte klantenservice. Bij mijn ASUS Zenbook is door de matige bouwkwaliteit een klein plastic balkje/randje afgebroken. In plaats van dat ASUS gewoon zo’n klein onderdeel kan opsturen o... Toon meer

2 Asus laptops gehad en constant wifi problemen waren allebij nog garantie bij. Bij 1 laptop werkte dus usb-c zelf niet deftig. Telkens als ik men geld terug wil zeggen ze hier werkt het wel moet aa... Toon meer

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte aankoop

Laptop paar jaar terug gekocht en heel veel miserie mee gehad; duurt 30 min voordat hij opgestart is, blijft hangen, valt uit…

30 augustus 2025

ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI moederbord

Vorige week een ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI moederbord gekocht. Het moederbord ziet er mooi uit en heeft veel mogelijkheden. Wel vreemd is de externe wifi antenne maar verder een prima moederbord!

30 mei 2025

Ik heb een b650 E wifi moederbord…

Ik heb een b650 E wifi moederbord gekocht het werkte goed het eenige min punt was dat ik het moeilijk vond om het moederbord uit de doos te halen en als je dat met geweld moet doen kan er iets stuk gaan dus daarom 4 sterren

13 mei 2025

🌟 Beoordeling: ASUS ROG Astral RTX 5090 O32G – Een Meesterwerk voor de Serieuze Gamer en Enthousiasteling
Als iemand die al meer dan 20 jaar ASUS-producten gebruikt, durf ik zonder twijfel te zeggen dat ASUS met de ROG Astral RTX 5090 O32G wederom een absolute krachtpatser heeft afgeleverd. Door de jaren heen heb ik talloze grafische kaarten, moederborden en laptops van ASUS in handen gehad, maar dit model tilt prestaties en bouwkwaliteit naar een compleet nieuw niveau.

💻 Gekocht bij Megekko – Snel, betrouwbaar en zorgeloos
Ik heb deze kaart besteld bij Megekko, en ik wil hierbij ook mijn waardering uitspreken voor hun uitstekende bestelproces. De bestelling verliep vlot en overzichtelijk, met duidelijke communicatie en een snelle levering. De verpakking was professioneel en goed beschermd.
Wat me vooral positief opviel, was de klantenservice: vriendelijk, deskundig en snel bereikbaar bij vragen. Het is duidelijk dat Megekko niet alleen focust op scherpe prijzen, maar ook op topservice en klanttevredenheid.

🔧 Waarom ik deze kaart heb gekocht
Mijn voornaamste reden om te upgraden naar de RTX 5090 Astral was de behoefte aan ultieme grafische prestaties voor moderne games en simulaties, gecombineerd met een toekomstbestendige oplossing voor AI-gerelateerde taken, video rendering en high-fidelity multitasking. Na lang onderzoek kwam ik, zoals zo vaak, weer uit bij ASUS – en terecht.

🎮 Gebruik: van shooters tot simulatie en meer
Ik speel een breed scala aan games:

First-person shooters zoals DOOM Eternal, Call of Duty, en Battlefield.

Real-time strategy (RTS) games zoals StarCraft II en Company of Heroes 3.

Simulatiegames zoals Microsoft Flight Simulator en Assetto Corsa.

Op elk front presteert deze kaart fenomenaal. De framerates zijn extreem stabiel, zelfs bij 4K met ray tracing op ultra-instellingen. Laadtijden zijn praktisch verdwenen, en de visuele beleving is ronduit indrukwekkend.

🛠️ Bouwkwaliteit en ontwerp
De bouwkwaliteit is zoals ik van ASUS gewend ben: premium, robuust en strak afgewerkt. De koeling is uitzonderlijk effectief en fluisterstil, zelfs bij langdurige intensieve sessies. De metalen backplate en het Astral-design stralen pure kracht en luxe uit. Deze kaart past perfect in mijn high-end build en is een echte blikvanger.

💡 Innovaties die opvallen
32 GB GDDR7-geheugen voor ongeëvenaarde grafische prestaties en toekomstbestendigheid.

