Sjællands Automægler - www.autom.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god oplevelse at handle bil hos SA. Ordentlighed, ærlighed og respekt som gjorde mig meget tryg ved at købe bil hos dem - efter flere ubehagelige oplevelser hos andre forhandlere. Jeg fort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forrygende service. Min Model Y Long Range AWD blev solgt indenfor 3 dage til vores ønskede pris!! Professionel og imødekommende service fra start til slut! Kan varmt anbefale Flemming og Sjællands Au... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ville gerne give flere stjerner😂

Ville gerne give flere stjerner😂

Fantastisk, behagelig og virkelig god service hele vejen igennem. Tak Arsim⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi købte en brugt bil hos dem, det var første gang vi handlede der.
De fandt selv nogen ting på bilen, som blev ordnet. inden levering.
Men vi var uheldige med koblingen 10 dage efter, men den blev skiftet uden beregning.
Så hele vejen igennem en tryk og virkelig dejlig oplevelse. Som vi syntes andre skal prøve. Så kør forbi. Hvis I skal bruge bil.

24 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sjællands Automægler , Rødovre

Købte en Dacia Sandero Stepway ..31/7 2024 automatgear…2016 der var flere ting galt med den …men koblingen virkede ikke, hvilket de ikke havde opdaget ..men den blev måske nok skiftet ..sandsynligvis til en brugt..her et år efter er koblingen nemlig defekt igen…bilen var ikke synet som lovet..men blev lynhurtigt synet på et andet værksted…nok et stempelsyn den burde aldrig kunne ha gået igennem syn siger vores mekaniker ..der var heller ikke skiftet trykleje ved koblingen…her et år efter og 22000 km ender vi med, at få en ordentlig regning…køb aldrig bil, af Automæglerne Sjælland…Rødovre…du kan ende med, at få et sminket lig.

26 september 2025
Logo Sjællands Automægler - www.autom.dk

Antwoord van Sjællands Automægler - www.autom.dk

Hej Gitte,

Vi er naturligvis kede af at læse din anmeldelse, men er i den forbindelse uforstående over for, at du valgte at køre bilen til eget værksted uden at kontakte os først. Jeg kommer her med vores svar på din anmeldelse.

Alle de reservedele vi monterede i forbindelse med koblingsskiftet var naturligvis nye, leveret af vores samarbejdspartner FTZ, og er alle dækket af 3 års garanti.
Havde du henvendt dig til os, så kunne sagen være behandlet som en reklamation og havde formentlig været uden omkostninger for dig.

Årsagen til, at vi umiddelbart efter leveringen skiftede kobling og svinghjul var, at du oplevede, at koblingen 'ruskede'. For at servicere dig bedst muligt hentede vi bilen på din privat adresse, hvor vi stillede en gratis lånebil til rådighed, indtil arbejdet var udført, så du ikke skulle undvære bil i reparationsperioden.

Vi kan samtidig afvise din påstand om, at bilen var et "sminket lig". Før levering blev der udført et stort service og monteret et træk, hvilket var årsagen til den skulle til syn, da den var over 8 år gammel. Synet blev udført i en autoriseret synshal uden anmærkninger, og gennem nu ca. 14 måneder samt dine 22.000 kørte km har vi ikke modtaget andre reklamationer fra dig, så 'et sminket lig' er langt fra hverken rigtigt eller rimeligt. Men at du får en udgift som du ærgrer dig mere end 1 år efter leveringen, det har vi naturligvis forståelse for. Men det er svært at hjælpe dig når du ikke kontakter os først når der er noget galt med din bil.

Vi har altid gjort vores yderste for at yde vores kunder en høj service, og står naturligvis inde for alle de biler vi sælger, som leveres med fuld garanti og i henhold til købelovens bestemmelser. Det ses blandt andet i denne sag, hvor vi hentede og tilbageleverede bilen på adressen på Falster efter endt reparation.

Derfor stiller vi os helt uforstående over for din anmeldelse samlet set.

Vh Arsim, Salg

Ja tak.

