Vorige week voor het eerst een vakantiehuis bij AVAC geboekt (al voor volgende zomer!). Omdat wij vooraf een aantal specifieke vragen over het huis hadden hebben we eerst telefonisch contact opgenomen... Toon meer
AVAC Vakantiehuizen
Al jaren goede ervaringen, leuk geholpen en altijd vlot. Best leuke huizen, alleen jammer dat er niet meer huizen zijn, waar 3 honden mogen komen, terwijl deze net zo netjes, gehoorzaam kunnen zijn a... Toon meer
Na enig zoeken op internet kwam ik terecht in Julianadorp. Uw appartementen leken ons heel goed en na een telefoontje met één van uw medewerkers en onderling overleg thuis zij wij direct besloten... Toon meer
Dit jaar gaan we voor de derde keer naar Juliandorp aan Zee en we hebben weer geboekt via AVAC. Boeken gaat snel en gemakkelijk via de website, alles wordt snel en correct afgehandeld. De appartemente... Toon meer
Over AVAC Vakantiehuizen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vakantiehuizen België
- info@avac.nl
- www.avac.nl
Schending van onze richtlijnen
uitstekend vakantiehuis en service
DE vakantie huis was erg schoon en mooi met ruime balkon
ook mochten we gebruik maken van de tuin.
Ook de service van avac was goed
Vriendelijk
Het contact aan de telefoon was heel relaxt en de persoon was heel vriendelijk en makkelijk om te communiceren
Een aanrader om bij AVAC vakantiewoningen te huren!
Beoordeling van: fam. Leegwater
Omgeving 9
Prijs / kwaliteitverhouding 9
Reiniging 9
Opmerkingen/Tips:
Wij huren al vele jaren via AVAC en ook deze vakantiewoning was naar onze volle tevredenheid. Leuk blockhaus, alles gelijkvloers, rustige ligging, je kunt heerlijk buiten zitten, mooie omgeving, de eigenaar heeft oog voor de gasten zonder opdringerig te zijn.
Bij AVAC is het makkelijk zoeken en te reserveren, gewoon goed
Er is altijd een duidelijke beschrijving over het type vakantiehuis, de kosten zijn duidelijk weer gegeven. Sommige foto s mogen wel wat beter.
Kortom, als onze vakantie woning weer net zo goed bevalt als vorig jaar, en zoals de site beloofd, dan zijn wij weer helemaal tevreden, en kijken wij al weer naar de volgende vakantie uit
No nonsecense online vakantiehuis tussenpersoon.
Geen enkel telefonisch contact nodig gehad. Gewoon na uitvoerige zoektocht via deze aanbieder on-line vakantiehuis gereserveerd. Moest in 2 delen betalen en 1 maand voor afreizen alle bescheiden ontvangen. De bescheiden hadden van mij ook via pdf/email gemogen. Ik ben tegen alle onnodige papieren bescheiden. Alles ging zoals op hun site en in de bescheiden werd vermeld. Perfect.
Leuk dat je na de vakantie nog een kortingsbon krijgt. Wij gaan vrijwel nooit 2x naar dezelfde plek dus elk jaar nieuwe zoektocht dus de kans is klein dat AVAC nu ook een treffer geeft op de plek waar we dan naar toe willen, maar wie weet.

Uitstekend geregeld
Gebruiksvriendelijke website met goede filtermogelijkheden. Heldere voorwaarden. Alles prima geregeld!
Goed gelopen
Duidelijke / heldere afspraken die nagekomen worden. Men weet waar ze over praten.
Site is overzichtelijk.
Het is een overzichtelijke en makkelijke site. Ik mistte alleen gedetailleerde informatie over het appartement. En waar je bijvoorbeeld het dekbedlinnen moet huren.
makkelijke, overzichtelijke site
Duidelijk, meteen respons. Ook op vrijdagavond om 23:00u
perfekt
Als je wilt reserveren voor een vakantiebestemming en je wilt zeker zijn van een goed en verantwoord adres zou ik je AVAC vakantiehuizen aanbevelen.
Wij hebben dit jaar via hun ons vakantiehuis in het Bayrische Wald geregeld en dit was helemaal zo als in de advertentie werd aangegeven.
Zelf weten maar ik doe het zo weer via AVAC.
Alweer gelukt via Avac!
We hebben last minute een leuk huisje geboekt. Vlot en niet zo duur. We gaan heerlijk naar de bergen!
Overzichtelijke website en de telefonische boeking verliep vlot en klantvriendelijk!
Hallo vriend / vriendin,
Voor het eerst een huisje bij Avac geboekt. De site is overzichtelijk en informatief. Omdat wij wat speciale wensen hadden, hebben wij telefonisch geboekt. De dame aan de telefoon was erg behulpzaam en had kennis van zaken. Het vakantiehuis zelf was super. Precies zoals op de site beschreven wordt. Geen rare verassingen. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Al met al heel tevreden met Avac. Vijf sterren; dik verdiend!

Antwoord van AVAC Vakantiehuizen
altijd in orde, prima service
Ondertussen al 4 keer een vakantiehuisje via Avac geboekt, en steeds is alles in orde (uiteraard hangt er ook wel wat af van bouwjaar van het huisje, 'leeftijd' van de eigenaars,...), maar we zijn altijd tevreden geweest. Ook het contact met Avac zelf verloopt vlot. We kregen dit jaar buiten onze voucher nog extra specifieke informatie naar ons toe gemaild, kregen dan ook weer snel reactie op ons antwoord daarop,... Kortom, dik in orde, volgend jaar weer via Avac!
duidelijk en overzichtelijk snelle service en klantvriendelijk
5 sterren. Fijne en snelle reservering. ...
let op de prijs
als je kijkt naar een vakantiewoning staat er een bedrag wat dit kost maar als je uiteindelijk gaat boeken blijkt dat er nog diverse kosten bijkomen waardoor de prijs bijna 10% hoger uitvalt en op locatie moet je uiteindelijk ook nog 10% betalen (schoonmaakkosten en toeristenbelasting). Het zou fijn zijn als dit erbij staat voordat je naar het boeken toegaat.

'T was daar fantastisch!
Hallo,
Net terug van een vakantie Duitsland (Zwarte Woud) met Avac. Het vakantiehuis was in een woord FANTASTISCH!!! Schoon, ruim, comfortabel. We hebben nu voor de tweede keer via Avac geboekt en ook dit jaar troffen we een vakantiehuis wat eigenlijk mooier was dan in de beschrijving. Altijd leuk als je meer krijgt dan je verwacht! Avac, ga zo door. Chapeau!
overzichtelijke site, makkelijk te boeken en ruime keuze!
Heerlijke vakantie gehad, goede informatie vooraf gekregen, alles prima dus!
En goed betaalbaar!
fantastische vakantie in een compleet ingerichte vakantiewoning
hallo vriend
in Frankrijk hebben we een heerlijk huis via Avac gehuurd in St Matthieu
een aanrader voor een ontspannen verwenvakantie,
Goed
leuke huizen, makkelijk boeken. Wij kijken naar de vakantiehuis
veel aanbod
wij hebben een vakantie woning bij avac gehuurd zijn zeer benieuwd naar de woning die avac aan te bieden heeft wij hebben van vrienden zeer veel log gehoord hier over om een woning bij avac te huren daarom hebben wij het ook gelijk gedaan