Sjællands Automægler - www.autom.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god oplevelse at handle bil hos SA. Ordentlighed, ærlighed og respekt som gjorde mig meget tryg ved at købe bil hos dem - efter flere ubehagelige oplevelser hos andre forhandlere. Jeg fort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forrygende service. Min Model Y Long Range AWD blev solgt indenfor 3 dage til vores ønskede pris!! Professionel og imødekommende service fra start til slut! Kan varmt anbefale Flemming og Sjællands Au... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg havde desværre en uheldig oplevelse…

Jeg havde desværre en uheldig oplevelse med en ung sælger ved navn Alexander.
Købte et par fælge af ham, men da jeg skal montere dem på bilen passer hjulboltene til min bil ikke i fælgene.
Jeg tager kontakt til ham igen for at aflevere fælgene tilbage, men han nægter og siger at nu er aftalen indgået. Synes det er en sjov holdning fra en autohandler….

18 april 2024
Logo Sjællands Automægler - www.autom.dk

Antwoord van Sjællands Automægler - www.autom.dk

Hej Anton,

Du var indforstået ved købet at vi ikke ville tage retur, og havde muligheden for at takke nej tak. Men du valgte at tage chancen (du havde selv medbragt værktøj til at måle hjulstørrelsen) og se om de passede på den bil, hvor du bagefter kommer retur med fælgene og forventer jeg tager dem retur. Hvor du haft dem i 2-3 timer og muglivis har prøvet at montere dem på hvor de måske ville blive skadet/ eller forskruet og netop af den grund valgte vi ikke at tage dem retur som aftalt på forhånd.

Jeg har været behjælpelig for med måle krydsmål og centermål så du havde de bedste fårudsætninger.

Vh Alexander

Genialt bilhandel koncept

Havde brugt deres gode værksted tidligere, hvor man altid får Top service, så det var nærliggende at afprøve Automægler konceptet da jeg skulle sælge. Alt fungerede perfekt, utrolig nemt og hurtigt salg. 10 dage efter jeg afleverede bilen, blev den solgt og til en Top pris iforhold til dem jeg ellers havde spurgt ind til. Super service, søde medarbejdere, åbenhed og altid klar til at hjælpe en, SÅDAN. Bedre eller nemmere bliver det ikke. Kan kun anbefale Sjællands Automægler.

5 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var så heldig, at finde min bil hos Sjællands Automægler.
Og mødte dér Arsim.
Han var fra start af virkelig sød og venlig og ikke mindst seviceminded.
Bilen var til en fair og rimelig pris.
Værksted og butik var virkelig fint og rent og så var der god vente-kaffe og kakao.
Men skøn service og Arsim var utrolig flink, man bliver mødt med håndtryk og smil.

12 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået den bedste service

Har fået den bedste service da jeg har solgt min bil og fået hjælp til at købe en, og har ikke skulle undvære bil i mellemtiden da jeg har haft lån bil. Er dybt taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Har kun godt at sige om dem og de største anbefalinger fra mig.

12 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Sjællands…

Kan varmt anbefale Sjællands Automægler.
Har ikke haft en finger at sætte på, under hele processen.
Jeg fik min bil solgt på under en uge.
Hvor jeg blev informeret under hele forløbet.
Man får jo også en lånebil gratis under fremvisninger. Endnu et plus.
Bilen blev lagt på nettet, flere steder, samme dag.
Som jeg oprettet aftalen med dem.
Allerede dagen efter, blev jeg ringet op, at der var en interesseret køber.
Så det er bare gået stærkt.
Og også fordi, de fik prissat min bil, til en god pris.
Alt i alt endte jeg med en fortjeneste på 23.000kr i forhold, hvad andre forhandlere, jeg var rundt ville give.
Og det er netop en grund til at vælge Sjællands Automægler.
Jeg blev mødt af en formidable service fra deres sælgere.
Så tak til Asim og Alexander for jeres imødekommenhed, og altid gode humør. Under mit salg af bilen.
En fuldt ud tilfreds kunde og maks ros til Sjællands automælger

3 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtig kundeoplevelse og service

Min mand bruger Sjællands Automægler til sin egen bil, og er fuld tilfreds med den service han oplever hos dem. Jeg stod til og skulle sælge min bil, og kunne ikke selv overskue hele forløbet ifht til at skulle sætte bilen til salg, derfor anbefaler han mig, at kontakte Sjællands automægler og få bilen solgt igennem dem.

