Auksjonen Reviews

3.123
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A super positive experience! I bought a car without seeing it beforehand. I was in contact with the seller and everything was as he explained. The whole transaction also went better than expected,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bilen jeg kjøpte BILDENE av bilen var IKKE artige på bildene mann kan ikke se skader å bulker på karosseri BILEN kunne ikke startes det ble sakt at bilen var lett prosjekt men den var IKKE men selve A... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The bidding process was smooth and well layed out to make easy access of progress and stand. Payment process the same. Also informative and helpful customer service. Pickup of item bought went smoo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online veilingwebsite
  2. Autoveiling

Over Auksjonen

Geschreven door het bedrijf

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(3.123)

982 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hei Birger,

Tusen takk for fem stjerner! Vi jobber for at det skal være oversiktlig og smidig å handle hos oss, så det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse.

Kjøpe bil på Auksjonen.no

Dette er 2. Bilen jeg kjøper på Auksjonen.no og varen er som beskrevet og som jeg forventer av det og det gir trygghet
Trenger man hjelp er det bare å ringe og svar for du med en gang
Anbefaler stedet

8 september 2026

Hei Stig,

Tusen takk for en flott tilbakemelding og for at du har valgt å handle hos oss igjen! Det betyr mye å høre at informasjonen om bilen stemte med forventningene dine, og at du opplever at det er enkelt å komme i kontakt med oss når du trenger bistand. Vi håper du blir godt fornøyd med bilen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Auksjon var ok men sallæret til…

Auksjon var ok men sallæret til Auksjonen kom i tillegg til budet, var en overraskelse,spurte på forhånd fikk ikke info om dette.

Hei Helge,

Takk for at du deler erfaringen din. Vi forstår at det er frustrerende dersom kostnadene ved kjøpet kom uventet, særlig når du hadde undersøkt dette på forhånd. Auksjonsgebyret kommer i tillegg til kjøpesummen og fremgår av den enkelte auksjonsannonsen. Før du legger inn et bud, vil du også få en totaloversikt over budbeløp, eventuell merverdiavgift og auksjonsgebyr. Samtidig tar vi med oss tilbakemeldingen din om informasjonen du fikk da du tok kontakt med oss.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Auksjonen er en grei markedsplass for…

Auksjonen er en grei markedsplass for kjøp og salg av alle mulige gjenstander men vær obs. det er feller der! På en del ting så står ikke auksjonshebyret i forhold til salgsartikelen og kan i mange tilfeller utgjøre over 50% av kjøpesummen.
Det har bl.a. ført til at noe jeg ønsker å selge ikke er salgbart der, da kjøpesum + høyt gebyr = ikke salgbart!
Ikke bra!

8 september 2026

Hei Bjørn,

Takk for at du deler synspunktene dine med oss. Vi setter pris på både det positive og at du er tydelig på hva du mener kan bli bedre. Kostnadene knyttet til et kjøp vises i den enkelte auksjonen, men vi forstår innspillet ditt om hvordan gebyret kan slå ut på objekter med lavere verdi. Dette er nyttig tilbakemelding som vi tar med oss videre.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

More hiden faults

The car had more hiden fault than what was descibed.
Kardang aksel lager, 2 stk helt gående.
Veivaksel ventilasjon, her er filter forsøkt fikset med (tyggis og teip), løst batteri, ryggelys virker ikke, EGR ventil lekker i vakumaksel. Mulig gjennomslag i en sylinder.

Hi Bjørn,

Thank you for bringing this to our attention. We are sorry to hear that you discovered several issues with the car that you feel were not included in the description before the purchase.

Have you been in contact with the seller directely about this?

Please send us an email at kundeservice@auksjonen.no, and we will look into the matter and see how we can assist you in the best possible way.

Best regards

Great fast service

5 september 2026

Hello G. COWARD AS,

Thank you very much for the five-star rating! We truly appreciate your feedback and are pleased to hear that you had a positive experience with us.

Best regards,

Hei Frode,

Tusen takk for den fine vurderingen! Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med kontakten og hjelpen du fikk fra megleren vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen.

rask handel

Ryddi og grei plass og handle

5 september 2026

Hei Jan Erik,

Tusen takk for fem stjerner! Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med handelen hos oss. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og oppfølging fra auksjonen…

God service og oppfølging fra auksjonen i etterkant av auksjon.
Enkel og raskt mottak av betaling som gjorde at utleveringsbevis kom fort på plass-.

Hei Thomas,

Tusen takk for fem stjerner! Veldig hyggelig å høre.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å se deg på flere auksjoner fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefaler ikke!!!

Dem bryr seg ikke om private folk ,selv om du har noe for 200 tusen til salgs .
Ingen hjelp , annonsert med mye feil . Anbefaler ikke ! Best å prøve Finn.no

15 augustus 2026

Hei Basker,

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen.

Privatpersoner som selger gjennom oss skal selvfølgelig også få god hjelp og oppfølging. Samtidig er det viktig at informasjonen i annonsen er korrekt, slik at potensielle kjøpere får et best mulig grunnlag før de legger inn bud.

