Zeer tevreden met onze Audi A1 van Auto Holten! Voor mijn vrouw waren we op zoek naar een betrouwbare en compacte tweede auto, en bij Auto Holten zijn we perfect geslaagd. We hebben daar een pracht... Toon meer
Afgelopen een week mijn nieuwe Audi A5 opgehaald bij Auto Holten. Van eerste gesprek tot het ophaalmoment volledig ontzorgd en het proces verliep soepeltjes. Max, nogmaals bedankt voor de goede zo... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Top bedrijf
Top bedrijf, super snel alles geregeld en een nette serviceee echte toppers
Nette Q5
Opzoek naar een nette Q5, gevonden bij Autoholten. Goed ontvangen met een kopje koffie. Helaas zat er nog geen Trekhaak onder de auto, deze was nodig (binnen 2 week) gezien de vakantie. Dit is allemaal gergeld en de auto stond netjes en snel klaar om op te halen.
Vrijdag langs geweest voor APK en…
Vrijdag langs geweest voor APK en vandaag alweer opgehaald, plus een grote beurt. Alles tot in de puntjes geregeld, hier kom ik vaker. Top service
Super goed geholpen aan mijn auto
Super goed geholpen aan mijn auto, goed onderhouden en ziet er allemaal netjes uit. Bedankt! En aanrader: haal hem tijdens de vrijdag middag op.😎
Audi Q3 in top staat!
Voor mijn vrouw een Audi Q3 gekocht bij Autobedrijf Holten, superblij mee! Auto is in topstaat en rijdt geweldig. Wat het helemaal afmaakte: als extra service hebben ze er nog nieuwe banden op gelegd. Zeer tevreden over de hele ervaring!
Binnenkort kom ik zeker terug!
Aanrader voor iedereen
Audi gekocht bij Max en super snel een eerlijke deal gemaakt. Werd direct vriendelijk ontvangen en 2 weken later nog steeds aan het genieten van mijn aankoop!
Goede ervaring met Autoholten
Goede ervaring met Autoholten. Max, top kerel. Ben goed geholpen en ook de afterservice was goed (had wat vragen mbt de auto waar ik vriendelijk mee geholpen ben).
Geen enkele communicatie
18 april in de zaak geweest met verzoek een persoonlijk gesprek met Niek.
Op 2 juni nog geen reactie dus een mail naar Max Kapitein aangezien ik die persoonlijk heb gesproken in de zaak toen Niek er nieuw was. In de mail aangegeven dat ik geen reactie heb gehad op mijn voorstel. Zou netjes vinden als er contact zou zijn opgenomen. Nee is ook een antwoord als je niet in gesprek wilt. Maar om gewoon te antwoorden zou wel netjes zijn. Blijkbaar hebben ze daar bij garage Holten nog nooit over gehoord.
6 maanden na aankoop nog tevreden
6 maanden na aankoop van mijn dochters Audi nog steeds top service! Kom binnenkort terug voor mijn zoon als ik weer in het land ben.
Zeer bekwaam personeel die mij goed geholpen heeft.
Zeer bekwaam personeel die mij goed geholpen heeft bij de aankoop van een mooie auto. Geen gladde verkooppraatjes maar integer advies.
4 maanden terug een mooie auto bij…
4 maanden terug een mooie auto bij Holten op de kop kunnen tikken. Me vrouwtje is blij met de auto en we werden netjes geholpen + actief/realistisch meegedacht. Dank!
Aangename ervaring
Aangename ervaring, auto voor mijn moeder in België aangekocht bij hem en goed advies meegekregen. Niet een richting uitgeduwd.
Haal mijn autos altijd bij Holten
Haal mijn autos altijd bij Holten. Betrouwbaar en fijn personeel!
Top service en top auto
Drie maanden terug een nieuwe auto gehaald. Goed geïnformeerd en geholpen, thanks!!
Wat blijft dit toch een fijne zaak!
Wat blijft dit toch een fijne zaak. Vorige week voor de 3e keer een auto aangeschaft. Ditmaal voor m’n dochter. Mooie wagen en een top service!
Top bedrijf!
Recent een auto gekocht bij Autobedrijf Holten. Vriendelijk geholpen, duidelijke informatie en geen verkooppraatjes. Auto was netjes afgeleverd en rijdt perfect. Aanrader!
Zeer tevreden
Zeer tevreden met onze Audi A1 van Auto Holten!
Voor mijn vrouw waren we op zoek naar een betrouwbare en compacte tweede auto, en bij Auto Holten zijn we perfect geslaagd. We hebben daar een prachtige Audi A1 uit 2021 gekocht, in uitstekende staat. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en eerlijk geholpen. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar gewoon duidelijke uitleg en transparantie.
Beste service in regio Twente
Max, nogmaals bedankt voor de goede zorg 💪🏻
Uitermate goed geholpen!
Uitermate goed geholpen! Ik moest van ver komen maar het was de moeite zeker waard. Eerlijk advies en een degelijke prijs. Voor bedrijven als deze neem ik graag de moeite om even een review te schrijven!
Paarse opel karl.
Op de dolle roes erheen om een opel karl te bekijken. Prima ontvangst door de verkoper. (Naam ff vergeten) kopje koffie en daarna proefritje. (Onderhandelen ging moeizaam 😉) maar toch de deal kunnen sluiten. Afgesproken dat we de auto na het weekend zouden ophalen.
Wederom prima ontvangst met koffie en de deal verder met Max afgerond.
Kortom prima zakendoen.
Groetnis ût frŷslan.