Sjællands Automægler - www.autom.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forrygende service. Min Model Y Long Range AWD blev solgt indenfor 3 dage til vores ønskede pris!! Professionel og imødekommende service fra start til slut! Kan varmt anbefale Flemming og Sjællands Au... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fusk og svindler firma, hold jer fra dette sted

Jeg har haft min bil stående hos dem i næsten 2 mdr. I onsdags skrev jeg at jeg ville tage min bil af markedet da jeg selv skal bruge den grundet ændringer i mit liv. Vupti og så havde firmaet en påstået køber som havde været ude og prøve min bil til trods for at mit daschcam i bilen fortæller mig at bilen har stået stille lige siden jeg kom med den d. 11 maj. Jeg kører så ind og henter min bil torsdag d. 9 juli og her påstår mægleren at bilen er solgt og fremviser en slutseddel hvor der kun er en underskrift på, og oveni købet prøver han at skjule købers navn, nu siger mægler at det passer ikke at bilen ville være solgt i dag. Det korte af det lange de fastholder solgt kravet på 12.500 kr på trods af at bilens salg er ikke eksisterende i krav af at der kun var en underskrift på pågældende slutseddel. Jeg har oveni et vidne som har set det samme som mig . Så hvis i skal have solgt jeres bil find et andet sted. For det her firma svindler og fusker for at gennemtvinge et ikke eksisterende salg for at få salgs salæret føj føj

9 juli 2026

Svar fra Sjællands Automægler
Denne anmeldelse giver efter vores opfattelse ikke et retvisende billede af sagens faktiske forløb.
Ejeren erkender i sin egen beskrivelse, at den indgåede salgsaftale blev opsagt før aftalens udløb.
I anmeldelsen hævdes det blandt andet, at bilen aldrig har været prøvekørt, og at der derfor ikke har eksisteret en reel køber. Denne påstand er faktuelt forkert og modbevises af vores videoovervågning, som dokumenterer hele salgsforløbet fra købers ankomst til forretningen, fremvisning og prøvekørsel af bilen til den efterfølgende gennemgang af købsaftalen samt købers underskrift sammen med vores sælger.
Vi tager afstand fra beskyldninger om "fusk" og "svindel". Det er alvorlige anklager, som ikke stemmer overens med de faktiske forhold.
Der var naturligvis ikke tale om en opdigtet køber eller en konstrueret handel, som anmeldelsen antyder. Der var tale om en reel køber, som besigtigede bilen, gennemførte en prøvekørsel og efterfølgende underskrev en bindende købsaftale sammen med vores sælger. Hele salgsforløbet kan dokumenteres via vores videoovervågning.
Det principielle spørgsmål i denne sag er ikke, om Sjællands Automægler udførte den opgave, vi var blevet bedt om at udføre – det gjorde vi. Vi markedsførte bilen, gennemførte fremvisning og prøvekørsel, fandt en køber, som accepterede den salgspris, ejeren selv havde godkendt i salgsaftalen, hvorefter der blev indgået en bindende købsaftale inden for den aftalte salgsperiode.
Det kan måske virke tilfældigt, at bilen blev solgt kort før aftalens udløb. Men sådan fungerer bilsalg ofte. Den nuværende udvikling på bilmarkedet betyder, at mange benzin- og dieselbiler har en længere salgstid end tidligere, fordi en stigende del af køberne søger mod elbiler. At en køber først findes sidst i salgsperioden gør hverken vores udførte arbejdsindsats eller de afholdte salgsomkostninger mindre reelle.
Vores mæglerkoncept bygger på princippet "SOLGT eller GRATIS". Det betyder, at hvis vi ikke lykkes med at sælge en bil inden for den aftalte salgsperiode, så har forløbet været omkostningsfrit for bilejeren. Risikoen for den manglende handel påtager vi os således selv.
Omvendt må det også være rimeligt, at vores mæglersalær respekteres, når vi inden for den aftalte salgsperiode har udført det arbejde, vi var blevet bedt om at udføre, fundet en køber og indgået en bindende købsaftale. Vores mæglersalær dækker den samlede arbejdsindsats, markedsføring, fremvisninger, prøvekørsler og de dokumenterede omkostninger, der er forbundet med salgsforløbet – ikke alene underskrivelsen af en slutseddel.
Det er på den baggrund, at vi fastholder vores krav.
Da sagen nu behandles ved Ankenævn for Biler, ønsker vi af hensyn til sagens behandling ikke at kommentere yderligere offentligt. Vi har fuld tillid til, at sagen vil blive vurderet på baggrund af den samlede dokumentation.

