Australian Barbecue Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Og jeg bestilte mad til det antal gæster der var inviteret,- og der var rigeligt lækkert mad! Maden var super god,- smagfuld, kødet mørt og saftigt,- lækkert salat, flødekartofler, rigel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maden smagte rigtigt godt. Kødet var perfekt stegt, og der var rigeligt af alt tilbehør til. Pga tidligere anmeldelser bestilte jeg +25% kød, for at være sikker på at der var nok, og vi havde i hvert... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære alle sammen Tusind tak for fantastisk dejlig mad og jeres fine service igennem hele forløbet, lige fra bestilling til jeres chauffør ankom til tiden med et smil. Alt var nemt at følge på jer... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Eneste mindre anke var at Sommerbuffettens forretter var ½ af hver - altså ca. ½ delen kunne vælge kylling/baconsalat og resten tun - mener det er bedre, at der er 1 forret, og rigeligt - men det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Afhaalservice

Geschreven door het bedrijf

Australian BBQ, delivery, take away og catering af spareribs, oksekød og kalkun i lækker buffet

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk mad.

Vi bestilte mad til 16 personer i Aalborg. Den var klar til tiden og smagt fantastisk. Alle blive mæt og syntes at maden var lækkert. God betjening både i telefonen og ved afhentning.

19 oktober 2021

Antwoord van Australian Barbecue

Tusind tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk mad til konfirmationen!

Helt igennem fantastisk mad til min datters konfirmation (60 gæster). Samtlige, (virkelig), gæster jeg snakkede med bagefter (min. 20) roste maden til skyerne!!!

9 augustus 2021

Antwoord van Australian Barbecue

Tusind tak for de fine ord og den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os ❤️🙏

Mvh Anders

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt 2 retters menu til…

Havde bestilt 2 retters menu til studentergilde. Mad lom til tiden og der var rigeligt og smagte fantastisk. Super godt kød og var stadig lunt da vi fik det ca 1 time efter levering. 3 gang vi har bestilt herfra og kan kun anbefales

27 juni 2021

Antwoord van Australian Barbecue

Tusind tak for ordene og anmeldelsen. Det er vi rigtig glade for og stolte over.
TAK!!!!!! ;-)

Ringe kundeservice

Fik maden leveret dagen før end den var bestilt til - det stod endda højt og tydeligt på posen med mad i. Min kæreste var uvidende om, at jeg havde bestilt mad til den efterfølgende dag, og var alene hjemme med en 2-årig, da maden kommer. Min kæreste kan ikke forstå, at vi får mad leveret, men budet kan ikke hjælpe med at afklare noget, og min kæreste ender i sidste ende med at betale (inkl. weekendtillæg på en hverdag). Jeg kontakter samme aften AB skriftligt, men får ikke svar. Ringer derfor efterfølgende eftermiddag, for at fortælle om problemet og for at høre, om vi stadig får mad leveret på den dag, hvor den jo er bestilt til. Svaret er, at det kan vi godt, og som kompensation, kan vi få 15% rabat?! Vi betalte altså fuld pris, inkl. weekendtillæg på en hverdag, for mad, som vi ikke havde bestilt til den dag, og som der ikke var nogen hjemme til at spise. Samtidig kunne vi få lov at betale stort set fuld pris igen den efterfølgende dag. Skuffende.

25 juni 2021

Fantastisk dejlig mad og der er nok 😉

Fantastisk dejlig mad og der er nok 😉
Første gang vi prøver det og bestemt ikke sidste gang 😉

19 maart 2021

Antwoord van Australian Barbecue

TUSIND tak for det!!!!!! Vi bliver simpelthen SÅ glade ;-)

Forfærdelig dårlig service

Forfærdelig dårlig service! Vi havde bestilt mad til 18.30. Vi ankommer kl 18.25 og venter til kl 18.45. Spørger så hvor maden bliver af. Svaret var at der hvertfald gik yderligere 10 min! Der stod 2 unge drenge i køkkenet der ikke lavede noget. Da vi kom og sagde vi havde bestilt mad begynde de at løbe rundt om sig selv. De var slet ikke startet med at lave det. Magen til elendig service skal man lede længe efter!