Vi kom ind til en uforpligtende samtale, jeg blev vejledt og rådgivet og vores bil blev solgt meget hurtigt. Jeg er utrolig glad for den hurtige proces. Det er rart med en bilforhandler der tager en seriøs, og undervejs informere en omkring forløbet. Så tusind tak for alt hjælpen, og især til Arsim som har været en kæmpe hjælp. Stor ros herfra .

11 maart 2024

Service i top klasse.

Når man ikke ved ret meget om biler så er det extra dejligt at opleve hvordan det svære bliver let. Her er smil og forståelse en fast del af hele oplevelsen - lige fra bilen som de behandler som deres “egen” uden at tabe kunden til lånebilen som altid står klar. Når tryghed og kvalitet mødes så får man bare en god oplevelse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem, hurtig og tryg bilhandel

Jeg var ude og prøvekøre en bil om søndagen og skulle derefter prøve nogle andre biler efterfølgende andre steder

Onsdagen kørte jeg ud til dem igen og skrev under på købsaftale, bilen stod nysynet og klar med plader dagen efter.

Hele handlen skete trygt og jeg blev guidet igennem alt og fik svar på alle mine spørgsmål vedrørende, virkelig en behagelig oplevelse. Kan klart anbefale Sjællands Automægler

Super koncept

Super koncept! Vi har haft en rigtig god oplevelse med Sjællands Automægler. Det er lykkedes dem at sælge vores bil relativt hurtigt og vi fik 20.000 kr mere for vores bil end hvis den skulle være indgået i anden handel andre steder.
Og vi havde allerede pengene på kontoen dagen efter.
Sjællands Automægler kan varmt anbefales.

3 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service hele vejen igennem

Vi har i slut december købt en leasing bil hos Sjællands Automægler. Der har fra start været super service både fra sælger og fra værkstedet. Købet gik stærkt og vi noget ikke at få lavet service eller klargøring på bilen inden vi fik den. (Vores eget ønske at få bilen hurtigt)
Dette blev selvfølgelig klaret efterfølgende. De ting der måtte være med bilen, er blevet lavet og klaret til UG, samt en fin klargøring af bilen. Værkstedet har været super gode, hurtige og haft en super god service. Der har været mulighed for lånebil. Vil til enhver tid anbefale både værksted, men også salgs afdelingen..

1 maart 2024

Super

Skulle have lavet nogle små ting på min bil. Så den kunne gå gemmen syn.
Samt noget service.

Under 24 timer tog det, fra jeg indleverede min bil. Til den vær færdig.
Samt virkelig god service.

Husk en latte når du er der. Den er god :)

Rigtig god oplevelse

Jeg havde bestilt ny leasingbil og skulle derfor sælge min gamle. Det gik over al forventning! Nemt, hurtigt og til den rigtige pris. Faktisk lidt for hurtigt i forhold til levering af den nye bil, men det løste vi også, så jeg lånte en bil hen over weekenden.

2 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SERVICEN ER UDOVER DET SÆDVANLIGE.

Jeg har købt min bil samt får overholdt min service hos Sjællands Automægler. Fantastisk personale. De er alle venlige og meget hjælpsomme - selv i hastesituationer🙂 De udfører perfekt arbejde til gode priser.
VILLE ØNSKE JEG KUNNE GIVE MERE END 5 STJERNER.

27 februari 2024