Mvh
Flemming Thostrup
Indehaver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forrygende service og solgt HURTIGT!

Forrygende service. Min Model Y Long Range AWD blev solgt indenfor 3 dage til vores ønskede pris!! Professionel og imødekommende service fra start til slut! Kan varmt anbefale Flemming og Sjællands Automægler!!!

1 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god oplevelse at handle bil…

En virkelig god oplevelse at handle bil hos SA. Ordentlighed, ærlighed og respekt som gjorde mig meget tryg ved at købe bil hos dem - efter flere ubehagelige oplevelser hos andre forhandlere. Jeg fortsætter helt klart som kunde med service aftale på min nye bil. Varm anbefaling herfra - og til bilsælger Arsim.

26 juni 2026

Troværdig og venlig service

Jeg er yderst tilfreds med min bilhandel. Jeg ville sælge min polo og købe en ID3. Det gik så fint med både salg og køb. Flemming er åbenbart lige så troværdig, som han ser ud.
Forretningen ligger et godt stykke fra Holbæk, men det var alligevel let at komme af motorvejen og hen til forretningen.

28 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig fået så god en behandling …

Bilen blev solgt inden for 3 dage til en langt bedre pris, end jeg selv kunne have opnået.

Tusind tak – mine varmeste anbefalinger.

13 mei 2026

Salg af Tesla 🍀🤩

WOW WOW WOW WOW

Virkelig god oplevelse hos Sjællandsk Automægler i forbindelse med salg af min Tesla – afleverede bilen søndag og på under 24 timer havde de fundet en køber, samtidig med at jeg fik en markant bedre pris end hos andre forhandlere, så kæmpe anbefaling herfra. 😍🤩

3 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købt en bil helt tilbage i 2020 hos…

Købt en bil helt tilbage i 2020 hos dem,valgt og financere, sælgeren derind fik mig til betale 20.000 kr for oprettelse af billån hos santander. Jeg tænkt når, det må jeg bar betale jo.. senere fandt jeg ud af at oprettelsen er kun 800 kr..

7 mei 2026

Antwoord van Sjællands Automægler - www.autom.dk

Vi må dog sige, at vi på ingen måde kan genkende det forløb, du beskriver, og vi kan heller ikke finde dig som kunde i vores system, for der er ingen oplysninger i anmeldelsen – såsom navn, registreringsnummer eller lignende, som gør det muligt for os at identificere dit køb af bil hos os.

Samtidig stemmer de beløb og omkostninger, du nævner vedrørende Santander-finansiering, ikke overens med de faktiske oprettelsesomkostninger som Santander arbejder med.

Derfor kan vi kun undre os over anmeldelsen og dens rigtighed, når vi hverken kan identificere kunden eller det beskrevne forløb.

Hvis der er tale om en reel sag, så vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte med oplysninger på handlen du refererer til, så vi kan undersøge sagen nærmere og få afklaret eventuelle misforståelser.

Vi har altid været tilgængelige for vores kunder og finder det beklageligt, hvis man vælger at skrive en alvorlig anmeldelse uden først at kontakte os direkte.

Mvh. Flemming
Tlf. 30326580

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Solgt på 3 uger med mere end 30.000 i fortjeneste.

Har netop solgt min bil via Sjællands Automægler, og jeg kan kun give dem mine allerbedste anbefalinger! Hele processen har været utrolig professionel fra start til slut, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen igennem.

Resultatet overgik endda mine forventninger – jeg fik en pris, der var mere end 30.000 kroner højere end indbytningsprisen hos forhandlerene. Det er virkelig imponerende og yderst tilfredsstillende.

En kæmpe tak til Flemming og hele hans team for en fantastisk oplevelse. Jeg vil uden tvivl benytte Sjællands Automægler igen og anbefaler dem varmt til alle, der vil sælge deres bil!