29 januari 2021

Hej Camilla
Jeg beklager, at i har haft en dårlig oplevelse med Australian Barbecue, det er jeg ked af. Men vores omsætning den pågældende dag var hele 50% over forventet, og så kan det desværre være svært at følge med. Jeg håber at kvaliteten af maden var tilfredsstillende.
Vi er dog usandsynlig taknemmelige over den kæmpe opbakning vi får her i den meget svære Corona-tid, og vi er glade for hver en ordre. Vi mangler jo en meget stor del af omsætningen, da vi ikke sælger selskabsmad. Men en kæmpe tak til alle vore dejlige kunder, og tak for forståelsen, når det hele ikke går helt efter planen som det desværre skete i fredags. Vi er jo kun mennesker, og jeg ved at vores dygtige personale gør alt, hvad de kan for at få det hele til at fungere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk nytårsmenu 👍💥…

Tak for en fantastisk nytårsmenu 👍💥 det er ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Super lækkert og rigtig fin beskrivelse ang. Tilberedningen.
De bedste nytårshilsner
Annette Hansen

1 januari 2021

Hej Annette.
Tusind tak for din feedback. Det betyder rigtig meget for os ;-).
Godt nytår til dig.

Bestilte mad til 20 personer

Bestilte mad til 20 personer. Maden kom som aftalt, det smagte super lækkert og der var nok af det. Første gang jeg bestilte herfra, men ikke sidste :)

14 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte idag i anledningen af min…

Vi bestilte idag i anledningen af min fødselsdag, family dinner. Servicen var i top fra da vi bestilte maden og til vi hentede maden. Vanvittigt god og meget mad. Vi kommer helt klart igen, den bedste take away vi har smagt. Vi kørte helt fra Hjallerup kun for det og det skuffede overhovedet ikke. GODT ARBEJDE

21 maart 2020

Mad til to fester

Mad til to fester - perfekt

Vi har fået mad til to fester med godt 50 deltagere fra Australian i Aalborg, og maden har været virkelig lækker, der har været nok, og det har været leveret præcist på klokkeslæt.

26 september 2019

For lidt mad.

For lidt mad.
Vi bestilte favorit menu med forret og dessert til 4 personer.
Heldigt vi bestilte med forret og dessert ellers skulle vi have bestilt ekstra mad et andet sted fra.
Vi fik en meget lille steg og 2 kyllinge filleter. Det er bare for lidt til 4 voksne personer.
Det gør vi aldrig igen.

26 april 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter i længere tid at habe været…

Efter i længere tid at habe været trofast kunde hos chicago roast hos ville jeg her til aften prøve at spise hos australian barbeque. Jeg hoppede på deres hjemmeside og kunne glldeligt se de havde levering åbent til kl. 21:00 🤗
Jeg ringer ind kl. 20:00 får en ellen i røret der fortæller mig at jeg dersværre ingen mad kan få da deres chauffør er taget hjem!😑 så spørger jeg lige hvorfor filan står der anderledes på jeres hjemmeside. Der er første fredag efter løn og påske og i homder simpelthen fri?😂 godt chicago roast kunne levere endnu en udsøgt middag! Australian, må sige i faktisk fangede mig med jeres reklame der havnede i min postkasse men jeres skod service gør at jeg ikke forsøger at handle ind til familien igen hos jer!

30 maart 2018

Virkelig god buffet.

Til en 30 år's fødselsdag fik vi en Vinterbuffet med 2 små forretter og 3 slags kød. Det var virkeligt godt kød og en god sovs.
Kan kun anbefales.

23 januari 2017

Antwoord van Australian Barbecue

Tusind tak for de rosende ord ;-).

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt og lækkert

Spiser mange skippy steaks derfra og de er altid gode. Lækker sovs og tilbehør, kan varmt anbefale sådan en menu. Tilføjelse, da niveauet længe har været varierende, må jeg desværre fjerne en stjerne fra dem så de nu får 4.

6 november 2016

Hej Thomas.

Tak for de rosende ord. Det betyder meget for os :-)

Alle os hos
Australian Barbecue

Lees meer over geverifieerde reviews.