AVAC Vakantiehuizen

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

Vorige week voor het eerst een vakantiehuis bij AVAC geboekt (al voor volgende zomer!). Omdat wij vooraf een aantal specifieke vragen over het huis hadden hebben we eerst telefonisch contact opgenomen... Toon meer

Al jaren goede ervaringen, leuk geholpen en altijd vlot. Best leuke huizen, alleen jammer dat er niet meer huizen zijn, waar 3 honden mogen komen, terwijl deze net zo netjes, gehoorzaam kunnen zijn a... Toon meer

Dit jaar gaan we voor de derde keer naar Juliandorp aan Zee en we hebben weer geboekt via AVAC. Boeken gaat snel en gemakkelijk via de website, alles wordt snel en correct afgehandeld. De appartemente... Toon meer

1. Vakantiewoningverhuur

Over AVAC Vakantiehuizen

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

AVAC Vakantiehuizen is een verhuurbemiddelingsburo voor vakantiehuizen in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechie en Kroatie. Altijd aantrekkelijke aanbiedingen Vakantiehuizen Nederland
Vakantiehuizen België

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

goed en snel geholpen

we hadden zelf wat heen en weer dingetjes met de datum en dit werd direkt in de boeking meegenomen, de dag erna gebeld en aangegeven toch graag een dag langer, geen probleem u krijgt zo direkt de juiste reservering en inderdaad met 10 minuten had ik die binnen.
Nu hopen dat hetgene wat we hebben geboekt ook zo zal verlopen als we aankomen en als we er zijn.

25 oktober 2014

Lekker een weekje aan zee

Deze week besloten om nog eens even lekker een weekje te genieten van het mooie Noord. Holland met zijn heerlijke stranden en prachtige natuur gebieden.
Na diverse goede ervaringen dus weer een appartement gehuurd in Julianadorp via AVAC wat ik dus al meerdere malen heb gedaan en via de Side een fluitje van een cent.
Ik hoop dat het appartement in werkelijkheid echt zo mooi is als op de foto's,afijn we zien wel.
Mijn nieuwe aanwinst Wilson, een jonge pup, zal zeker ook genieten van het strand.
Ik kijk met verlangen uit naar het weekje Julianadorp.
Jan.

19 oktober 2014

eactie met boeken

Duidelijke website en invullen van reserveringsformulier.
De bevestiging mail netjes op tijd binnen kijk wel naar ongewenste mail daar wil die nog wel eens inkomen
De volgende de dag netjes de factuur en bevestiging boeking binnen

19 oktober 2014

avac niet kennende was het een verrassende ontdekking

Duidelijke site en vlot kunnen boeken. Wel is het lastig om terug te gaan als je een fout hebt gemaakt bij het invullen, maar desondanks tevreden.

10 oktober 2014

Beste familie Van den Berg,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. M.b.v. de backspace knop kunt u in de reservering een stap teruggaan. Begin december gaat onze nieuwe en moderne site 'live'. Op deze site kunt u gewoon teruggaan naar de voorgaande stap in de reservering zonder dat de gegevens verloren gaan. Mocht u nog vragen over uw reservering hebben kunt u contact opnemen met onze supportdesk (0223 648 648).

Helder en duidelijke communicatie

We hadden nog nooit van Avac gehoord, via de familie kwamen op jullie site omdat we voor 10 personen 2 appartementen zochten.
Het moest in de buurt van Sankt Johann zijn. Na wat gevonden te hebben was de correspondentie helder en duidelijk en snel.

17 september 2014

DE BOEKING HAD GEEN PROBLEMEN

Het is echter jamer dat je niet via AVAC je ski uitrusting kunt bestellen.
bij veel reisondernemingen kan dit wel,e.e.a.gekoppelt aan je verblijf.meestal is dit dan voordelige,als wanneer je ter plekke dit moet regelen.

12 september 2014

Een vlotte en vakkundige afwikkeling

Een goede reisorganisatie, alleen jammer dat de voucher niet per post wordt verzonden, want wij hebben geen printer

11 september 2014

Beste familie de Ruiter,

Hartelijk dank voor u mooie beoordeling. Wij vinden het natuurlijk erg fijn dat u zo tevreden bent. Als u de papieren versie van de reisbescheiden wil ontvangen is dat natuurlijk mogelijk. U dient het dan even bij uw boeking te vermelden en wij sturen u de reispapieren graag toe.

tegemoetkomend

Prima en klantvriendelijke service. Adequate afhandeling van misverstand. Persoonlijke benadering.

27 augustus 2014

Snelle service

Hebben aardig en prijsvriendelijk aanbod.Duidelijke website.Snelle en duidelijke reacties.

25 augustus 2014

Uitstekende service

Telefonisch nadere infomatie gevraagd over een vakantiehuisje. Prettig gesprek. Werd dezelfde ochtend nog door Avac met de eigenaar afgestemd, zodat de reservering kon plaatsvinden. Prima!

20 augustus 2014

vriendelijk en eerlijke informatie

we zijn goed geholpen met onze vragen die we telfonisch stelde en men dacht met ons mee we kregen snel telfonisch antwoord overde aangepaste data wat we zelf niet konden regelen op de site

20 augustus 2014

Heerlijke vakantieweek in een gezellig en compleet ingericht huis

We hebben het huis twee dagen van te voren online bij AVAC geboekt. Alles was toch snel geregeld en verliep goed. Het huis was erg mooi en prachtig gelegen. Precies zoals op de site was vermeld. We zijn dus erg tevreden zowel over het huis als over AVAC.

13 augustus 2014

Geachte heer / mevrouw Kuijf,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Natuurlijk hopen wij u volgend jaar weer terug te 'zien'.