Helaas geld kwijt omdat ik niet kon over zetten naar een vlucht eerder met de zelfde bestemming. Het was maar 480 Euro en kreeg niks terug omdat ik geen annuleringsverzekering had afgesloten

2 aparte boekingen gedaan en bij beide is de vertrekdatum verkeerd weeggegeven. Vond het al vreemd dat na de ideal betaling niet gelijk de samenvatting verschijnt van de boeking (en), zoals bij and... Toon meer

Na gebeld te hebben, werd er gezegd dat men op de hoogte was van het niet duidelijk in beeld brengen van de onkosten maar dat ze daar op dit moment niets aan konden doen, ik vindt dat men zich er makk... Toon meer

kan pas oordelen als ik alle bescheiden heb ontvangen

1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

ATPI is als ‘travel management company’ met 44 kantoren wereldwijd en een omzet van € 750 miljoen één van de snelstgroeiende bedrijven binnen de reisbranche. ATP.nl is het onderdeel van ATPI dat zich volledig richt op de online verkoop van vliegtickets aan consumenten. Onze database met vliegtarieven behoort tot de grootste van Nederland. Wij zijn erop gericht om niet alleen de laagste tarieven aan te bieden maar tevens de laagste all-in prijzen van Nederland. Dat betekent dat u bij ons zeer lage reserveringskosten betaalt.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,2

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ATP is behulpzaam en bereikbaar

Door een kleine fout van mij zat ik in grote problemen. Verantwoordelijk voor de vliegtickets van 5 personen met het boeken schoot de stress er al in. Toen ik ATP hierover opbelde hebben ze samen met mij gekeken hoe ze me konden helpen en hebben ze uiteindelijk heel netjes me geholpen het probleem op te lossen, zonder extra kosten die bij enig ander wel in rekening zouden gebracht zijn. ATP, bedankt!

29 juni 2013

Top klasse, service van hoog niveau

Hoi Heb een ticket geboekt naar Manila bij ATP, ik vlieg terug naar Dusseldorf, ATP belde mij op om te vragen of ik wel goed had gekeken, daar ik vanaf amsterdam vlieg en terug op Dusseldorf.. Is dat service of niet, wij hadden al eerder goede ervaringen met ATP, maar bij de laatste boeking is van Top klasse.

ATP is absoluut niet duurder dan de zogenaamde prijsdiscounters als Tix en Gate1 of cheaptickets. Kijk eens naar de transittijden die zijn bij hen vrij lang en ATP geeft vluchten waarbij de transsit tijd nihil is.
Mocht je een ticket boeken ga naar ATP, waarom klasse service, prijs/kwaliteit. vriendelijke medewerkers. Je kan voor al je vragen betreft je boeking terecht.

29 juni 2013

ATP biedt een ruim overzicht van vluchten en de prijzen zijn vanaf het begin duidelijk

Mijn ervaring met ATP is dat je een ruime keuze krijgt van mogelijkheden om een vlucht te boeken en vanaf het begin de prijzen duidelijk zijn. In het overzicht van de vluchten vind je ook de goedkopere aanbieders. De website is in de afgelopen jaren verbeterd en bij moeilijkheden verloopt de communicatie om die op te lossen vrij goed. Ik kan je aanraden bij ATP te boeken.

Snel en gemakkelijk

Boeken via ATP is gemakkelijk.
In één oogopslag heb je alle mogelijkheden in beeld.
ATP werkt snel en doeltreffend.
Bij vragen kun je altijd bellen en je hebt
snel een antwoord/oplossing.

29 juni 2013

Eenvoudig wereldwijd boeken tegen de beste prijs.

Gebruik ATP nu alweer een tijdje om vluchten voor ons personeel te boeken. Dit zijn vaak enkele reizen van en naar verre bestemmingen met diverse tussenstops. Telkens weer is ATP de website die de snelste reis tegen de beste tarieven weet aan te te bieden. Ben erg tevreden en zal ATP dan ook nog vaak gebruiken.

Handige website

ATP.nl is een handige website waar ik regelmatig vliegtickets boek.
Het is makkelijk om de goedkoopste ticket te vinden en te boeken. Ook is het goed dat de vliegtax etc.is inbegrepen in de prijs.

29 juni 2013

atp: alle transfers goede prijs en performane

Ze zijn wat minder bekend dan anderen, maar wel beter. Mijn zoekopdracht leverde betere prijzen op. Daar gaat het in eerste instantie om.
De rest gaat zoals verwacht:tickets per mail enzovoort.
Jammer dat je voor vlucht-alerts sms service moet bijbetalen. Zou gewoon gratis moeten zijn.
Ook telef berijkbaarheid uitstekend overigens. In mijn geval moest ik ze bellen omdat ik in het buitenland zit en betaling fout leek te gaan. Snel en perfect geholpen,keurig en geduldig te woord gestaan.

Een aanrader!
Groeten, Klaas Nauta

Duidelijk en overzichtelijk

Boeken via ATP was makkelijk en overzichtelijk.
En gaf als enigste de beste prijs weer voor mijn tickets naar Bangkok.

Zal ATP dan ook in de toekomst blijven gebruiken.

Klantvriendelijk en professioneel!

Boeken via ATP.nl dan kun je ervan uit gaan het laagste tarief voor jouw vlucht te vinden. De zoekmachine werkt fantastisch. De site is overzichtelijk en efficiënt. Snelle, correcte afhandeling van de tickets. TOP!

28 juni 2013