Online zoeken en boeken ging snel, maar daarna fout. Bevestiging met mail NA betaling geeft aan misschien word je CC niet geaccepteerd bij het autoverhuur bedrijf. Autoverhuur bedrijf gaf later aan w... Toon meer
Ik huurde met de optie Worry-Free en dat klopte helemaal. Goede prijs en geen extra kosten of risico's en ook geen belachelijke hoge borg. Bovendien gaf Budget ons een auto mee uit een hogere klasse.... Toon meer
Ideaal om je auto vooraf te reserveren via autohuren.nl. Alle zaken direct vooraf geregeld en geen zorgen als je aankomst bij de verhuurder. Autohuren.nl geeft duidelijke instructies mee en je wordt n... Toon meer
Inmiddels al vijf keer via autohuren.nl een auto gehuurd. Twee keer in Italië, in Frankrijk, Zwitserland en Nieuw Zeeland. Alles van te voren prima geregeld, geen gezeur bij het afhalen omdat je nog e... Toon meer
Vergelijk zelf de meest actuele aanbiedingen van de diverse autoverhuurbedrijven per stad op Autohuren.nl - Alle autoverhuurders onder één dak! Autohuren.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.
Westersingel 24, Leeuwarden, 8913 CL, Nederland
- www.autohuren.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super vriendelijk en snelle afhandeling
De klantenservice geeft geen service
De klantenservice geeft geen service. Ze houden zich graag aan 'de kleine letters' en doen er alles aan om vooral geen geld terug te geven, ook al belast de verhuurder ze niet. Ze verschuilen zich achter allerlei sub-bedrijven, zo lijkt het. Walgelijk gewoon, nooit meer via hen.
Goede bemiddelaar
Voor het eerst auto gehuurd via autohuren.nl overzichtelijke website , in Spanje aangekomen was de auto niet beschikbaar die ik had geboekt maar wel een goede alternatief gekregen ophalen en terug brengen zonder probleem
Gewoon goed geregeld
Gewoon goed geregeld. De auto was uiteindelijk van Sixt.
Onbeschoft en asociaal
Onbeschoft en asociaal handelen bij Ad Rem autoverhuur te Utrecht
Na een ongelukje waarbij mijn auto beschadigd werd door een bus van Adrem Utrecht, werd mij de mogelijkheid geboden, om o.a. deze schade te laten repareren door een bevriend bedrijf. Dit bleek een enorme teleurstelling. Het spuitwerk dat werd uitgevoerd was van bijzonder slechte kwaliteit – het leek wel het werk van een slechtziende kleuter. In een poging om het te verbergen, werd mijn auto nat afgeleverd.
Toen ik de slechte kwaliteit van het werk constateerde, werd dit zelfs door de spuiter zelf erkend. Wat volgde was een uiterst onbeschoft, intimiderend en zelfs bedreigend gesprek, vooral met Hans, de eigenaar van Adrem. Dit gedrag was volstrekt onacceptabel.
Toen ik telefonisch overleg wilde plegen met mijn man, besloot ik in de auto plaats te nemen. Gedurende dat gesprek blokkeerde Hans het terrein met een huurbus, omdat hij bang was dat ik zonder te betalen weg zou rijden. Dit soort intimidatie is absoluut niet te tolereren.
Het is duidelijk dat dit bedrijf niet te vertrouwen is, en met de omgangsvormen van Hans, de eigenaar, voelt dit als een regelrechte bedreiging. Ik heb zelfs overwogen de politie in te schakelen.
Goede auto maar zeer lange wachttijd
Het gemak waarmee een auto is reserveerde was prima.
Ook de auto was prima. Helemaal geen klachten.
Maar het grote nadeel was de zeer lange wachttijd bij de verhuurder, dat zeer hinderlijk. De verhuurder bleek te werken met verschillende type klanten. En de klanten die rechtstreeks hadden geboekt kregen voorrang op de klanten die via een broker als “Autohuren.nl”.
Inleveren van de auto ging daarentegen weer heel gemakkelijk.
Prima service
Prima service. Snelle communicatie. Duidelijke voorwaarden.
Uiterst coulante behandeling en correcte afhandeling. goede begeleiding
Uiterst coulante
Wederom erg tevreden
Wij boeken al jarenlang een auto via autohuren.nl. Als alles steeds naar grote tevredenheid loopt, is er geen enkele reden om te veranderen. We vinden autohuren eerlijk, betaalbaar, communicatief en goed in hun dienstverlening.
Huren zonder zorgen
Auto ophalen en inleveren zonder problemen, alles snel geregeld
Alles liep op rolletjes
Alles liep op rolletjes. Scherpe prijs. Upgrade auto. Snel geholpen, zowel bij ophalen als terugbrengen.
Geen gedoe aan de balie op de…
Geen gedoe aan de balie op de luchthavens. Alles goed uitgelegd in het Nederlands waardoor je weet waar je aan toe bent. Huur altijd worry free.
Autohuur gemakkelijk gemaakt
De autohuur was soepel verlopen. We hadden voor een mooie prijs gekozen voor worry free, dus geen extra kosten aan de balie. De voucher inleveren en er stond zelfs een grotere auto klaar. Zonder deuken of krassen. Inleveren ging ook heel soepel. Een zeer goede ervaring.
Snel geregeld allemaal zonder extra kosten
Geen gedoe, extra kosten, etc... Snel geholpen. Nette auto. Makkelijk in kunnen leveren (op andere locatie).
De site is overzichtelijk en eenvoudig
De site is overzichtelijk en eenvoudig.
Verdere afhandeling via de verhuurder ging ook goed.