Vi tar tilbakemeldingen din om både oppfølgingen og feilene i annonsen på alvor. Dette er ikke den kundeopplevelsen vi ønsker å levere, og vi tar med oss innspillet videre.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Budslutt var samtidig på for mange…

Budslutt var samtidig på for mange objekter, burde vært med litt forskyving

Hei David,

Takk for tilbakemeldingen. Vi tar med oss innspillet ditt om at budslutt på flere objekter samtidig kan gjøre det vanskelig å følge flere auksjoner. Forskyvning av avslutningstidspunktene er et godt innspill som vi tar med oss videre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøst opplegg

Useriøst opplegg. Er det auksjon så får det være auksjon. Ikke lang komplisert form for finn.no. Og dyrt

Hei Hroar,

Takk for at du deler erfaringen din. Vi forstår at både auksjonsprosessen og kostnadene kan oppleves annerledes enn forventet. Vi ønsker at det skal være tydelig hvordan budgivning, minstepris og gebyrer fungerer før man legger inn bud, og tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig bra side for salg av kjøretøyer…

Veldig bra side for salg av kjøretøyer og andre ting. Det eneste jeg syns er dumt er å ikke kunne legge til flere bilder. Alt det andre forstår jeg. Det tar også for lang tid å få svar om man har gjort noe feil på annonsen og få forandret det før det er for sent. Ellers syns konseptet med auskjonen med at kjøper betaler auskjonsgebyret er fin.

Hei Daniel,

Takk for en god og konkret tilbakemelding. Det er hyggelig å høre at du liker konseptet vårt. Samtidig ser vi at muligheten for flere bilder og raskere hjelp med endringer i annonser er områder hvor vi kan bli bedre. Dette er nyttige innspill som vi tar med oss videre.

Veldig bra jobba

Veldig bra jobba

Hei Fatos,

Tusen takk for fem stjerner og hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Når man får solt så er jo oppdraget…

Når man får solt så er jo oppdraget utført.
Men e må si e reagerer på mange av auksjon gebyr.
Di er svimlende høye noen av dem.
10-15% av auksjonert gjenstands verdi ofte.
Og det er mye for en "annonseplass"

Hei Tommi,

Takk for fem stjerner og for at du deler synspunktet ditt. Det er hyggelig å høre at salget ble gjennomført, samtidig som vi har forståelse for at gebyrene er en viktig del av totalvurderingen. Gebyrene våre fremgår av den enkelte auksjon, slik at kostnadene skal være kjent før bud legges inn.

Takke

Jeg er ferdig fornøyd takk

Hei Shamiran,

Tusen takk for fem stjerner. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med opplevelsen hos oss!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skjult minstepris bør være forbudt!

Selgere og stråbudgivere (medsammensvorne) kan utnytte en skjult minstepris til å manipulere budrunden og presse reelle kjøpere opp i pris gjennom følgende metoder:

Strategiske fiktive bud: Stråbudgiveren legger inn falske bud, helt til rett under selgerens skjulte minstepris. Dette skaper en kunstig følelse av høy etterspørsel og konkurranse.

Auksjonsfelle ("Shill Bidding"): Når den reelle budgiveren ser at andre byr over dem, føler de seg presset til å øke sitt eget bud for ikke å tape gjenstanden eller eiendommen, uvitende om at de byr mot selgerens hjelper.

Test av betalingsvilje: Ved å gradvis overby den reelle budgiveren med små summer, «taster» medisammensvorne seg fram til hvor langt den reelle kjøperen er villig til å strekke seg.

Trygghet i retrett: Fordi minsteprisen er skjult, risikerer ikke den falske budgiveren å bli "sittende" med varen dersom de byr under minsteprisen – selgeren har uansett ikke plikt til å selge før grensen er nådd. Skulle stråbudgiveren ved et uhell vinne (ved å by over minsteprisen), kan selgeren bare kansellere salget internt eller legge det ut på nytt.

Kombinasjonen av manglende innsyn i minsteprisen og falsk konkurranse gjør at den reelle budgiveren byr mot seg selv eller en "spøkelsesbudgiver", heller enn det faktiske markedet.

31 augustus 2026

Hei Kenneth,

Takk for at du deler bekymringen din. Vi tar integriteten i budgivningen på alvor. Det er ikke tillatt for selger å by på egne objekter eller få andre til å gjøre dette på sine vegne, og falsk budgivning er i strid med våre vilkår.

Minsteprisen er den laveste prisen selger er villig til å akseptere, men bud som legges inn skal være reelle og bindende uavhengig av om minsteprisen er oppnådd.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Didnt send me the buyers contract in…

Didnt send me the buyers contract in time. Quite some fees on purchases so the last car became too expensive and hard to sell smaller value items due to the high minimum fees.

The guy that delivers the cars also changes the language on the cars to romanian which takes 30 minutes to change.

But the people are nice and the person to person service they give is good

31 augustus 2026

Hi Peddy,

Thank you for your detailed feedback. We appreciate your kind words about our team and the personal service you received.

We also take note of your experience regarding the contract, fees and the vehicle handover. These are useful points for us when working to improve the overall customer experience.

Kind regards,

Fast

Fast, professional!

Hei Christian,

Takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du hadde en god og effektiv opplevelse hos oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.