Vrijdag avond laat besteld. Ging er van uit dat dit dus pas volgende werkdag verzonden zou worden. Maar toch eerder verzonden! Dus snel verzonden, goed verpakt en leuke korting!
Zeer tevreden over de service. Vanochtend gebeld om te vragen wanneer me pakketje binnen komt ivm vakantie. Later in de middag werd ik terug gebeld om te overleggen welke pakketdienst ik wilde dmv lev... Toon meer
Babycare.nl is a major retailer of European baby products. Worldwide shipping is available for baby apparel, car seats and baby strollers. Babycare's 180.000+ customer base is located all over the globe. Please beware of other web-domains that look like ours. We are *not* affiliated with these domains: BABYCARES.NL BABYCARE.COM
Kerkstraat 1, 9641 AL, Veendam, Nederland
- +31(0)598635500
- mail@babycare.nl
- www.babycare.nl
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Voel me bestolen
Ik heb een speeltafel besteld met een overschrijving en dit wordt maar niet verzonden heb factuur en al voel me bestolen

Antwoord van Babycare.nl BV
Zeer goed en kosteloos geholpen na beschadigde levering door PostNL
Ik bestelde bij Babycare 2 nieuwe stangen voor onze TripTrap stoel. Helaas was hier een zeer lange wachttijd, omdat deze vanuit Stokke zelf niet leverbaar waren. Hier meerdere keren over gebeld en vriendelijk te woord gestaan en er werd goed met mij meegedacht. Toen ze eindelijk een set voor me hadden bemachtigd, werden deze dezelfde dag nog naar me toegestuurd. Helaas kwamen deze, buiten de macht van Babycare om, behoorlijk beschadigd en verbogen aan met de zending van postNL. Dat was balen! Gelijk gebeld en begripvol te woord gestaan. Er werd met me meegedacht, en ik voelde me gelijk gehoord en begrepen betreft het teleurstellende bericht. Ik kreeg goed advies, en er werd actief naar een passende, kostenvrije oplossing gezocht voor mij. Uiteindelijk een weekje later alsnog een set, onbeschadigd, binnen en ik ben helemaal blij met de opgeknapte TripTrap stoel hier in huis. Er werd heel goed meegedacht, begripvol en behulpzaam gereageerd en mijn bericht werd gelijk serieus genomen en goed opgelost. Dank Babycare voor de goede hulp en service, dit heeft echt een hele goede indruk gemaakt en vertel ik met liefde door! Dit is goed voor je klanten zorgen :)
Geen reactie op mail en telefoon wordt…
Geen reactie op mail en telefoon wordt niet opgenomen was kado kleinzoon graag reactie ordernr 100191807
Snelle levering, mooi product met goede prijs
Snel verzonden en cadeautje werd ingepakt
Snel verzonden! En vroeg of ze een cadeautje wilden inpakken. Super lief dat ze dat wilden doen. Erg blij met de service🫶
Product niet ontvangen, contact krijgen onmogelijk
2,5 Week geleden heb ik een bestelling gedaan en heb het tot op heden niet ontvangen. Heb een mail gestuurd en voicemail ingesproken en zelfs daarna hoorde ik niets. Heb onderhand het gevoel dat ik opgelicht ben. Geen idee of ik mijn product ooit nog krijg, want ik krijg op geen enkele manier contact. Heel frustrerend en slecht!
Update 14-07 - In de reactie van Babycare wordt beweerd dat er bij stond dat de lange levertijd benoemd stond. Dit was niet het geval. Hierop heb ik destijds extra gelet. Bij andere webwinkels was het product niet op voorraad. Bij Babypark was het product duurder, maar wel op voorraad waardoor ik juist toch bij Babycare heb besteld. Vandaar dat ik dit nog zo zeker weet. Geen eerlijke reactie dus en misleidende situatie ten tijde van de aankoop.
Update 25-07 - product nog steeds niet ontvangen.

Antwoord van Babycare.nl BV
Product precies zoals omschreven en…
Product precies zoals omschreven en afgebeeld en de volgende dag in huis
Er werd supersnel geleverd.
Goede prijs en kwaliteit
Ik heb vorig jaar onderdelen voor de buggy besteld en laatst voor de kinderwagen. Snelle levering en een goede prijs
Goede omschrijving van het product
Goede omschrijving, goed product en snelle levering.

Hele goede service
Hele goede service. Goed geholpen met mijn vvv cadeaubon. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen👍🏼
Topservice.
Topservice.
Bereikbaarheid telefonisch: super.
Klantvriendelijkheid: super.
Afhandelen en opsturen vervangend onderdeel: na contact de volgende dag binnen.
Kortom: zó wil je graag geholpen worden
Helemaal top
Goede klantenservice en een snelle levering. Gewoon top!
Helemaal in de wolken met onze…
Helemaal in de wolken met onze bestelling. Lekker snel bezorgd en fijn contact gehad.
Service met een gouden randje
Wij hadden Quinny buzz gordelverlengers besteld, per ongeluk de verkeerde. Babycare was zo vriendelijk dat we ze mochten omruilen. Helaas waren de andere gordelverlengers niet op voorraad. Ik mocht ten alle tijden me geld terug krijgen maar bleef erop wachten ik werd netjes wekelijks op de hoogte gehouden en heb ze uiteindelijk nog in goede orde ontvangen! Ik heb het contact en service super goed ervaren ik ben nog nooit zo goed behandeld bij een winkel. Complimenten ik zal in de toekomst zeker vaker producten hier kopen. Heel erg bedankt.
Houd de klant op de hoogte!
Beste Babycare zouden jullie alsjeblieft iets willen doen aan het op de hoogte houden van de klant? Met name bij plotseling afwijkende levertijden. Ik wacht namelijk al 20 dagen op een binnenband. Tot twee keer toe heb ik gevraagd waar de levering blijft. En u raad het al, ik moet de vraag helaas opnieuw stellen. Bied op zijn minst een ander alternatief aan om de veel te lange levertijd te compenseren! Dit zou een hoop ergenis voorkomen!
Mvg,
Michiel

Antwoord van Babycare.nl BV
Geen service bij defect product
Een heel dure Cybex autostoel aangeschaft via Babycare.nl. Echter ging deze na enkele maanden al defect.
Via de klantenservice heb ik meerdere keren contact gezocht, maar er komt geen respons vanuit hen.
Ik heb nu contact met fabrikant gezocht en zij geven aan dat dit absoluut niet kan en zij gaan mij helpen het probleem op te lossen. Dit is niet eens slechte klantenservice vanuit Babycare, dit is géén klantenservice.

Antwoord van Babycare.nl BV
Niet direct geleverd zoals beloofd
Voor 17:00 besteld, zelfde dag verzonden zeggen ze. Nou ik had netjes om 14:00 besteld, maar het werd pas de volgende dag verzonden waardoor ik het niet kan gebruiken op vakantie.

Klantenservice bar slecht
Aantal maand geleden puckababy slaapzak gekocht á €120,-. Nu al de rits kapot. Dit gemeld bij Babycare, door te mailen. Hier na twee weken nog geen reactie op. Gebeld, maar betreffende persoon die klachten afhandelt niet aanwezig. Om een lang verhaal kort te maken, nu acht weken verder, drie maal gemaild nog geen reactie gehad, drie maal gebeld, steeds dezelfde reactie dat de persoon die klachten afhandelt niet aanwezig is. Kunnen verder niks voor mij betekenen. Nu rits maar zelf laten maken (weer €15,- moeten uitgeven) omdat ik anders dit seizoen niks aan de slaapzak zou hebben. Ontzettend slechte klantenservice dus!