Ja tak.. Her er et værksted med den rette ånd. Alt efter bogen ved service og super flinke mennesker og så er prisen under det halve af hvad mit mærke værksted ville have.
Jeg bor er godt stykke derfra,. Men kommer helt sikkert igen.

23 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Atter engang fortjener de 5 stjerner.

Atter engang fortjener de 5 stjerner.
Mit ene forlys i bilen var gået, hvorfor mekaniker var nødvendig.
Jeg ringede om eftermiddagen, fik tid morgenen efter og 8.25 var jeg køreklar igen.
/Carsten

12 september 2025

Tryghed og kvalitet

Jeg har brugt Sjællands Automægler i de sidste 5 år og er meget tilfreds. De giver god information og kontakter altid kunden inden evt reparation eller udskiftning fortages. Jeg føler mig tryg og godt vejledt og vil gerne anbefale Sjællands Automægler til alle.

10 september 2025

Godt håndværk

Godt håndværk. Kæmper for sælgers penge.
De solgte min bil efter kun en uge og til prisen.
God kommunikation i forbindelse med salget.
Stor anbefaling her fra.

7 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så er det lige lykkes igen

Så er det lige lykkes igen, jeg har solgt min bil igennem Sjællands Automægler, med stor succes.
Jeg fik 50.000 kr. mere i hånden end det højeste bud jeg fik fra en forhandler ved køb af ny bil (det var samme forhandler hvor bilen var købt fra ny). Det skal naturligvis nævnes at det var en bil der blev solgt for 655.000 kr. Mange tak til Flemming, Arsim og Alexander for super god behandling

31 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uærligt salg og skjulte fejl

Uærligt salg og skjulte fejl – skuffende og uprofessionelt

Jeg købte en bil engros hos Sjællands Automægler og spurgte på forhånd specifikt, om bilen var pæn og skadesfri. Det blev bekræftet over telefonen. På den baggrund valgte jeg at betale bilen dagen før, jeg kunne hente den – altså uden at have haft mulighed for at gennemgå bilen fysisk først.

Da vi henter bilen og får den vasket og klargjort, opdager vi følgende:

Brændmærker i sæderne

Hul i bagkofangeren

Ødelagt hattehylde

Lakfejl/løbere hele vejen rundt

Stærk røglugt i kabinen

Nedslidte bagdæk, som blev påpeget ved syn (Pava Bilsyn i Farum)

Disse ting var hverken nævnt eller oplyst, på trods af at jeg direkte spurgte til bilens stand. Forhandleren forsøger nu at skubbe ansvaret over på mig med argumentet om, at det er engroshandel – men det ændrer ikke på, at jeg blev givet misvisende oplysninger, som handlen blev baseret på.

Jeg handler professionelt med biler og kender forskel på slid og grov udeladelse af væsentlig information. Det her var ikke en fejl – det var enten manglende gennemsyn eller direkte vildledning.

Kan desværre ikke anbefale at handle her – hverken som privatperson eller erhvervskunde – når det er den form for “tillid” man mødes med.

SVAR:
Vi har skiftet hele kabinen på bilen, købt hos Gørløse Autoimport, lavet bulen og sat ny kofanger på. Det ville klæde jer at svare på min mail, og deltage i dette. Vi har naturligvis bilag og billededokumentation på det hele, så hvis du i tvivl om det udført, så får du bilagene til gennemgang.

Igen er du flabet, og taler udenom at du har solgt en bil som ikke var i orden.

Forfærdelig forhandler.

