Online zoeken en boeken ging snel, maar daarna fout. Bevestiging met mail NA betaling geeft aan misschien word je CC niet geaccepteerd bij het autoverhuur bedrijf. Autoverhuur bedrijf gaf later aan w... Toon meer
Ik huurde met de optie Worry-Free en dat klopte helemaal. Goede prijs en geen extra kosten of risico's en ook geen belachelijke hoge borg. Bovendien gaf Budget ons een auto mee uit een hogere klasse.... Toon meer
Inmiddels al vijf keer via autohuren.nl een auto gehuurd. Twee keer in Italië, in Frankrijk, Zwitserland en Nieuw Zeeland. Alles van te voren prima geregeld, geen gezeur bij het afhalen omdat je nog e... Toon meer
Vergelijk zelf de meest actuele aanbiedingen van de diverse autoverhuurbedrijven per stad op Autohuren.nl - Alle autoverhuurders onder één dak! Autohuren.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.
Westersingel 24, Leeuwarden, 8913 CL, Nederland
- www.autohuren.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Perfecte info
Perfecte info, ook het formulier in de taal van het land tbv de medewerker op het vliegveld werkt uitstekend.
Goede service en fijn communicatie.
Goede service en fijn communicatie.
Hele goede en vriendelijke…
Hele goede en vriendelijke customerservice, snelle responstijd en ruime keuze mbt huuraanbod en goede prijsstelling
Ze hebben ons dubbele verzekering laten…
Ze hebben ons dubbele verzekering laten afsluiten.
Oplichting
Oplichting,
Een auto gereserveerd via autohuren.nl en deze direct betaald. Bij het ophalen van de auto bleek de creditcard niet te werken en wilde wij een andere creditcard gebruiken. Autohuren.nl kon dit niet veranderen en moesten wij een nieuwe auto huren en wederom betalen (ook nog veel duurder). Sta je machteloos in een vreemde stad op een industrie terrein midden in de nacht. De creditcard een uur erna getest bij een restaurant en deze bleek wel te werken. Ik kreeg geen support van Autohuren.nl, ook waren er geen Nederlands sprekende medewerkers die mij te woord konden staan en kreeg een engelstalige medewerker aan de lijn met schreeuwend kind op de achtergrond.
Alles werd conform de bestelling…
Alles werd conform de bestelling afgehandeld.
Geprobeerd om bij de klantenservice de…
AUTOHUREN.NL Nooit meer!
Geprobeerd om bij de klantenservice de auto huur om te zetten wat de chauffeur betreft. Moest hiervoor een 0049 (Duits)nummer bellen en landde uiteindelijk in de USA. Als antwoord kreeg ik, na werkelijk een smeekbede gedaan te hebben dat dit niet mogelijk was omdat de 48 uur vooraf verstreken was. We hadden de complete verzekering afgesloten! We hebben hierdoor alsnog een verzekering bij de verhuurder af moeten sluiten van €210,-. Ik heb ook gesproken met de leidinggevende in de US genaamd Mark en hij heeft vervolgens de verbinding verbroken door gewoon op te leggen. Voor mij nooit meer auto huren.nl. Ik ben sunny cars gewend maar helaas waren deze niet op deze luchthaven. Bij Sunny Cars wordt er wel geluisterd en gehandeld op dergelijke moeilijke momenten.
Geen ellende maar met een gerust hart op pad
Ze voorkomen dat het autoverhuurbedrijf je extra verzekeringen aansmeert die je niet nodig hebt.
Goede informatie en tips.
Goede informatie en tips waar je goed op moet letten bij het ophalen en terugbrengen van de auto.
Superslecht.
Wat een ontzettend slecht bedrijf is dit! Ongelooflijk. Eerst krijg je een veel kleinere auto mee dan geboekt. Dan dien je een klacht in en dan nemen ze je helemaal niet serieus. Krijg je zonder uitleg alleen een bericht dat je een refund krijgt van 1/13e van de totaalbedrag. Dit bedrijf geeft niks om de klant.
Scherpe prijs
Scherpe prijs, vooral de restitutie-optie van het eigen risico is prettig. Toegankelijke en duidelijke site.
Goed aanbod en duidelijke communicatie
alles duidelijk en klopte
was gewoon goed geregeld alles volgens afspraak
Alles verliep perfect
Alles verliep perfect, snel, duidelijk en goed geinformeerd
Vlotte afhandeling bij aankomst vliegveld en gaan.
Kantoor vlak aan de uitgang van de luchthaven. Per shuttle naar de aflever plaats, 700 meter verder op en daar snel aan de beurt. Helaas toch weer pogingen om ons aanvullende verzekeringen te verkopen. Door de Nederlandse vertegenwoordiging was echter klip en klaar aangegeven, dat dit niet noodzakelijk is.
Auto voldeed prima. Goedkope benzinegebruiker.
Ook inleveren ging gemakkelijk. korte inspectie en we konden - ook per shuttle - weer naar de luchthaven, waar we pal voor de vertrekhal werden afgeleverd.
Ideaal om je auto vooraf te reserveren…
Ideaal om je auto vooraf te reserveren via autohuren.nl. Alle zaken direct vooraf geregeld en geen zorgen als je aankomst bij de verhuurder. Autohuren.nl geeft duidelijke instructies mee en je wordt niet verrast. Ook geen extra kosten achteraf of door de verhuurder. Overigens weet autohuren.nl exact welke verhuurders beschikbaar zijn op je vliegveld en blijkbaar is dit aan verandering onderhevig. Wat wij ons pas realiseerde bij aankomst
Worry free en goede service
Vanwege een goede service en snel handelen.
De Autohuur was worry free en met een borg van €500,-. Na inleveren van de auto werd het bedrag wat gereserveerd stond, gelijk terug gestort.
De geleverde auto was conform was beloofd: een T-Roc of vergelijkbaar. Dit werd een Skoda Karoc, een prima SUV. Niet oud en laag verbruik.
Conclusie: uitstekend
Voor de deur auto ontvangen en af geven…
Voor de deur auto ontvangen en af geven vond ik prettig
Autoverhuur Nesselande
Autoverhuur Nesselande, Emmy van Leersumhof 16, 3059 LT Rotterdam
Is een oplichter en dief die betaald zijn klanten naar afloop van een huurperiode de borg niet en wilt geen facturen uitschrijven, zwart geld praktijk dus. Mensen opletten.