ROG Axial-tech fans voor efficiënte, stille koeling.

Geavanceerde VRM-koeling voor temperatuurbeheersing onder belasting.

Uitgebreide software-ondersteuning via ASUS GPU Tweak, Aura Sync en Armoury Crate.

✅ Eindoordeel
De ASUS ROG Astral RTX 5090 O32G is zonder twijfel de beste grafische kaart die ik ooit heb gehad. Voor gamers, content creators en performance-enthousiastelingen die alleen genoegen nemen met het allerbeste, is dit dé kaart.
En dankzij Megekko, die het hele bestel- en supportproces vlekkeloos liet verlopen, was dit ook nog eens een zeer prettige aankoopervaring.

Als trouwe gebruiker van ASUS-producten sinds het begin van de jaren 2000 kan ik met volle overtuiging zeggen: deze kaart is een waardige kroon op twee decennia ASUS-ervaring. Kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid — precies waarom ik al zo lang bij ASUS blijf.

1 mei 2025

koop geen asus

kan product niet op de site registreren, betaal meer dan 1000 euro voor een asus vivoobook. na drie weken kapot. en asus is niet te bereiken. en media markt heeft niet eens een klacht formulier

5 mei 2025

Vorige week kocht ik een ASUS RT-AX86U…

Vorige week kocht ik een ASUS RT-AX86U Pro router bij Azerty. Hij ziet er fantastisch uit en heb hem in enkele uren geïnstalleerd.
De reikwijdte van de WIFI is overweldigend. In het hele huis, best groot, is goede ontvangst en zelfs in de tuin.
Met behulp van de ASUS-Merlin software kun je ook VPN installeren, zodat al je apparaten beveiligd zijn.

17 april 2025

5070 Gekocht

5070 Gekocht, Prima kaart als je hem voor een mooie prijs kan kopen. Asus heeft prima backplate die de kaart goed support. Blij mee!

18 april 2025

Totaal waardeloos

Ik heb voor rond de 2000 euro een laptop van ze gekocht.

Vanaf dag 1 constant blauwe schermen, ter reparatie aangeboden.

Laptop meerdere malen ter reparatie aangeboden maar het mocht niet helpen.

Inmiddels is hij ook tijdens transport van of naar die reparatie beschadigt geraakt en vragen ze geld om dit gerepareerd te krijgen.

15 april 2025

Een geweldig bedrijf!

Een geweldog bedrijf!

Ik heb een 7900 gre videokaart gekocht en er zat een actie van asus aan gebonden: een cashback van 55 euro.
Voor je echter je cashback kreeg moest je je product registreren en meerdere reviews plaatsen die, vanzelf, positief moesten zijn op bijvoorbeeld tweakers etc etc.

Na alles te hebben gedaan zou je binnen 90! WERKdagen te horen krijgen of je je cashback kreeg.

Na 90 werkdagen te hebben gewacht en tussendoor nog wat mailtjes te hebben gestuurd en nog niks terug te hebben gekregen ben ik gaan mailen, en in plaats van fatsoenlijke mails terug kreeg ik een vaag ai gegenereerd antwoord met de mededeling dat ik ergens een stap heb gemist en dus niet meer in aanmerking kom voor de cashback.

Dus ik vroeg mij af wat ik kon doen om het te corrigeren en daarna te claimen, maar de actie was al verlopen.

Dikke naaistreek, koop gewoon hun troep omdat het kwalitatief top is maar ga er niet vanuit dat je iets ontvangt van die actie, want dat extra geld was hun 2500 jaar geleden al belooft.

14 april 2025

Goede GPU

Zeer tevreden over deze GPU. De bouwkwaliteit is uitstekend en alles werkt stabiel vanaf dag één. Installatie was eenvoudig. Het strakke design past perfect in een moderne build.

