Sjællands Automægler - www.autom.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god oplevelse at handle bil hos SA. Ordentlighed, ærlighed og respekt som gjorde mig meget tryg ved at købe bil hos dem - efter flere ubehagelige oplevelser hos andre forhandlere. Jeg fort... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En ekstraordinært god oplevelse fra start til slut. Allerede ved mit første møde med Flemming følte jeg mig i trygge hænder, og det gode samarbejde fortsatte hele vejen igennem forløbet med Arsim.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forrygende service. Min Model Y Long Range AWD blev solgt indenfor 3 dage til vores ønskede pris!! Professionel og imødekommende service fra start til slut! Kan varmt anbefale Flemming og Sjællands Au... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte i efteråret en brugt id4, og her små 5 måneder senere, var der en lyd fra foreste krængningsstabilisator. De kørte en tur sammen med mig, konstaterede fejlen, på "kødben" højre fjedreben..... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Stort udvalg af bedre brugte biler, Sjællands største automægler med Danmarks hyggeligste værksted

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

49 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Virkelig god oplevelse x 2

Virkelig god oplevelse x 2. Sjællands Automægler hjalp mig med at sælge min bil for 2 år siden, hvor de solgte bilen til en god pris indenfor et par dage. Da det gik så godt sidst, har jeg nu benyttet dem igen til salg af min nuværende bil. Bilen blev solgt indenfor en uge og pengene stod på min konto to dage efter salget. Kan varmt anbefale at benytte dem til bilhandel, de er top professionelle.

8 augustus 2023

En rigtig god oplevelse!

Vi havde selv forsøgt at sælge vores bil i en måned, men uden resultat, derfor måtte vi prøve noget nyt!
Vi kontaktede Sjællands Automægler og fik et hurtigt svar, hvor vi var enige om prisen.
Nu er bilen solgt, og det har været en rigtig god oplevelse. Så vi kan varmt anbefale Sjællands Automægler.

17 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Parkeringsskade og stort serviceeftersyn.
Parkeringsskade samt et ønske om samtidigt at få foretaget et store serviceeftersyn af min bil. Optimistisk i sommerperioden men effektueret på rekordtid.
Kundeservice i top, meget imødekommende og løsningsorienteret, midtvejs information om værkstedplanerne med min bil og tilbud om en lånebil - INTET at klage over, tværtimod. Sjællands Automægler er absolut mit foretrukne bilværksted og kommende automægler til næste bilkøb. MVH Birgit H-N

28 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har et super team der bare gøre sin…

De har et super team der bare gøre sin ting rigtigt godt, det tog dem kun 1 uge at få min bil solgt så jeg er mega glad for det. Det var let og hurtigt med processen. Teamet var meget hjælpsom både med spørgmål og andre ting som opstod, klart et sted jeg kan anbefale og man kan rolig stole på dem.

Endnu en gang tak Sjælland Automægler

20 juli 2023

Min fantastiske oplevelse

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Flemming, bilforhandleren, som solgte vores bil på rekordtid. Fra start til slut var vores samarbejde med Flemming og hans hold en absolut fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en pålidelig og professionel bilforhandler.

Flemming og hans team udviste en utrolig venlighed og imødekommenhed fra første møde. De forstod vores behov og gav os den bedste rådgivning og service under hele processen. Deres ekspertise og indsigt i markedet var tydelig, da de solgte vores bil på kort tid og til en fornuftig pris. Vi følte os virkelig trygge ved at overlade salget til Flemming, da vi kunne mærke, at han tog vores interesser og ønsker alvorligt.

Det var tydeligt, at Flemming og hans hold sætter en ære i at opbygge stærke kundeforhold. De var altid tilgængelige for at besvare vores spørgsmål, uanset hvor små eller store de var. Deres høflighed og professionalisme gjorde hele processen nem og behagelig.

Udover den fremragende kundeservice havde Flemming også en bred vifte af købere, der var interesserede i vores bil. Han formåede at finde den rette køber, som var både tilfreds med prisen og bilens tilstand. Det er virkelig imponerende at se hans evne til at matche købere og sælgere på den bedst mulige måde.

Samlet set kan jeg varmt anbefale Flemming og hans team til alle, der ønsker en enestående oplevelse med at sælge eller købe en bil. Deres venlighed, professionalisme og hurtige resultater er beundringsværdige. Hvis du leder efter en bilforhandler, der virkelig sætter pris på deres kunder og gør alt for at sikre en gnidningsløs oplevelse, så er Flemming det bedste valg.

