Je ziet geen matches, je ziet geen likes.. je moet voor alles betalen! Minimaal 260 credits .. Veel , heel veel oude profielen van dames van minstens 10 jaar oud.. wel veel dames uit Oost Europa en R... Toon meer
Vroeger een leuke date mee gescoord, maar nu ik teruggekomen ben begint het allemaal wat tegen te vallen veel berichtjes die gewoon niet afgeleverd worden omdat ik niet betalende ben, en raad al zeker... Toon meer
Ik was opzoek naar oprechte relationship met een zwarte dame,anno maart 2023 ik kreeg vele reacties maar ik maakte keuze die mij meeste punten elkaar raakte, nu 14.10.2025 zijn wij getrouwd en hebben... Toon meer
Ik probeer hier nu iemand te vinden, maar wat opvalt is de hoeveelheid buitenlanders. Dames van bijvoorbeeld Philippines en Russia, Het lijkt er op dat ze in Amsterdam zitten/wonen, maar als je da... Toon meer
To get in contact with our team, visit https://badoo.com/feedback
Verenigd Koninkrijk
- www.badoo.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
badoo heeft de interface veranderd
badoo heeft de interface veranderd, zwaar waardeloos als je op je laptop zit, veel onoverzichtelijker, profiel invullen heeft totaal geen zin meer, kun je toch niet meer zien of lezen, ook niet waar iemand zit.
een enorme achteruitgang.
badoo is gedegradeerd tot plaatjes kijken en dom gelike, wat bijna niemand ziet omdat je daar voor moet betalen om die like s te kunnen zien en de meeste mensen zijn zo verstandig om dat niet te doen, inhoud van een profiel doet er niet meer toe, kan geen reden meer bedenken om badoo te bezoeken, is een site geworden zonder enkele inhoud
BADOO ZET DE OUDE INTERFACE TERUG
overtreding van hun eigen gebruiksvoorwaarden
Iemand maakte HERHAALRDELIJK een vals profiel aan met foto's en gsm nr van mij! Dit werd door vrienden op badoo geraporteerd. Er gebeurd niks! Profiel kon blijven bestaan! Ik nam zelf via een profiel ook contact met de badoo/support/feedback pagina . Stuurde url's, screenshots, bewijzen ... Verwees naar hun gebruiksvoorwaarden. Ik kan effectief de regels linken aan overtredingen. dat heb ik gedaan in een bewijsstuk als bijlage verzonden! En, nu, 4 weken later NOG STEEDS GEEN reactie, respons, of kordaat rechtmatig optreden!
Ik zou iedereen compleet afraden iets met deze app of website te doen, gezien ze GEEN ENKEL BELANG HECHTEN aan hun eigen gebruiks- en privacy-voorwaarden en de rechten van de gebruiker daarmee overtreden!
Interface is verkloot
Ze hebben de Badoo website onnodige facelift gegeven
het is gewoon hartstikke k$t op een desktop..
Totaal niet user Friendly
Vvoor je mobiel is het prima Maar niet voor de
Desktop..
''if it ain't broke, don't fix it''
Nep app
Ik heb drie keer van 10€ betaald nog steeds geen abonnement gekregen.
Website is fraud
opeens badoo premium levenslang?
ik heb sinds dat ik jarig ben badoo premium. ik heb hier niks voor betaald dus ik dacht zal wel weer 3 dagen zijn als “cadeautje”. nu 2 weken na mijn verjaardag heb ik nogsteeds badoo premium dus ik ging eens even kijken, blijk ik badoo premium levenslang te hebben? dus ik mijn bankrekening checken want ik dacht nee toch ik heb toch geen 130 euro betaald perongeluk?! niks van mijn rekening af. ik ben nu bang dat ik opeens een factuur hiervan krijg? iemand die dit ook al eens heeft meegemaakt? want ik word er een beetje bang
Support reageert niet na dagen wachten
Zomaar geblokeerd
Zomaar geblokeerd
En zecwillen me niet deblokeren
Geblokkeerd .er worden. Dus veel te veel mensen onschuldig geblok zonder hoor
Jammer dat er door badoo zelf onschuldige mensen worden geblokkeerd echt jammer dit
Ik mijn gsm nr nooit gerigstreet krijg…
Ik mijn gsm nr nooit gerigstreet krijg de tijd om nr dat je belt te kunnen gebruiken in code niet toelaat om het tot jezelf te krijgen
Zieke criminelen met een eigen website
Dit zijn gewoon criminelen met een zieke geest. Deze doen dus alles om jouw geld af te troggelen. Beschermen je niet tegen scams en doen niets met meldingen van oplichting. De foto's van de vele profielen die zogenaamd geverifieerd zijn voldoen niet eens aan hun eigen regels. Maar het kan dan ook niet anders dan dat deze door Badoo zelf gemaakt worden om het aanbod interessant te houden.
