Vorige week voor het eerst een vakantiehuis bij AVAC geboekt (al voor volgende zomer!). Omdat wij vooraf een aantal specifieke vragen over het huis hadden hebben we eerst telefonisch contact opgenomen... Toon meer
AVAC Vakantiehuizen
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Al jaren goede ervaringen, leuk geholpen en altijd vlot. Best leuke huizen, alleen jammer dat er niet meer huizen zijn, waar 3 honden mogen komen, terwijl deze net zo netjes, gehoorzaam kunnen zijn a... Toon meer
Dit jaar gaan we voor de derde keer naar Juliandorp aan Zee en we hebben weer geboekt via AVAC. Boeken gaat snel en gemakkelijk via de website, alles wordt snel en correct afgehandeld. De appartemente... Toon meer
Over AVAC Vakantiehuizen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vakantiehuizen België
- 0223 648 648
- info@avac.nl
- www.avac.nl
Schending van onze richtlijnen
even helemaal uit het dagelijks ritme
Huis stond naar mijn mening iets te dicht op huis van eigenaar, maar dat was ook het enige minpunt. Natuur en mensen zijn geweldig. Het heeft aan niets ontbroken.
Dat was zeer prettig
Als alles zo goed en vriendelijk is als boeken wacht ons een perfecte vakantie
supper firma
ik vindt avac een super bedrijf om dat ze je graag willen helpen ook als je problemen hebt zo als als je iets vraagt staan ze meteen voor je klaar echt klant vriendelijk ben zeer tevreden over avac zeker weten
Wat een leuke plaats om een vakantie te boeken. Toppie.
VRIENDEN.
Hier kun je prima boeken.
Prima service
Zojuist zomervakantie geboekt. Vlotte en overzichtelijk reserveringsproces. Duidelijke info. Alle kosten goed zichtbaar.
Prima en heel makkelijk
De website is goed gedaan & die mensen zijn heel vrindelijk en helpen graag verder als er nog verargen zijn.
tot nu toe goed
Dat gaat me iets te ver, die vriend. Maar los daarvan: Ik vind dat het tot nu toe goed met een extra plus gaat. Alles is snel en correct afgehandeld. Ik vond de site begrijpelijk en ook de extra kosten stonden duidelijk vermeld. De extra plus in mijn klanttevredenheid zat in het feit dat ik per abuis de factuur niet goed las en wat pissig terugmailde dat dit niet klopte. De mijnheer van Avac die vervolgens direct belde wist me er snel van te overtuigen dat het wel goed was en nam mijn niet-vriendelijke mailtje sportief op. Ik vind het goed dat er snel gebeld werd (en niet gemailed), dat de factuur snel klaar was en dat er ook nog extra moeite is gedaan om ook aan het tweede huisje nog een keer te melden dat de hond meekwam (dat kon ik niet invullen bij de aanvraag, wel bij de opmerkingen) . Dat maak je allemaal wel eens anders mee. Kortom, tot nu toe meer dan goed qua behandeling. Nu hopen dat ook de huisjes conform belofte zijn. Is onze eerste keer dat we bij jullie boeken. Houden zo! Margreet Arendsen

Antwoord van AVAC Vakantiehuizen
Eruit maar dan met AVAC
Geen idee hoe het ons zal bevallen in de week van 16 tot 23 augustus, maar de foto en de beschriving van het huisje en de omgeving stelt ons gerust.
Wij verheugen ons op het ver(uit) zicht........
Prijs/kwaliteitsverhouding. Prima.
Met vr.groet, Kor Venema
Paterswolde, 18 april 2014
Eenvoudig reserveren via de site.
Dit jaar hebben wij ons oog laten vallen op een huis in Frankrijk. De reservering ging eenvoudig via internet. Toen wij nog wat aanvullende informatie wilden, kon de meneer aan de telefoon ons goed en uitgebreid informeren (hij was zelf ook in dit huid geweest). Wij kijken nu al uit naar onze vakantie in de Vienne.
Gewoon goed!
Wij gaan dit jaar weer naar Seefeld met Avac. Bevalt ons uitstekend!
