Fijne spullen, snelle levering. Zeer goede prijs. Alleen wat kleine problemen gehad met de powerbank. Over het algemeen zeer tevreden
Beste, prijs is zeer goedkoop vergeleken met andere gelijkaardige producten op de markt. Dit kan je op sommige punten echter ook merken aan de kwaliteit. De sluiting van het doorzichtige zakje van de... Toon meer
Prima keuze, heb de waterfles cadeau gedaan aan mijn nichtje. Van haar kreeg ik te horen dat ze er héél veel plezier van heeft. Ze kan gewoon kraanwater drinken in Australië, zonder er ook maar enige... Toon meer
Uitstekend, bestelling gaat makkelijk, levering was supersnel geregeld zelfs naar een afwijkend adres, alleen de TT code van het pakket heb ik nooit ontvangen (terwijl ik daar een mail over zou krijge... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Ga voorbereid op avontuur met Backpackkit. Onze producten zijn geselecteerd door ervaren backpackers.
Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht
- info@backpackkit.nl
- www.backpackkit.nl
Snelle levering en de spullen zien er …
Snelle levering en de spullen zien er kwalitatief goed uit. Aanrader!
doen waar je voor staat
- correcte afhandeling
- goederen zijn ontvangen in overstemming wat er aangeprezen wordt
goede klant en leverancier afstemming
Één artikel niet geleverd
Spullen keurig op tijd gekregen. Helaas deed de zaklamp het niet toen ik er batterijen in gedaan had en één artikel, kleine lichtgewicht handdoek zat er niet bij terwijl deze wel besteld was.
Daar 2 dagen later mijn zoon op wereldreis ging heb ik hier geen werk meer van gemaakt
Snel geleverd
Snel en adequaat
Snelle levering van onze spulletjes
Snelle levering van onze spulletjes. Contact gehad via de chat of er evt nog een kortingscode beschikbaar was (we blijven backpackers natuurlijk) en die kregen wij meteen!
Snel & compleet bestelling ontvangen
Snel & compleet bestelling ontvangen. Geen op- of aanmerkingen.
Alles op tijd en in goede staat geleverd!
Op het laatste moment nog meerdere producten besteld voor een kano vakantie in Zweden. Alles is perfect op tijd en in goede staat binnengekomen. Hierdoor kon het nog mee op vakantie waar de producten zeer goed van pas zijn gekomen!
De handdoekjes zijn super en een goede …
De handdoekjes zijn super en een goede afhandeling van de order...
Goede en duidelijke website
Goede en duidelijke website. Alleen na de bestelling was het vrij onduidelijk of jullie mijn order hadden ontvangen, ik was vrij onzeker of mijn bestelling wel zal aankomen. Dit had te maken met het feit dat ik niet direct een bevestiging kreeg na mijn aankoop (wat je bij de meeste online-webshops wel krijgt). Je werd dus slecht op de hoogte gebracht van de verdere voortgang van de bestelling.
Overzichtelijke website met uitstekende service!
Handige, overzichtelijke webshop met duidelijke foto's en relevante uitleg mbt de aangeboden producten. Na mijn eerste bestelling was het even wachten op een orderbevestiging of track&trace code maar werd na een e-mailtje keurig op de hoogte gehouden. Ook enkele ontbrekende artikels werden de dag nadien zonder moeite na-geleverd.
Bedankt voor de persoonlijke & efficiënte service!
Doe zo verder!
Fijne ervaringen als voorbereiding voor de reis
Duidelijke site en snelle verzending. Producten zoals verwacht en van goede kwaliteit.
Producten zijn top
Producten zijn top, snel en veilig bezorgd! Had ervoor een vraag over verzendkosten en dit is ook snel opgepakt en opgelost!
Prima service en snel in huis!!
Een echte aanrader!
Geweldig concept met snelle levering en goede producten, plus daarbij eerlijke prijzen.
Origineel cadeau
Ontzettend creatief, useful en origineel cadeau!
Absoluut het geld waard!
De backpackkit is absoluut het geld waard! Allerlei handige dingen en naar mijn ervaring is het allemaal van goede kwaliteit. De daypack kan echt heel klein opgevouwen worden, dat is erg handig. Ik heb soms alleen wel behoefte aan iets meer ruimte in mijn daypack, voor wat eten en drinken en mijn camera is het in principe genoeg ruimte, maar dan kan ik er geen vest/jas meer in kwijt.
De kleine reishandoek vind ik wel erg klein, dus ik gebruik de badhandoek bij het douchen, maar dat is misschien meer een luxeprobleempje.
Verder is alles erg handig, en zoals ik al zei, van goede kwaliteit.
Top!
Zeer tevreden, ze hadden alles wat we (2 studenten, backpackreis van 7 weken naar Vietnam) nodig hadden voor onze reis. Snel geleverd, vlak voor de reis zelfs nog iets bijbesteld. Heel blij mee!

Antwoord van Backpackkit
Echte aanrader
Hele goede service! De producten zijn allen van een goede kwaliteit voor een goede prijs! Zeker een aanrader voor iedereen die reis/backpack spullen zoekt.

Antwoord van Backpackkit