Vrijdag avond laat besteld. Ging er van uit dat dit dus pas volgende werkdag verzonden zou worden. Maar toch eerder verzonden! Dus snel verzonden, goed verpakt en leuke korting!
Zeer tevreden over de service. Vanochtend gebeld om te vragen wanneer me pakketje binnen komt ivm vakantie. Later in de middag werd ik terug gebeld om te overleggen welke pakketdienst ik wilde dmv lev... Toon meer
Aantal maand geleden puckababy slaapzak gekocht á €120,-. Nu al de rits kapot. Dit gemeld bij Babycare, door te mailen. Hier na twee weken nog geen reactie op. Gebeld, maar betreffende persoon die kla... Toon meer
Wij hadden Quinny buzz gordelverlengers besteld, per ongeluk de verkeerde. Babycare was zo vriendelijk dat we ze mochten omruilen. Helaas waren de andere gordelverlengers niet op voorraad. Ik mocht te... Toon meer
Babycare.nl is a major retailer of European baby products. Worldwide shipping is available for baby apparel, car seats and baby strollers. Babycare's 180.000+ customer base is located all over the globe. Please beware of other web-domains that look like ours. We are *not* affiliated with these domains: BABYCARES.NL BABYCARE.COM
Kerkstraat 1, 9641 AL, Veendam, Nederland
- +31(0)598635500
- mail@babycare.nl
- www.babycare.nl
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Nog niets ontvangen
Bestelling 6 dagen geleden gedaan, zou binnen 2 dagen geleverd worden.
Klopt dat PostNL het nu drukker heeft, maar PostNL heeft aan dat ze het pakket nog niet hebben ontvangen...
Dus ik zou graag mijn bestelling willen beoordelen, maar kan dit niet!

Antwoord van Babycare.nl BV
Na 8 dagen nog geen bestelling wil me…
Na 8 dagen nog geen bestelling wil me geld tereug. Kan jullie niet eens normaal bereiken weet
Niet wat voor nonsens dit zijn. Maar ben echt pist

Antwoord van Babycare.nl BV
Vragen om een review terwijl ik het pakket nog niet heb
Jullie vragen me een review te schrijven terwijl ik mijn pakketje nog niet eens in huis heb. In december al besteld, toen stond er wel bij vermeld dat het product begin januari verzonden zou worden. Ik ontving maar niets, dus heb tussendoor keer op de site gekeken, toen stond er ineens verzenddatum eind januari. Nu afgelopen dinsdag 26-1 een mailtje gekregen dat mijn pakketje onderweg zou zijn. Wanneer ik de track en trace code bekijk is het pakket nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt. Op 26-1 ook een mail verstuurd met de vraag of er al meer bekend was over wanneer mijn pakket verzonden zou worden (voor ik de verzendbevestiging ontving) op deze mail heb ik ook nog niets ontvangen.
Wel de 27e een mail ontvangen met 10% korting omdat post nl vertraging had, maar zolang ik geen pakket ontvang ga ik zeker niet nog eens bestellen bij jullie.
Jullie hebben zelf om een review gevraagd vandaar dat ik hem ook schrijf nu.

Hele snelle levering.
Snelle service en prima product.
Mooie producten voor een goede prijs
Mooie producten voor een goede prijs! Goede Opvolging van de levering
Eerst het onduidelijke over wat wel of…
Eerst het onduidelijke over wat wel of niet te leveren is, en als het niet te leveren is de juiste aanduiding van hoelang het duurt. Dan te mailen waar de bestelling blijft, vertellen aan wie het ligt en weer verkeerde inschatting van levering , want na mailen zit er ineens meer schot in dan het bedrijf zelf dacht. Tot nu toe heb ik de bestelling nog niet ontvangen. Hoop dat als dat gebeurt de kwaliteit hoog is. Moet wel zeggen dat Babycare vlot reageert op vragen ongenoegen van een klant en zij ook de verzending goed in de gaten houdt. Waar het probleem ook ligt....vaak is het zo als je vragen stelt alles effe iets vlugger verloopt. Hoe dan ook is de klant vaak de dupe als e.e.a. niet vlekkeloos verloopt. Iedere dag je track& trace controleren en dan maar hopen dat je voor afgifte ook thuis bent....Gelukkig is de bestelling nu binnen en we zijn er blij mee🥰

Antwoord van Babycare.nl BV
Fijn bedrijf verwerkt de orders snel en…
Fijn bedrijf verwerkt de orders snel en wil iets extra's voor je betekenen.
Duidelijke website en snelle levering
Duidelijke website en snelle levering
Goede communicatie!
Top service
Echt toppers! Voortaan bestel ik het speelgoed voor mijn kids hier. Donderdag tegen het einde van de middag nog even snel contact gehad met een medewerker om te vragen of de bestelling de volgende dag nog geleverd kon worden, omdat het een kadootje was. Na het betalen zijn ze er gelijk mee aan de slag gegaan en de volgende dag heb ik mijn pakket binnen gehad top service, makkelijk te bereiken en super vriendelijk 👍🏻
Overzichtelijke site en een zeer snelle…
Overzichtelijke site en een zeer snelle levering, top!
Pakket niet ontvangen
Er wordt op de website geadverteerd dat ze geen vertraging hebben door de corona crisis. Dat was voor mij de reden om hier te bestellen.
Ik heb 4 dagen geleden een mail gekregen dat mijn pakket aangeboden is aan Post Nl. Echt Post NL geeft aan dat ze nog geen pakket ontvangen hebben waardoor ik mijn product ook niet binnen heb.

Antwoord van Babycare.nl BV
Voor 17.00 uur besteld is zogenaamd…
Voor 17.00 uur besteld is zogenaamd volgende dag thuis. Ik wacht al een week op mijn post!

Nog steeds niks ontvangen
Nog steeds niks ontvangen, hoewel het al lang verzonden zou zijn. Ook geen reactie op mijn mail ontvangen.

Gewoon top service
Gewoon top service! Ik had gebeld over een bestelling die deels niet leverbaar was, en we zijn binnen 1 minuut met een perfecte oplossing gekomen! Voortaan bestel ik mijn producten hier.
Top!
Speen nr. 3 voor Avent fles besteld. Nergens meer te krijgen, behalve via Babycare. Product netjes en snel in huis!