Als onze vakantie net zo goed is als de boeking kan er weing mis zijn
Prima, ga zo door.
een nette site
Ik heb de site via google maps gevonden via de gewone zoek machine kon ik de site niet vinden.
De site is netjes en duidelijk ,snel antwoord .
Goed
Meerdere malen een huis bij avac gehuurd. Altijd aangenaam verrast. De reservering (online) verloopt gladjes en de volgende dag heb je de bevestiging in de mail. De reisbescheiden zijn goed gedocumenteerd en compleet.
Zijn wij even blij!!!!!!!!!!!!!!
Na enig zoeken op internet kwam ik terecht in Julianadorp. Uw appartementen leken ons heel goed en na een telefoontje met één van uw medewerkers en onderling overleg thuis zij wij direct besloten om te reserveren.
Het lijkt ons mooi om Nederland ook eens van die kant te verkennen.
We wachten af en misschien komen we dan in september nog een keer terug.
Met de hartelijke groeten van Willy Schippers
goed
Wij zijn al div keren via avac met vakantie geweest .
Dit is ons goed bevallen snelle bevestiging bij boeken waarna juiste reisbeschrijving
Alles bij elkaar GOED
AVAC vakantiewoningen: een verademing!
Na een uitputtende, teleurstellende zoektocht op internet naar een leuk vakantiehuis bij zee, herinnerde ik mij het bestaan van AVAC ( op mijn zoektocht kwam ik AVAC niet tegen !)
Gelukkig had ik nog een adres van enige jaren geleden , mét telefoonnummer. Daarna ging alles razendsnel , eerst een telefonisch zoekadvies , toen even zoeken op de site van AVAC, daarna kon ik telefonisch reserveren , en kon ik al mijn vragen kwijt.
En het gedroomde vakantiehuis bij zee blijkt dus écht te bestaan , en zelfs in het hoogseizoen betaalbaar te zijn !
Een boeking, snel, overzichtelijk, goede info en duidelijke respons.
Onze ervaringen in het verleden met het boeken van een vakantiewoning, veelal telefonisch, zijn ook ditmaal en nu online zeer positief geweest. Het opzoeken van een locatie c.q. woning en de bijbehorende informatie zijn relatief gemakkelijk op te zoeken. Ook de snelle respons of de boeking is geslaagd is erg prettig.
Toch denk ik nog wel eens met weemoed terug aan die leuke catalogus, die ik lekker op de bank voor de open haard kon uitpluizen. Ik begrijp uiteraard dat dat nu niet meer aan de orde is. Dus biedt de tablet uitkomst.
Een heerlijke vakantie gehad, tegen een zeer voordelige prijs.
Ook dit jaar gaan wij weer met AVAC Vakantiehuizen op vakantie. Wij hebben net weer geboekt. De voorgaande jaren zijn ons zo goed bevallen. Wij hebben altijd een vakantiehuisje met een gedeeld zwembad of een prive zwembad. Heerlijk vinden onze drie dochters dit. Natuurlijk moet het strand op loopafstand zijn. Echt, ieder jaar genieten wij weer van een top vakantie bij AVAC.
Goed en duidelijk
Het zoeken was nog een hele klus,wij gaan met z,n vieren op vakantie en wilden graag twee badkamers dat kun je helaas niet aanklikken.dat zou nog een verbeter punt kunnen zijn.Voor de rest een overzichtelijke site en een goede afhandeling.
de site is snel en overzichtelijk, toch een paar opmerkingen over de omschrijving e.d.
De site is prettig om een huis op te zoeken, alleen zouden er wel een paar foto's per huis meer mogen zijn. In de omschrijving van het huis welke wij uitgezocht hebben staat dat er een oliekachel aanwezig is, maar in de gastenbeoordelingen staat dat er houtkachel en een gashaard is, en een paar jaar daarvoor wordt er nog gesproken over een oliekachel, toen een mail gestuurd en de volgende dag hadden we al een antwoord dat er geen oliekachel meer is. maar helaas is het nog niet aangepast op de site.

Antwoord van AVAC Vakantiehuizen