Slechtse en klantonvriendelijke auto dealer ooit!!!!!
Geweest om voor een nieuwe auto te kijken.
Wat een grote teleurstelling!!!
Zeer onvriendelijk personeel, je staat te wachten tot je een ons weegt voordat te woord gestaan word. Wanneer je met hen in gesprek gaat word overal omheen gedraaid.
En hoor je de mooiste verkooppraatjes. Zijn niet eerlijk over de prijzen . Bedoeling was om mijn auto in te ruilen voor een nieuwer type. Je wordt besodemieterd waar je bij staat. Gaan ver onder de prijs van de werkelijke dagwaarde van de auto die je wilt inruilen. Willen je wijsmaken dat zij beter weten dan jijzelf. Helaas voor de chagrijnige eigenaar dat ik al goed op de hoogte was en mij had laten informeren van de waarde van mijn auto. Dit werd weg gelachen of dat je niet goed zou zijn in je bovenkamer. Eerder werd mijn man ook al totaal niet netjes behandeld toen hij daar kwam voor een APK met zijn vorige auto 3 jaar geleden. Deze werd afgekeurd en volgens hen niet de moeite waard om hem te laten repareren. Echter wilde ze hem wel graag voor een prikkie overkopen. 2 dagen later stond hij echter te koop met een aardige vraagprijs. Toen we dat zagen hebben we verhaal gehaald maar zoals ze zeggen de deal was gemaakt en garantie tot aan de deur. Ik adviseer iedereen om zich goed te laten informeren en zeker niet bij deze klantonvriendelijke oplichters te gaan kijken voor een auto. Kortom zint voordat u er bij deze dealer aan begint.