Auto Onderdelenexpert - Netherlands Reviews 106

TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik had voor mijn Renault Travel bus uit 1997 een rubber blokje nodig voor het rempedaal. Nergens te krijgen. Totdat ik de website van Auto Onderdelenexpert raadpleegde. Ik kreeg hulp bij het zoeken (M... Toon meer

Het is een vlotte levering geweest , het bestelde artikel was in drie dagen in huis . Klantenservice heeft de juiste info gegeven over de toepasbaarheid van het artikel. Het prijsverschil met de deale... Toon meer

achterlicht besteld , in de webshop groen vinkje op voorraad , maar na 4 dagen nog niets , navraag bij slechte gebrekkig engelse medewerkster duurt nog 5 dagen. telefonisch krijg je computer met veel... Toon meer

Als ik bij autodock zelf bestel dan is het goedkoper,dus als jullie je eigen verpakkingen zouden hebben dan maakt het niet uit .nu hebben mensen zoiets van" had ik het maar op die site besteld " voor... Toon meer

1. Voertuigen en transport

Uw webwinkel voor ✓ Voordelige auto-onderdelen ✓ Remmen ✓ Uitlaten ✓ Filters en nog veel meer – Bestel alles voor uw voertuig voordelig goedkop online

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Makkelijk besteld en met 5 werkdagen…

Makkelijk besteld en met 5 werkdagen geleverd

2 juni 2026

Hallo! 🙌
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We stellen uw steun enorm op prijs en zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Met vriendelijke groeten,
Het Auto-onderdelenexpert-team🚗

Snel geleverd en op voorraad

Prima materiaal werkt goed en eenvoudig te monteren

2 september 2025

Antwoord van Auto Onderdelenexpert - Netherlands

Hello Hans van de Coolwijk!
We are very pleased to receive positive feedback from our customers!
Good luck on any road.

Ik kan mijn bestelling goed volgen

Ik kan mijn bestelling goed volgen

25 juni 2025

Hello!

We are very pleased to receive positive feedback from our customers!

Good luck on any road.

Auto-onderdelenexpertTeam

Ik kan nog niet echt er wat van zeggen.

Ik kan nog niet echt er wat van zeggen.

27 mei 2025

Hello heer Ten Hove,
We thank you for your review and we are sorry that you are disappointed with our service. We will contact you as soon as possible.
Kind regards,
The Auto-onderdelenexpert Team

Zoals je mag verwachten te krijgen wat…

Zoals je mag verwachten te krijgen wat je nodig hebt. Prima dus.

28 januari 2025

Hello J Martens!
Thank you for your feedback.

Have a nice day!

Auto-onderdelenexpert Team

Hellas ik geben met jan geld voor niex…

Hellas ik geben met jan geld voor niex ik geb nog de return de werkiren remblokken jammer voor mijn helaas voor jullie veel klanten verliezen

26 december 2024

Dear Theo Michelidis,
To ensure you receive the exact parts for your vehicle, we recommend checking the OEN references in the product description before placing an order. This method offers nearly 100% accuracy.
If you’re uncertain about compatibility, please share your car’s details—make, model, year, VIN/Chassis number—along with the list of required parts. You can email us at trust@autodoc.co.uk, and our team will gladly assist you in finding the best compatible parts for your vehicle.
Additionally, our Quality Control Manager will review the issue you’ve mentioned and get in touch with you promptly to provide further assistance. We look forward to helping you!
Auto-onderdelenexpert Team

2 pakkingen van het juiste type…

2 pakkingen van het juiste type geleverd, hetgeen tegenwoordig geen zekerheid is

22 november 2024

Hello!

Thank you for your positive feedback!

Verkeerde onderdelen ontvangen

Verkeerde onderdelen ontvangen. Geen service geen retour mogelijk omdat de de onderdelen gemonteerd waren.
Mijn advies geen onderdelen bestellen hier.

14 oktober 2024

Dear Consumer,
We are sorry, but if the parts were wrong, you shouldn't fit them to the car.
If the items were fitted on in usage, we cannot accept them for return. Please provide us with order details to enable us to answer your questions precisely.
If you are looking for high-quality spare parts at attractive prices, please send us your car data (make, model, year of manufacture, VIN/Chassis number) and a list of needed spare parts on trust@auto-onderdelenexpert.nl. We will select the best ones for you.
Auto-onderdelenexpert team

Per ongeluk onderdelen naar…

Per ongeluk onderdelen naar auto-onderdelenexpert retour gestuurd,ipv naar auto-onderdelenexpert.Na 1 mailtje wordt ik doodgezwegen blijkbaar.Zelfs na aanbieden de retourzending zelf te betalen geen taal of teken meer.Dus geen bedrijf waar ik wat zal bestellen.

25 juli 2024

Hello Gert!
We are sorry to know that you faced such an issue.
Please contact us at trust@auto-onderdelenexpert.nl and specify your order details.
Our QC manager will handle the case and help you.
We look forward to hearing from you.
Auto-onderdelenexpert team

We hebben kentekenverlichting besteld…

We hebben kentekenverlichting besteld voor onze opel zafira. Ik heb gelijk leds besteld. Deze geven zoveel licht dat je het kenteken echt kan lezen in het donker.

28 februari 2024

Hello Arie!
Thank you very much for your time and appreciation.

Bestellen en leveren snel

Bestellen en leveren snel - professioneel - zonder poespas. SUPER !!!

1 december 2023

Hello!
Thank you for your feedback. We are very happy to know that we were able to surprise and please you!

Auto-onderdelenexpert Team

Onderdeel zoals beschreven en netjes…

Onderdeel zoals beschreven en netjes verpakt en verstuurd

28 november 2023

Hello Vincent!

Auto-onderdelenexpert Team

Alles wat een klant verwacht van een…

Alles wat een klant verwacht van een leverancier is bij jullie perfect geregeld.

18 november 2023

Hello!
Thank you very much for the kind words. Please, feel free to contact us if you have any questions.

Goed en snel geregeld!

31 oktober 2023

Hello Petry!

Thank you very much for your feedback and wonderful rating. We will continue to work only for 5*

Duidelijke site

Duidelijke site, goede prijzen.

25 september 2023

Hello Henk!

Auto-onderdelenexpert Team.

Product 10 dagen geleden besteld en…

Product 10 dagen geleden besteld en auto moet voor APK. Weet nog niet wanneer het geleverd wordt.

22 augustus 2023

Hello Heer Besselink,
Please note that the order processing time is 1-2 days.
Delivery time may take 4-6 business days.
You placed the order on 11/08 and received it on 17/08.
Best Regards,
Auto-onderdelenexpert Team.

Snel geleverd!Top!

9 augustus 2023

Hello Hunor !

Thank you for your positive feedback!