Helaas geld kwijt omdat ik niet kon over zetten naar een vlucht eerder met de zelfde bestemming. Het was maar 480 Euro en kreeg niks terug omdat ik geen annuleringsverzekering had afgesloten
kan pas oordelen als ik alle bescheiden heb ontvangen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ATPI is als ‘travel management company’ met 44 kantoren wereldwijd en een omzet van € 750 miljoen één van de snelstgroeiende bedrijven binnen de reisbranche. ATP.nl is het onderdeel van ATPI dat zich volledig richt op de online verkoop van vliegtickets aan consumenten. Onze database met vliegtarieven behoort tot de grootste van Nederland. Wij zijn erop gericht om niet alleen de laagste tarieven aan te bieden maar tevens de laagste all-in prijzen van Nederland. Dat betekent dat u bij ons zeer lage reserveringskosten betaalt.
Beechavenue 101, 1119 RB, Schiphol Rijk
- 0900 - 2876654 (€ 0,80 pm)
- online@atp.nl
- www.atp.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Goede vergelijkings site.
ik vind dat dezesite goede vergelijkingen maakt tussen de prijzen van vliegmaatschappijen voor bepaalde datums.
Goed. Heldere site met duidelijke stappen.
Ik heb een helder overzicht gekregen en kon meteen zien wat voor mij de beste vlucht was. Ik werd niet verrast door vreemde extra kosten.
ATP mijn vliegticket operator!
Ik ben zeer tevreden over atp.nl. het zijn relatief goedkope prijzen in tegenstelling tot andere aanbieders! Mocht je nog eens een vliegticket willen boeken dan zou ik je zeker deze site aanrader. Ik heb hem al bij veel vrienden aangeraden en veel van hen hebben er ook al geboekt.
prima service!
ATP heeft mij nog nooit in de steek gelaten.
Wat ik belangrijk vind is dat ze goed bereikbaar zijn en doen wat ze beloven.
Perfecte service en duidelijke prijzen
Recent en in het verleden een aantal keren geboekt bij ATP. Altijd uitstekende ervaringen. Opvallend is de duidelijke internet site en in vergelijk met soort gelijke sites de meest voordelige en gunstige prijs. Zonder extra's kosten halverwege de boeking!!
Betrouwbare partner
Deze travelagent is een betrouwbare partner bij het boeken van uw tickets. Ze zijn op de hoogte van alle mogelijkheden om de prijs te drukken. Ze houden zich aan afspraken en de medewerkers zijn allemaal goed op de hoogte van de situatie.
Heel goed georganiseerd,profestionel genoeg om verder te gaan.
Beste ATP,
Ik ben zeer tevreden met jullie dienst. Ik zal in de toekomst ook gebruik maken van jullie dienst.
Abebe
snel,makkelijk , correct en goede service.
Bij ATP heb je overzichtelijk pagina, lage prijzen en een goede service.
Het is echt een aanrader.
De vakantie begint aan boord bij ATP
Wij vlogen laatst met ATP naar Lissabon. Prima vliegmaatschappij met goed prijs/kwaliteit verhouding!
De eerste keer dat ik boek en is prima verzorgd.
Zoals doorboven. Succes met zaken doen
Super makkelijk en altijd de beste prijs!!
Beste vrienden,
met ATP heb je de goedkoopste tickets & betere dienstverlening dan de professionele reisagenten! Snel via internet en makkelijk problemen (als die er al zijn...) opgelost per telefoon!.
Boek enkel met ATP,
Thierry
Geweldig netjes
ATP Geweldige service. Van begin tot eind op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de reis. Heen en terug. Zeer goed.
Goed. Ik ben tevreden over.
Op het moment van zoeken naar een ticket doe ik het bij verschillende websites, en in vergelijking met deze sites is ATP de meest volledig en sneller. De gevonden resultaten vind ik ook goed, daar gaat het eigenlijk om.
De laats keer dat ik een ticket bij u kocht vil mij op dat de brandstoftoeslag op een veel te laat tijdstip in het koopproces bij kwam, en dan verandert het gevoel van services.
