Babycare.nl BV Reviews

2.674

3,7

Vrijdag avond laat besteld. Ging er van uit dat dit dus pas volgende werkdag verzonden zou worden. Maar toch eerder verzonden! Dus snel verzonden, goed verpakt en leuke korting!

Zeer tevreden over de service. Vanochtend gebeld om te vragen wanneer me pakketje binnen komt ivm vakantie. Later in de middag werd ik terug gebeld om te overleggen welke pakketdienst ik wilde dmv lev... Toon meer

Aantal maand geleden puckababy slaapzak gekocht á €120,-. Nu al de rits kapot. Dit gemeld bij Babycare, door te mailen. Hier na twee weken nog geen reactie op. Gebeld, maar betreffende persoon die kla... Toon meer

Wij hadden Quinny buzz gordelverlengers besteld, per ongeluk de verkeerde. Babycare was zo vriendelijk dat we ze mochten omruilen. Helaas waren de andere gordelverlengers niet op voorraad. Ik mocht te... Toon meer

1. Babywinkel

Babycare.nl is a major retailer of European baby products. Worldwide shipping is available for baby apparel, car seats and baby strollers. Babycare's 180.000+ customer base is located all over the globe. Please beware of other web-domains that look like ours. We are *not* affiliated with these domains: BABYCARES.NL BABYCARE.COM

Gemiddeld

3K reviews

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.674)

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed

Bestelling ging goed. Het duurde wel wat langer omdat er producten niet op voorraad waren, maar uiteindelijk via sociale media een bericht gestuurd en daar werd snel en netjes op geantwoord. Ik ben tevreden.

29 december 2020

Snel en duidelijk

Duidelijke website met goede omschrijving. Snelle levering en producten zoals omschreven.

27 december 2020

De isofix en autostoel van Cybex…

De isofix en autostoel van Cybex gekocht tijdens Black Friday. Op de website stond al aangegeven dat het niet direct leverbaar zou zijn, maar dat maakte niet uit want het duurt nog even voordat ik uitgerekend ben. 3,5 week later ontvingen wij het bericht dat de spullen binnen waren en op de post richting ons zou komen. Twee dagen later werd het bezorgd. Het zat heel netjes verpakt in 2 grote dozen. We zijn blij met onze aankoop bij Baby Care. :)

20 december 2020

Maand levertijd

Toen ik de autostoel bestelde stond er dat hij leverbaar was. Dit veranderde een dag later op de website en ik ontving de stoel een ruime maand later. Ze boden hem wel tegen een zeer scherp tarief aan. Ben tevreden over het product.(besteld op blackfriday)

20 december 2020

Producten niet geleverd en pas na circa…

Producten niet geleverd en pas na circa 3 weken bericht ontvangen terwijl ik meermaals had gemaild. Zeer slechte ervaring.

19 december 2020
Logo Babycare.nl BV

Antwoord van Babycare.nl BV

Hallo Lars,

Bedankt voor je review.
Op Black Friday is er het één en ander mis gegaan met het aanbod van de Feetje Pyjama's. En tot overmaat van ramp werden er van de Limited Edition pyjama's veel minder geleverd dan door ons besteld.

Vanaf Black Friday t/m de jaarwisseling is het over het algemeen erg druk. We vragen onze klanten dan om telefonisch contact op te nemen.
In de auto-reply die je hebt ontvangen staan de (gratis) mogelijkheden om te bellen.

Onze excuses dat we je bestelling niet hebben kunnen leveren!

Erwin de Raad
Babycare.nl

Goede service!

Er waren leveringsproblemen met een deel van mijn bestelling. Ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en er werd oprecht naar een oplossing gezocht, waar ik erg tevreden over was. Dus 4 sterren voor de goede oplossing, 5 sterren als de levering vlotter doorkomt (nu meer dan 2 maanden, buiten hun fout om).

7 december 2020

Blij met onze aankoop

Blij met onze aankoop, duidelijke levertje informatie en uiteindelijk kwam de bestelling nog eerder :). Zou er zeker weer bestellen!

6 december 2020

Informatie op website anders dan product

Het ventiel zou gebogen zijn. Op de foto lijkt het ongeveer 90 graden, wat ik ook nodig had. Maar het product wat werd geleverd was enkel 10 graden gebogen. Nu is het dus helaas niet goed op te pompen.

De informatie is dus niet duidelijk en niet overeenstemmend met het werkelijke product.

5 december 2020
Logo Babycare.nl BV

Antwoord van Babycare.nl BV

Hallo Jimmy,

Bedankt voor je review.
De binnenband die je hebt besteld heeft een 30 graden gebogen ventiel.
Naar aanleiding van jouw reactie hebben we een extra foto aan het product toegevoegd waar dit duidelijker op is te zien.
We willen graag dat je tevreden bent.
Als je de band niet wilt houden en/of een andere soort wilt ontvangen dan vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice via support @ babycare.nl of te bellen/WhatsAppen naar +31598635500

We helpen je graag!

Erwin de Raad