Als je aangeeft hetero te zijn en alleen met vrouwen te willen communiceren mag je gratis met "voormalige mannen" praten. En als je een grote mond hebt als man wordt je halve zoekresultaat vol gezet met mannen.
Let ook op instellingen die "vanzelf" geconfigureerd worden zodat ze opeens automatisch geld bij je kunnen afschrijven.
Beter hier wegblijven als je van fatsoen en echte mensen houdt.
Wat een drama site je word netjes…
Wat een drama site je word netjes geregistreerd met eigen foto’s en alles en dan staat hele dag aan geen profiel bezoekers en vroeg vriendin van mij of ze mij ziet nergens mijn profiel te zien stuur je bericht aan mensen krijg je geen antwoord terwijl zoveel nep profielen daar absurd !!!!!!!
Zonder geld heb je niks
Zonder geld heb je niks, met geld ook niet, de site staat vol met bots en maar lokken om meer te betalen. Ik ga de stad wel in voor een leuk date kost me een paar drankjes en een goede babbel
Fijne datingapp
Fijne datingapp. Geen constant gevraag om geld voor premium of superkrachten, zodat je nu wel binnen een dag degene bereikt door gelijk te kunnen chatten
Ik kan mijn berichten niet meet lezen
Wat gaat er niet mis!
Wat gaat er niet mis!! Alles gaat er mis, en maak je daar een melding van krijg je daar in 1 ste instantie zelf de schuld van, ben je het daar niet mee eens en schrijf je diverse klachten daarna word gewoon zonder pardon je IP ADRES GEBLOKKEERD zonder dat je daarvoor ook nog maar 1 mailtje terug hebt gehad op de door jouw verzonden klachten cq vragen. Echt de service is gewoon oplichterij en kan je niks mee. Nu kan ik dus geen nieuw account aanmaken puur en alleen omdat badoo support mensen binnenhaalt maar zodra er problemen ontstaan ze weg zijn!!!!
Ik kan er niet meer op omda ze een…
Ik kan er niet meer op omda ze een foto wel hebben en als ik een foto maak zeggen ze dat de nieuwe foto niet zelfde is of van mijn profiel ik weet het niet meer hoor
onterecht account geblokkeerd
2 dagen geleden is mijn Badd0-account gehackt. Ik kon niet meer inloggen. Met inloggen kreeg ik een vreemd mailadres, dat zal van de hacker geweest zijn. Gelukkig kon ik nog met mijn opgegeven mobiele nummer een nieuw WW aanvragen. Vanochtend, 2 dagen later, alles geblokkeerd met een mededeling van Badoo dat ik tegen de richtlijnen heb verstoten en er verschillende personen mij aangegeven hebben. IK heb nooit iets verkeerds gedaan, deze week met 2 mannen gechat, that's it. Alle bewijzen die ik had (mail dat iemand een wijziging van mijn WW heeft aangevraagd, schermscreenshot van het vreemde mailadres, de gegevens die gewijzigd waren in mijn account...) heb ik naar Badoo gestuurd, maar ze doen er niets mee en zeggen dat ik permanent geblokkeerd ben. Belachelijk ...
Ik heb zelfs mijn IP-adres doorgegeven zodat ze alles na kunnen lopen.
Vrouwen handel of andere vreemde zaken
Dames van bijvoorbeeld Philippines en Russia, Het lijkt er op dat ze in Amsterdam zitten/wonen, maar als je dan de profielen checkt zitten ze allemaal nog in eigen land en willen allemaal trouwen, lijkt wel vrouwen handel.
Ook veel profielen waarbij de lok foto 20 jaar oud lijkt maar als je de andere foto's bekijkt zien ze er opeens 20 jaar ouder uit.
Heel vreemd allemaal.
Je moet ook lid worden om dingen te kunnen doen, likes did geeft lijken niet beantwoord te worden en de lijks die je zelf krijgt weet je niet wie of waar het vandaan komt.
Niet transparant
Ook al betaal je dan zijn de mogelijkheden om te zoeken en gegevens uut te wisselen extreem beperkt.
Je kunt geen kpacht indienen bij Badoo.
Geen enkele communicatie mogelijk.
Heb een maand betaald en dan NOOIT meer.