5 april 2025

Moederbord van zeer slechte kwaliteit

Moederbord van zeer slechte kwaliteit, ik heb vanaf het begin prestatie- en stabiliteitsproblemen ondervonden. De sporadische updates hadden geen effect. Enkele maanden later bevriest de computer en wil niet meer opstarten. Na verschillende tests ontdek ik dat het moederbord de oorzaak is. Bij het verwijderen van de CPU merk ik een defect aan de pinnen. Asus weigert de garantie retour. Leg me uit hoe deze computer enige tijd heeft kunnen functioneren met defecte CPU-pinnen? Bovendien, hoewel ik mijn product op hun website heb geregistreerd, is het voor mij onmogelijk om mijn garantie via RMA te claimen. Ze sturen me systematisch door naar de verkoper. Echter, de verkoper, dat zijn zij, de Asus Shop. Iedereen schuift de verantwoordelijkheid door, en het is dankzij Amazon dat ik in contact kon komen met de verkoper en een RMA-retour kreeg, wat helaas slecht afliep. Uiteindelijk besef ik dat de meeste producten van Asus die ik bestel steeds slechter worden vervaardigd en van slechte kwaliteit zijn. U heeft net een loyale klant verloren, en ik ga nu overstappen naar de concurrentie.

25 maart 2025

Onbetrouwbare troep

Als je graag geld door het putje flikkert moet je zeker een asus kopen. Ding is zo onbetrouwbaar als de pest. Zowel hardware als software scheien er regelmatig mee uit wat op belangrijke momenten enorm hinderlijk is. Met andere merken heb ik veel betere ervaringen. Doe jezelf een lol en denk twee keer na voordat je de rommel van dit bedrijf koopt.

14 maart 2025

Laptop van 2200€ had het probleem los…

Laptop van 2200€ had het probleem los contact ingang poweradapter . Klein probleem en nog binnen garantie, dus maar opsturen naar Tech Repair . Laptop van Eindhoven doorgestuurd naar Brussel en daarna terug naar Eindhoven . Contact gehad met reparatie service , die geven per mail aan onderdelen zijn besteld eind van de week klaar . Dag erna belt ASUS met prijsopgave. Geven aan de klant is het schuld ,dus enkel tegen betaling . Prijs voor simpel los contact te maken 1972€ . In en in triest . Repareren doen ze niet enkel gewoon moederbord vervangen a 1500€ . Compleet waardeloos en kreeg foto’s te zien van kleine cosmetische schades die er nog niet op zaten . Ik ben benieuwd hoe mijn laptop terug komt . ASUS stuurt laptop terug (ongerepareerd )en als goodwill geen behandelingen kosten . Compleet waardeloos nooit meer iets van ASUS

19 februari 2025

Asus laptop gekocht bij mediamarkt

Asus laptop gekocht bij mediamarkt. Nooit meer.
accu liep langzaam leeg ook al was hij goed afgemeld. 3 keer terug gestuurd, maar volgens hun was hij goed. Niet dus. Op een gegeven moment een nieuwe accu er in laten zetten. Niks meer aan de had en nu beeldscherm geeft hele rare strepen. Nooit geen asus meer.

9 februari 2025

Reparatie laptop scherm

Scherm was defect geraakt vanwege impact met een voorwerp. Dure laptop (ROG Strix 16) en net nieuw dus opsturen naar Asus ( je wil toch het beste). Daar waren ze de laptop eerst een week kwijt. Na pissige mail weer gevonden. Daarna was het weer wachten op onderdelen (weer pissige mail). Na iets meer dan 3 weken komt de laptop terug. Wij blij. SSD weer terug gemonteerd en dan ..... wil de laptop niet opstarten. Dus bellen. Cloud recovery uitgevoerd (en dus alle data kwijt), maar laptop start nu wel op met als bonus een UEFI error. Weer bellen. Retourneren en weer 3 weken kwijt (kerstperiode) is geen optie. Zelf dagen bezig geweest om de zaak te herstellen vanuit BIOS. Met de juiste telefonische support had ik dat in een uur gefixed gehad (en met betere vooraf instructie had het voorkomen kunnen worden). Al met al een nachtmerrie. Klachtwaardig.

19 december 2024

Is dit jouw bedrijf?