Online zoeken en boeken ging snel, maar daarna fout. Bevestiging met mail NA betaling geeft aan misschien word je CC niet geaccepteerd bij het autoverhuur bedrijf. Autoverhuur bedrijf gaf later aan w... Toon meer
Ik huurde met de optie Worry-Free en dat klopte helemaal. Goede prijs en geen extra kosten of risico's en ook geen belachelijke hoge borg. Bovendien gaf Budget ons een auto mee uit een hogere klasse.... Toon meer
Ideaal om je auto vooraf te reserveren via autohuren.nl. Alle zaken direct vooraf geregeld en geen zorgen als je aankomst bij de verhuurder. Autohuren.nl geeft duidelijke instructies mee en je wordt n... Toon meer
Inmiddels al vijf keer via autohuren.nl een auto gehuurd. Twee keer in Italië, in Frankrijk, Zwitserland en Nieuw Zeeland. Alles van te voren prima geregeld, geen gezeur bij het afhalen omdat je nog e... Toon meer
Vergelijk zelf de meest actuele aanbiedingen van de diverse autoverhuurbedrijven per stad op Autohuren.nl - Alle autoverhuurders onder één dak! Autohuren.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.
Westersingel 24, Leeuwarden, 8913 CL, Nederland
- www.autohuren.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles tip top geregeld
Alles tip top geregeld. Ophalen en inleveren auto zonder enig probleem, en snel!
Kregen zelfs een 'betere auto' dan wat we hadden gereserveerd.
1 woord, TOP
Goede communicate
Iedereen wijst naar elkaar, niemand helpt
Je huurt via autohuren.nl (met worry free label!), je betaalt aan rentalcars en je haalt de auto bij Avis/Budget. Tot zover ok, maar als je issues hebt, geeft niemand thuis. Onze issue was dat we een auto kregen met veel rijgebreken, zelfs gevaarlijk. Tijdens de vakantie met Avis proberen te regelen. Meer dan 40 contactmomenten in Griekenland gehad (telefoon, mail, kantoor, loket vluchthaven), zonder succes. Naast deze enorme efforts tijdens mijn vakantie, ook veel onzekerheid op de weg. Lange dagtochten ook geskipt.
Na thuiskomst autohuren.nl gecontact, maar daar ging de ellende gewoon door. In 2 weken zes keer mijn hele verhaal gedaan (alle gegevens, situatie omschrijven, documenten uploaden) en steeds weer iemand anders die zij dat ik ergens anders moest zijn. En helemaal niemand die inhoudelijk reageert. Totdat er na weken een semi-auto reply kwam dat ze niks voor me konden doen, omdat ik tijdens de vakantie contact had moeten opnemen. Echt absoluut schandalig dat er helemaal niemand de moeite neemt om het verhaal ook minimaal even te scannen.
Laatste mailtje weer het verzoek dat ik contact kon opnemen met klantenservice van rentalcars (was ik al geweest) als ik nog iets wilde toevoegen. Mijn energie en hoop op een enigzins nette respons waaruit begrip blijkt, is weg, maar misschien kan ik andere reizigers iig attenderen dat het dus kan dat je een slechte auto krijgt en dat dan echt 100% je eigen zorg is. Iedereen wijst naar elkaar. En dat je daarna ook niemand daarover kunt contacten, maakt het verhaal nog klantonvriendelijker. Worry free had ik geboekt. Het kan niet tegenstrijdiger.
Slechte service en bereikbaarheid als er problemen zijn.
Huren is redelijk eenvoudig te regelen, alle dekkingen gekozen die er waren om geen verrassingen te hebben, vervolgens netjes betaald met onze Amex creditkaart en lekker op vakantie. Maar dan; aangekomen in Italië werd onze Amexkaart niet geaccepteerd door de verhuurder aldaar en andere alternatieven (digitale creditkaart, cash, bankpas) ook niet. De auto werd door de verhuurder om die reden geannuleerd, en daar sta je dan met je gezin met kinderen. Huren.nl neemt niet op en was onbereikbaar.... dus dan maar bij een andere verhuurder lokaal een autohuren die wel de Amexkaart accepteert, nu eenmaal thuis blijkt na emailverkeer met huren.nl dat ze de huur van de geannuleerde auto (die we dus nooit hebben gehad), niet terug gaan betalen omdat ze zich beroepen op hun algemene voorwaarde waar ergens staat dat je Amexkaart geweigerd kan worden in Italië. Wees dus gewaarschuwd; men is niet bereikbaar (25 keer gebeld) en je Amexkaart kan geweigerd worden en je ziet vervolgens je geld niet terug! Terwijl ze onze betaling met onze Amexkaart netjes in ontvangst namen zonder te waarschuwen voor de gevolgen in Italië! Als er problemen zijn is men niet thuis of bereikbaar en lossen dingen dus niet netjes op!