23 juli 2025
Logo Sjællands Automægler - www.autom.dk

Antwoord van Sjællands Automægler - www.autom.dk

Hej Andreas,

Vi vil gerne besvare og præcisere, at handlen foregik som en engroshandel mellem to professionelle aktører – og på dit eget initiativ.
Lad mig gøre det klart, at vi havde opslået bilen til leasing på helt almindelige vilkår, da du kontaktede mig og spurgte, om du kunne købe bilen engros. Jeg påpegede allerede her, at bilen ikke var klargjort.
Du ønskede stadig at indgå en aftale om at købe den engros til aftalt pris. Efterfølgende kom dig og en anden mand og hentede bilen hos os som aftalt. Her havde du alle muligheder for at vurdere og besigtige bilen, og påpege, hvis der var forhold ved bilen, du ikke var tilfreds med. Det er en helt almindelig praksis i bilbranchen ved engroshandler, at man tager sig tid til at besigtige bilen, inden man kører med den. Du havde imidlertid ingen indvendinger og kørte med bilen som beset. Efterfølgende henvender du dig og er utilfreds over standen, som du ved selvsyn kunne have orienteret dig om, inden du kørte med bilen. Vi har naturligvis på intet tidspunkt forsøgt at skjule noget.
Bilen har åbenbart ikke været dårligere end at du allerede har solgt den.

Mvh. Arsim
Sjællands Automægler

Skøn oplevelse

Det er anden gang jeg sælger min bil til Sjællands automægler, Fantastisk service og et virkelig professionelt sted! Personalet hos Sjællands automægler er imødekommende, ærlige og yder altid topklasse kundeservice. Både bilkøb og salg af bil har været en fornøjelse. Kan varmt anbefales.

25 juni 2025

Salg af bil

Vi har fået en særdeles god og seriøs behandling af Flemming i forb. med salg af bil.
Kan varmt anbefale Sjællands Automægler. Vil fremover også benytte dem i forb. med service.

30 juni 2025

Klar anbefaling

På trods af kort tidsfrist, inden jeg skulle have min nye bil, formåede Sjællands Automægler alligevel at sælge min bil inden tidsfristens udløb. Ovenikøbet til en bedre pris end hos forhandleren. Med sælger Arsim ved roret, havde jeg en oplevelse af god kommunikation, professionel service, samt en god inddragelse af mig som sælger, i forhold til beslutninger om selve salget.

Alt i alt, de varmeste anbefalinger herfra👍

22 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tryg og tålmodig vejledning ved første bilkøb

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med vores første bilkøb. Vi blev taget varmt imod og fik en grundig og tryg vejledning gennem hele processen. Særligt vil vi fremhæve indehaveren, Flemming Thostrup, som med sin venlighed og store faglighed gjorde købet til en positiv og tillidsfuld oplevelse. Kan varmt anbefales

16 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste forhandler i DK!

Det er som altid en fornøjelse at handle med Sjællands Automægler!

For 4 gang har jeg købt bil gennem dette fantastiske firma, og jeg har altid følt mig velkommen og godt taget imod! Om jeg kommer i jakkesæt eller jogging sæt bliver jeg altid taget seriøst, og får altid den bedste service!

Denne gang blev det til en VW ID.3 til min mor og en Tesla Model 3 til mig selv!

Ud over det fik jeg som altid den bedste pris på mine 2 indbygningsbiler!

Tusinde tak for endnu en fantastisk handel Flemming, Alexander og co. :D

1 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kristian var super behagelig og…

Kristian var super behagelig og service-minded. Min bil blev solgt på et par måneder og fik 30.000kr mere end hvad forhandlerne ville tilbyde.

Næste gang jeg skal sælge bil kommer jeg tilbage.

11 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Får vores bedste anbefaling!

Smart koncept at bilen er i kommission hvis man ikke kan undvære den. Vi har brugt Sjællands Automægler to gange nu og fik begge biler solgt!

Kontakt og kommunikation med ejeren, Flemming, var helt i top. Prissætningen af vores bil var spot-on.

Teamet gjorde hvad de kunne for at sælge vores bil... og kom flot i mål! Vi forstår godt deres flotte anmeldelser og oplevelsen fra salget af vores første bil for nogle år siden fik os til at bede dem sælge den anden bil for os også.

Sjællands Automægler strakte sig tilmed langt for at imødekomme vores behov med lånebil - selv dagen efter salget af vores egen bil. Virkelig flot service!

4 april 2025