Heel goed op de hoogte gehouden
Ticket bestelt op vliegticketszoeken.nl en met IDeal betaalt.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik een mail dat ik voor 12.00 moest betalen anders was ik mijn ticket kwijt, mijn betaling was op straat.
Ben naar de bank geweest kwam daar ook niet verder en heb toen gebeld naar vlgt.zoeken en die zei oké we wachten tot 16.00 en als er dan nog niets is dan bel ik u terug.. Tussen door nog een mail gehad dat de betaling was terecht, maar even later telefoon dat het toch niet te terecht was.
Werd om 16.00 terug gebeld en kreeg een voorstel om een kopie van de betaling per mail op te sturen en heb dat gedaan..
Volgende dag mail ontvangen en betaling gevonden en E-ticket wordt gemaakt.
Andere vragen werden ook zeer professioneel uitgevoerd.
Prettige samenwerking, eind goed al goed.
Gr. Hans.
Met ATP kom je altijd weg!
Na inmiddels al 5 jaar lang een vaste klant te zijn met zeker 40 boekingen op mijn naam kan ik gerust zeggen dat ATP een prima organisatie is die waarmaakt wat ie adverteert. NL altijd de laagste prijs en geen verborgen bedragen.
Voor mij waren ze een enorme support nadat we noodgedwongen 4 dagen gestrand waren op Moskou airport samen met 20.000 andere reizigers. Mede door de vriendelijke en accurate hulp was het mogelijk onze reis voort te zetten. En na een klein foutje van ATP kwam er een grote bos bloemen met excuses. Top!!

Antwoord van ATP.NL
twijfelachtig
2 aparte boekingen gedaan en bij beide is de vertrekdatum verkeerd weeggegeven. Vond het al vreemd dat na de ideal betaling niet gelijk de samenvatting verschijnt van de boeking (en), zoals bij andere bedrijven gebruikelijk is.
Dus de emails in de gaten gehouden; na ongeveer 1 uur kwam inderdaad een onoverzichtelijke email, die in het Engels is opgesteld.
Uit de wirwar aan tekst heb ik tot mijn schrik kunnen ontdekken dat de datum niet klopt (verkeerde maand!). Gelijk heb ik gebeld met de klantenservice (á 0,80 per minuut!). De dame (op Schiphol) bevestigd wat op de email staat en zegt dat het mijn eigen fout is. Om dit te corrigeren (naar de juiste maand) moet ik zowel wijzigingskosten als bijbetaling voor de (juiste!) datum betalen; in eerste instantie dacht ik dat het kan gebeuren dat ik misschien een fout heb gemaakt; maar toen ik tegen de dame zei dat ik nog een boeking heb lopen, waarvan ik nog geen bevestiging heb gekregen(!), zegt ze dat ook bij deze boeking een verkeerde datum is geboekt! Ook om deze te corrigeren moet een bijbetaling gedaan worden; dit is wel heel erg toevallig en dat heb ik ook gezegd, maar zij zegt dat ik het toch zelf gedaan heb; al met al heeft dit mij bij elkaar 250 euro extra gekost en 36 euro aan telefoonkosten!
Ik heb vaak reizen geboekt bij verschillende reisbureaus en dit is de eerste keer dat mij dit is overkomen.Dit is trouwens de eerst keer dat ik via Atp heb geboekt en waarschijnlijk ook de laatste keer!
Er was bij de eindafrekening een extra onkostenpost die niet eerder in beeld was.
Na gebeld te hebben, werd er gezegd dat men op de hoogte was van het niet duidelijk in beeld brengen van de onkosten maar dat ze daar op dit moment niets aan konden doen, ik vindt dat men zich er makkelijk vanaf maakt op deze manier.
goed geregeld met atp
Ik ben zeer tevreden over ATP. Tickets zijn snel geboekt, er is een goede en nette service en ook andere zaken zoals autohuur en hotels kunnen goed geregeld met ATP.