Frustration turned around
Nadat ik eerste instantie de organisatie niet kon bereiken via telefoon was de medewerker van de organisatie (Yannick) heel erg behulpzaam via e mail.
Jammer dat ik de verandering niet zelf aan kon brengen via de website, dat zou toch beter zijn!
Prima ervaring
We werden zeer vriendelijk bejegend en het verliep allemaal best snel. We kregen goede uitleg van vakkundige mensen.
Ook bij het inleveren van de auto verliep alles correct en snel.
Het was makkelijk om een auto uit te…
Het was makkelijk om een auto uit te zoeken; de service aan de balie was uitstekend; alles was goed en duidelijk geregeld.
Alles was tot in de puntjes geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld. Prijs was echt heel goed. Geen extra verzekering nodig. Geen gezever met inleveren. Zal zeker mijn volgende auto weer via jullie doen.
Autohuren.nl is een aanrader
Autohuren.nl is een betrouwbaar bedrijf. Goed en snel geregeld. Voor je op reis gaat krijg je nog alle belangrijke informatie toegestuurd om teleurstelling en te veel betalen te voorkomen.
Altijd easyterra als ik huurauto moet hebben
Medewerkers denken met je mee en zijn zorgvuldig. Heb het geluk dat prijzen zijn gezakt.
Goede service!
Zeer goed geholpen en kregen binnen een paar uur al een antwoord op onze vragen. Er werd ook met ons meegedacht!
Sunnycars en europcars, oplichterij
We hadden via sunnycars gehuurd omdat die betrouwbaar zouden zijn. We kregen op de luchthaven bij het ophalen van de auto bij Europcar een formulier in het Spaans. We moesten tekenen voor een bedrag. Er werd ons gegarandeerd dat dit borg was en terug zouden krijgen. Toen bleek bij thuiskomst dat ze ons een zogenaamde upgrade in de maag hadden gesplitst. En sunnycars kan daar niets aan doen. Ze hebben wel de helft vergoed. Ik neem aan uit eigen middelen. Europcar Volledige oplichterij, niet doen. Wees bedacht op zgn upgrade. Toverwoord voor oplichterij.
Dicht bij het vliegveld
Dicht bij het vliegveld, zeer korte wachttijd en een keurige auto.
Soepel.
De gehuurde auto bij Europcar voldeed aan de verwachting, meer zelfs want een automaat die ik niet besteld had. Idem navigatie
beter dan ik dacht
Het ging gemakkelijk, shuttlebus was er binnen 5 min. De auto was prima
Fijne auto
Fijne auto, snelle service met vliegveld transfer. Inleveren ook zonder problemen gegaan. Wel jammer dat je onder de 25 bij moet betalen voor jonge rijder terwijl je al 6 jaar een rijbewijs hebt.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Avis betrouwbaar
Avis, goede service. Korte wachttijd auto halen en inleveren zeer proffesioneel vriendelijk afhandeling.
Borg (laag bedrag) per omgaande geregeld.
Bij annuleren geld kwijt
Het boeken via de site ging makkelijk, maar tot het autorijden kwam het niet omdat m'n vlucht door sneeuw geannuleerd werd.
Op de site van autohuren.nl staat dat je gratis kunt annuleren tot 48 uur voor aanvang contract.
Daarna ben je dus al je geld kwijt. Erg jammer.
Een aanrader!!
Snelle actie met korte wachttijden. Ook na inleveren auto.
Prima auto, schoon.
Minpuntje: vanaf de luchthaven is de verhuurder moeilijk te vinden. Als je het eenmaal weet niet meer.
Echt een aanrader via auto huren.nl
Echt een aanrader via auto huren.nl
Ook de No worry is top geen gelul met een extra verzekering alles zit er in het hele totaal pakket
Alles via auto huren . Nl is het top geregeld