19 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og hurtigste service 💪🏾

Jeg var forbi Sjællands Automægler for at høre om de kunne hjælpe mig med at sælge min bil, da jeg har fået dem anbefalet af en ven. Fra jeg besøgte den super flinke sælger Flemming som hjalp mig, og til jeg modtog pengene gik der KUN en uges tid. kommunikationen helt i top. De var utroligt venlige og hjælpsomme og jeg blev guidet igennem hele processen, og alt blev klaret på en hurtig og professionel måde.

14 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt salg, trygt forløb og højere udbytte

Virkelig god oplevelse med salg af bil.

Bil solgt indenfor en uge fra første kontakt med Sjællands Automægler til kunde var fundet og handlen lukket.
Super professionelt team og en tryg oplevelse af bilsalg
Kan til en hver tid anbefale dem, hvis du står og skal sælge din bil. Og kæmpe bonus var at vi fik 25k mere i hånden ved salg gennem Sjællands Automægler end ved et salg til alm. autoforhandlere.
Kun godt at sige herfra

2 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anbefalingsværdig automægler med sans for service

Vi fik en smadder god service fra første besøg, og under alle besøg, til vi havde købt vores bil. De var ikke oversælgende, men behagelige og imødekommende og vi følte os godt vejledt. De sørgede for at ordne nogle æstetiske skønshedsfejl, som vi først havde set efter vi havde købt bilen, uden ekstra omkostninger. Absolut en stor anbefaling herfra!

25 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fed service og trygge omgivelser

Super fed service og trygge omgivelser. Jeg havde hørt godt om Sjællands automægler, men efter at blive mødt med Patrick fra Sjællands automægler var jeg helt solgt! Jeg vil personligt fremover kun bruge og anbefale dem! Varme anbefalinger!

18 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling! Vi kom for at kigge på en bil til…

Vi kom for at kigge på en bil til familien og det skal sige at vi aldrig har følt os mere tryg ved en bilhandel end da kære Patrick fra Sjællands automægler tog virkelig godt imod os. Som familie vil vi rigtig gerne anbefale Sjællands automægler og særligt Patrick Dam. Han gjorde et særligt udtryk.

18 juni 2023

Super fantastisk service!!!

Jeg købte min UP 1,0 MOVE her hos Sjællands Automægler, og fik den mest fantastisk service af Patrick, som var super sød, ærlig og meget professionel under hele forløbet af købet af min UP.
Patrick overrasket mig med 4stk vinterdæk, da jeg skulle hente min UP. Det var virkelig sødt af dig, det er jeg meget taknemlig for.! Kæmpe tak herfra.
Jeg kan så meget anbefale Sjællands Automægler, i er super søde og dygtige.!!
Vi ses til vinter når jeg skal have mine flotte vinterdæk på.!!

18 mei 2023

KÆMPE ANBEFALING

Kan kun ANBEFALES! Fik for anden gang handlet bil hos Arsim og det hele gik SÅ godt. Han har fundet den perfekte match til vores ønsker og har klaret alt papirarbejde. Man føler sig trygt og servicen er altid i TOP. Det er absolut ikke sidste gang.

31 mei 2023

Super fedt koncept

Super fedt koncept der gør det nemt og bekvemt at sælge din bil. Du kører i bilen mens den er til salg og får udleveret en lånebil når din bil skal prøvekøres.
Arsim fra Sjællands automægler gav en utrolig god og professionel service hvor vi følte os trygge fra start til slut.

Fem stjerner herfra.

28 april 2023

God oplevelse

Jeg kan klart anbefale Sjællands Automægler. Jeg fik god service fra start til slut, jeg fik en lånebil mens de havde bilen stående, og de fik den solgt på 6 uger. Så alt i alt meget tilfreds.

26 april 2023

Super god forhandler

Fantastisk god oplevelse. Kom ned i butikken og Arsim hjalp mig godt i gennem hele forløbet med mit bil skifte. De tog min Audi i bytte og solgte mig min drømme bil. Som de leveret super flot og hjalp endda med nye roder til. Super godt hele vejen igennem!! Kæmpe ros til Arsim.

Kan varmt anbefales

11 mei 2023