Vorige week voor het eerst een vakantiehuis bij AVAC geboekt (al voor volgende zomer!). Omdat wij vooraf een aantal specifieke vragen over het huis hadden hebben we eerst telefonisch contact opgenomen... Toon meer
AVAC Vakantiehuizen
Al jaren goede ervaringen, leuk geholpen en altijd vlot. Best leuke huizen, alleen jammer dat er niet meer huizen zijn, waar 3 honden mogen komen, terwijl deze net zo netjes, gehoorzaam kunnen zijn a... Toon meer
Na enig zoeken op internet kwam ik terecht in Julianadorp. Uw appartementen leken ons heel goed en na een telefoontje met één van uw medewerkers en onderling overleg thuis zij wij direct besloten... Toon meer
Dit jaar gaan we voor de derde keer naar Juliandorp aan Zee en we hebben weer geboekt via AVAC. Boeken gaat snel en gemakkelijk via de website, alles wordt snel en correct afgehandeld. De appartemente... Toon meer
Over AVAC Vakantiehuizen
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vakantiehuizen België
- 0223 648 648
- info@avac.nl
- www.avac.nl
Schending van onze richtlijnen
heerlijk rustige omgeving, prachtig meertje op loopafstand
Wij hebben een geweldige week gehad met ons gezin in het vakantiehuis. De eigenaren zorgden iedere morgen voor heerlijke broodjes. Als je niet van een drukke camping houdt is dit een ideale vakantiebestemming. Op loopafstand is een heerlijk meertje. In de omgeving voldoende te doen langs de ossiacher- en de worthersee.
Gezellig vakantiehuis
Een heel leuk vakantiehuisje. Met naast het park een heel mooi natuurgebied. Met vele wandelmogelijkheden.
eenvoudig, goed en snel geregeld tot in de puntjes!
Avac is een voordelige en goede dienstverlener bij het vinden en regelen van vakantiehuizen in meerdere landen. Via internet heel eenvoudig en goed te boeken en te benaderen voor vragen etc. Echt een voordelige aanrader!
TOP !!!
Het huisje en de vakantie waren top, de service van de mensen van AVAC was ook echt persoonlijk, geen call centrum die van niks wist maar echt mensen die de situatie kenden en echt hielpen echt een aanrader om te boeken via AVAC
Mooi huisje in een mooie omgeving!
Top vakantie gehad, ondanks het slechte weer met Kerst 2013. Mooie omgeving, veel ruimte, ook voor hond en kids! Komen graag terug!
REDELIJKE INRICHTING
POSITIEF WAS DE INTERNETVERBINDING.
BED IN WOONKAMER NEGATIEF BIJ 4PERSONENBEZETTING.
VEEL LAST VAN VLIEGEN EN VOCHT IN DE WONING.
EIGENAREN WAREN VRIENDELIJK.
AVAC goed en goedkoop
Onze laatste vakantie bij AVAC geboekt is goed geregeld en is voor herhaling zeker aan te bevelen , het was onze eerste vakantie dicht bij huis (in de eifel) en gaan het zeker weer doen,vr.gr. fam. v d Baan Veendam
Accomodatie absoluut onvoldoende in relatie tot de prijs.
Naar mijn mening mag dit vakantiehuis de naam vakantiehuis niet dragen. Het is een tot appartement omgebouwde garage met plat dak zoals men deze doorgaans aan een woonhuis treft.

Star en klantonvriendelijk
Niet boeken via AVAC. Ze zijn klantonvriendelijk. De klant komt op de tweede plaats. Huisje was schoon. Veel irritatie over de sleutel van de toegangspoort. Sleutel werkte niet en als huurder moest ik zelf actie ondernemen om het te regelen. Veel moeten mailen om de borg terug te krijgen.

Antwoord van AVAC Vakantiehuizen
mooi en comfortabel huisje.
huisje is wel mooi, maar de beschrijving niet helemaal juist:
de wasmachine was niet in het vakantiehuisje, noch kon je daar van sauna gebruik maken.
het zwembad was klein en niet bij het huisje zelf, maar in een andere straat, bij het verhuurcomplex waar de eigenaars zelf wonen samen met vaste huurders, die er vooral zelf gebruik van maakten. daardoor voelde het alsof je in hun zwembad zou willen.en vanuit de stoelen er omheen werd bekeken.
Appartement is zeer gedateerd, zou het niet aanraden aan bekende en familie
Appartement waar we in zaten was zeer gedateerd en niet goed schoon, kleine oude tv, geen vaatwasser en magnetron, allemaal verschillende bestek, glazen en kopjes. Wij zaten op de bovenste verdieping en op een ochtend waren ze om voor zeven uur al met een auto onder het raam en het dak bezig zonder voor aankondiging. Je komt tenslotte voor je rust.! Moest ook meerdere keren bellen om de borg terug te krijgen. Al met al zal ik het niet bij familie aanraden. Een ander appartement is misschien beter, in de toekomst misschien nog eens probeer, want julianadorp is zeker de moeite waard

niet voor herhaling vatbaar
Ik ga dit zeker niet aanbevelen. h
Huisje is oud en niet meer van deze tijd.

Antwoord van AVAC Vakantiehuizen
Je wordt er goed geholpen
Na ongeveer 10 boekingen toch weer verrast door het leuke huisje.
Leuke vakantie
Leuke vakantie.Mooie omgeving.
Gastvrije mensen .
maken waar wat ze zeggen
de informatie en foto's die op de site staan vermeld kloppen met de werkelijkheid. Het is zoals wordt beschreven en de foto's geven een eerlijke indruk. Alles goed verzorgd, mooie locatie, van alle voorzieningen voorzien, vriendelijke mensen.
Vakanties met een blijvende herinnering.
Ga voor een betaalbare prijs zeer luxe op vakantie.
Prima
Bij vragen die we hadden steeds erg vriendelijk geholpen. Vakantiewoning was ietwat gedateerd, de beschrijving op de website zou wel wat uitgebreider mogen. We wisten bijvoorbeeld niet dat het om een etage ging, beneden woonde de eigenaresse. Prachtige ligging en een heerlijke vakantie gehad! Wij boeken zeker nog een keer bij Avac!