14 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dybfølt tak til Flemming (og resten…

En dybfølt tak til Flemming (og resten af teamet) for den store hjælp, jeg har fået i forbindelse med min bil. Jeg har nu været kunde i 10 år og har altid følt det enormt familiært at træde ind i butikken. Man bliver altid taget så godt imod, og jeg er aldrig i tvivl om, at de tager godt hånd om mig og min bil. Jeg har fortsat ikke lyst til at gå andre steder hen end til Sjællands Automægler.

27 maart 2026

Super professionel service

Super professionel service, både ved salg af bil gennem Sjællands Automægler og ved værkstedsbesøg. Fem store stjerner for at få mig kørende igen få timer efter jeg trillede ind "strandet" i 3-4 gear.

18 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig bilsalg og god service.

Hurtig bilsalg og god service.

Jeg solgte min bil til Sjællands Automægler på 2 dage. Det hele gik hurtigt og servicen var i top. Kan klart anbefales.

29 maart 2026

Bedrageri og fusk

Ikke en troværdig bilforhandler. De holder ikke, hvad de lover, og man føler sig faktisk snydt i processen.

Min bil blev vurderet til 240.000 kr., og jeg fik et håndtryk på, at de ville købe den for 215.000 kr. Da dagen så kom, havde jeg gjort bilen helt klar, tømt den og var klar til at afmelde pladerne – nøglerne skulle bare afleveres.

Pludselig begyndte de at fokusere på små detaljer, og flere af Flemmings kollegaer blandede sig i handlen og forsøgte at presse prisen yderligere 5.000 kr. ned.

Det er fair nok at forhandle, men man skal ikke indgå en aftale, hvis man ikke kan stå ved den.

19 maart 2026

Antwoord van Sjællands Automægler - www.autom.dk

Vi er naturligvis kede af din anmeldelse, men vi er nødt til at korrigere flere faktuelle fejl, så andre læsere får et retvisende billede af forløbet.

De priser, du nævner i anmeldelsen (240.000 kr. og 215.000 kr.), stemmer slet ikke overens med den bil, sagen omhandler, som er en VW Polo fra 2022. Derfor kan vi kun undre os over, om anmeldelsen muligvis er rettet mod en anden forhandler.

Ved dit første besøg hos os oplyste du selv, at du havde fået et bud på 174.000 kr. fra en anden forhandler – et bud vi faktisk anbefalede dig at tage imod. Senere tilbød du os at købe bilen for 165.000 kr., hvilket naturligvis undrede os, når du samtidig oplyste, at du allerede havde et højere bud.

Vi accepterede at købe bilen, naturligvis under forudsætning af, at den endelige vurdering skulle foretages ved overdragelsen. Ved gennemgangen lavede vi en opdateret markedsvurdering og kunne konstatere, at en tilsvarende VW Polo – ovenikøbet bedre udstyret end din – var sat til salg for 170.000 kr. Denne bil blev fremvist for dig her hos os, og du kunne selv se, at den havde betydning for prisniveauet på din bil.

Samtidig konstaterede vi, at din bil havde behov for 2 nye dæk samt maling af en kofanger. På den baggrund korrigerede vi vores købstilbud til 160.000 kr. Det var efter vores vurdering fortsat en rigtig fin pris, når bilen efter klargøring og udbedring skulle sælges videre til omkring 170.000 kr. Det var du så ikke enig i, fordi du forventede 165.000 kr., og det er naturligvis din ret.

Det er helt almindeligt, at prisen fastsættes endeligt ved gennemgang af bilen og de aktuelle markedspriser – hvilket du helt sikkert også selv ville gøre.

Vi afviser dog på det kraftigste påstanden om “bedrageri og fusk”. Vi har gennem hele forløbet været åbne og saglige i vores vurdering.

Derfor undrer det os også, at du vælger at anmelde os på denne måde – særligt når anmeldelsen samtidig indeholder væsentlige uoverensstemmelser i både tallene og det forløb, du beskriver.

Mvh

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service, både ved køb og reparation

De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben.. fik en tid til udbedring. Imens jeg ventede blev fejlen udbedret, og ved udlevering sagde værkføren - ved du hvad, vi skiftede i begge sider u/b. Fantastisk service, og kaffen smagte dejligt - tak for god service 👌

18 maart 2026