Vrijdag avond laat besteld. Ging er van uit dat dit dus pas volgende werkdag verzonden zou worden. Maar toch eerder verzonden! Dus snel verzonden, goed verpakt en leuke korting!
Zeer tevreden over de service. Vanochtend gebeld om te vragen wanneer me pakketje binnen komt ivm vakantie. Later in de middag werd ik terug gebeld om te overleggen welke pakketdienst ik wilde dmv lev... Toon meer
Aantal maand geleden puckababy slaapzak gekocht á €120,-. Nu al de rits kapot. Dit gemeld bij Babycare, door te mailen. Hier na twee weken nog geen reactie op. Gebeld, maar betreffende persoon die kla... Toon meer
Wij hadden Quinny buzz gordelverlengers besteld, per ongeluk de verkeerde. Babycare was zo vriendelijk dat we ze mochten omruilen. Helaas waren de andere gordelverlengers niet op voorraad. Ik mocht te... Toon meer
Babycare.nl is a major retailer of European baby products. Worldwide shipping is available for baby apparel, car seats and baby strollers. Babycare's 180.000+ customer base is located all over the globe. Please beware of other web-domains that look like ours. We are *not* affiliated with these domains: BABYCARES.NL BABYCARE.COM
Kerkstraat 1, 9641 AL, Veendam, Nederland
- +31(0)598635500
- mail@babycare.nl
- www.babycare.nl
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Scherpste prijs en vlotte reactie van…
Scherpste prijs en vlotte reactie van de klantenservice.
Het is ook vriendelijk om vanuit het buitenland te bestellen
Ik gebruik deze winkel uit Japan.
Ik koop hem regelmatig en gebruik hem nu ongeveer een jaar als klant, maar ik kan hem met een gerust hart aanschaffen.
Als u zich zorgen maakt, kunt u altijd een e-mail sturen en we krijgen een veilig antwoord.
Zelfs als ik in de problemen zat, reageerde hij correct.
Ik maakte me zorgen over overzeese aankopen.
Vooral Corona heeft de wereld beschadigd.
Zelfs toen reageerde hij met een gerust hart.
U kunt vertrouwen en winkelen.
Ik zal dit blijven gebruiken.

Antwoord van Babycare.nl BV
Goede service,snelle levering
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Het product was in perfecte staat. De prijs was ook goedkoper dan bij andere webshops. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Snel geleverd
Prima
De levering vond plaats op de volgende dag, in deze tijd is dat een luxe. De bestelde producten voldeden aan de verwachting.
Sneller geleverd dan verwacht!
Supersnelle service!
Voor het eerst besteld bij babycare, aanrader! Snelle en probleemloze levering En goede track and trace communicatie.
Zeer tevreden
Zeer tevreden , snelle reactie en pakje volgende dag al in huis.
Zou hier zeker nogmaals bestellen.!
Super snelle levering
Super snelle levering! Jammer alleen van de (hoge) pakketverzendkosten als het ook door de brievenbus past, maar zeker een aanrader als je vlot wilt winkelen!
Autostoel besteld en 2 dagen later…
Autostoel besteld en 2 dagen later ontvangen zoals beloofd. Altijd fijn!
super service en snelle communicatie
Goede producten en hele snelle levering
Erg goede Servicedesk
Zelfs toen er qua levering iets niet goed ging vanwege kerst is het super en snel opgelost. Heel erg tevreden over de goede service.