Badoo Reviews 14.578

TrustScore 3 uit 5

2,9

Je ziet geen matches, je ziet geen likes.. je moet voor alles betalen! Minimaal 260 credits .. Veel , heel veel oude profielen van dames van minstens 10 jaar oud.. wel veel dames uit Oost Europa en R... Toon meer

Ik was opzoek naar oprechte relationship met een zwarte dame,anno maart 2023 ik kreeg vele reacties maar ik maakte keuze die mij meeste punten elkaar raakte, nu 14.10.2025 zijn wij getrouwd en hebben... Toon meer

Ik probeer hier nu iemand te vinden, maar wat opvalt is de hoeveelheid buitenlanders. Dames van bijvoorbeeld Philippines en Russia, Het lijkt er op dat ze in Amsterdam zitten/wonen, maar als je da... Toon meer

1. Zakelijke diensten

To get in contact with our team, visit https://badoo.com/feedback

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

15K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Oude/inactieve accounts

Wanneer je je online status uitzet krijg je tussen "ontdekken" gewoon oude profielen te zien, die niet meer worden gebruikt. Heel apart dat als je je online weer aan zet andere profielen te zien krijgt...

4 juli 2023

Misleidend

Er zit veel achter wat niet deugt
Meer dan 40 personen hebben mij een like gegeven,ik zie niet wie het zijn.
Het is eerder een opgezet spel hier.
Ik ga niet betalen om ze te zien
Als ze echt geïnteresseerd zijn dan moeten ze maar een bericht sturen (wat niet gebeurd)
En als je een klacht plaatst over Badoo of Lexa etc dan krijg je standaard antwoorden en verwijzen je naar andere dating sites.
De oprecht zoekenden onder ons worden bedrogen er zitten veel dezelfde profielen op met oude fotos.
Van mij mogen ze al dit soort sites eens goed doorlichten,ik denk dat er dan niet veel over blijven.
Ik zou zeggen weg met Badoo
Zakkenvullers

2 juli 2023

Account onterecht geblokkeerd!!!

Account onterecht geblokkeerd!!!

Ik kreeg de melding dat mijn account geblokkeerd is omdat er verschillende meldingen zijn binnengekomen dat ik mij niet aan de algemene voorwaarden zou hebben gehouden.
Ik kan mij niet voorstellen. Ik communiceer altijd met respect en weet 100% zeker dat ik niets verkeerds heb gedaan of heb getypt naar mijn matches toe. Ik ben ten onrechte geblokkeerd en had ook nog eens een premium abonnement. Als ik wist dat ik fout zat zou ik niet eens de moeite nemen om hier een review te plaatsen.

Ik heb Badoo gemaild en krijg geen reactie terug!!!!

17 augustus 2022

Ongewenst contact

Ik krijg plots telefoon/ berichten via SMS en whatsapp dat mijn gsm-nummer op de website staat.

10 juni 2023

Ik chat ook met iemand kreeg watsapp nr…

Ik chat ook met iemand kreeg watsapp nr nu al 3 maanden vraag steeds achternaam krijg ik steeds hetzelfde antwoord wat ben je aan doen wil ik afspreken ligt ze in ziekenhuis dus krijgt geen antwoorden op je vragen raar

4 juni 2023

Financieel slim, maar je blijft betalen

Financieramente inteligente. Pago 130 euros de por vida, pero si 2 personas se gustan, todavía tienen que pagar extra. Estoy en 15 días y quiero deshacerme de él. Nunca lo haces

Financially smart. I pay 130 euros for life, but if 2 people like each other, they still have to pay extra. I'm in 15 days and want to get rid of it. Never do

Financieel slim. Ik betaal voor het leven 130 euro maar als 2 mensen elkaar leuk vinden, moeten ze toch extra betalen. Ik ben binnen 15 dagen en wil er vanaf. Nooit doen

29 mei 2023
Logo Badoo

Antwoord van Badoo

¡Hola Jan! Lamentamos escuchar que tu experiencia en nuestra plataforma no haya sido la mejor. Te recomendamos que te pongas en contacto con nosotros a través de nuestra cuenta de ayuda @BadooHelp en Facebook o Twitter, para que podamos aclarar todas tus dudas sobre la suscripción de por vida. 💜

Als je bij Badoo cookies weigert…

Als je bij Badoo cookies weigert blijven ze je lastig vallen en laten je steeds opnieuw die keuze maken. Soms een paar keer op een dag. Dat is een vorm van pesten. Ze moeten nadat ik het heb geweigerd er iver ophouden.

27 mei 2023

Geld klopperij / geen service!

Pas op, geld klopperij! Ik heb mijn credit-card gekoppeld aan het account en wilde voor 1 maand een abonnement. Op het moment van klikken springt het maand abonnement automatisch naar 'levenslang'. Ik schrik mij natuurlijk een ongeluk, is €129,99. Snel de algemene voorwaarden gelezen, fijn, kan dit binnen 2 weken annuleren! Een mail gestuurd met de vraag om te annuleren, krijg ik als antwoord; nee voor levenslang geldt dit niet, deze kan niet worden geannuleerd!!! Nog een mail terug gestuurd en u raad het al, geen reactie! Wat een service!! Bah. Dus, óf begin nooit aan Badoo óf koppel nóóit jouw betalingsmiddel aan Badoo!!!

15 mei 2023

Mijn vraag is waarom jullie 0.1 cent…

Mijn vraag is waarom jullie 0.1 cent van mijn telefoon afschrijven na dat ik mij heb moeten verifiëren met mijn telefoonnummer? Is de bedoeling dat er automatisch iedere maand een bedrag afgaat vanaf nu , graag een antwoord na het lezen van sommige reviews hier maak ik mij zorgen.

4 mei 2023

bedriegers

ik moet wel 1 ster geven , anders kan ik geen review schrijven .
Opeens niet meer ingelogd op deze site,alhoewel ik levenslang betaald heb.alles geprbeerd , niks, goed verdiend zou ik zeggen in hun voordeel . contact 0,0 . reden 0,0 . gewoon schandalig hoe men geld uit iemand zn zakken wil halen , ik had al een gevoel van nep vrouwlijke profielen .

15 maart 2023
Logo Badoo

Antwoord van Badoo

Hi John! We're sorry to hear this! Can you please contact our Support Team at http://badoo.com/feedback so we can take a closer look at this for you? 😊

Neppe profielen van de vrouwen???

1 woord: SLECHT!
Als je een match hebt, dan schrijven die vrouwen geen bericht naar je, maar ben jij degene die eerst moet reageren.

Schrijf je een berichtje naar hun, dan krijg je nooit een reactie van ze terug.

Wat is er in godsnaam mis met al die vrouwedie op badoo zitten??? Te grote ego misschien? Ze nemen niet eens de moeite om terug te reageren. Stelletje dombo's allemaal. Een eerlijk persoon krijgt hier geen kansen, maar ondertussen kiezen ze massaal allemaal wel voor de foute man die misbruik van hen maken. Doen ze toch zelf allemaal. Geen medelijden meer met hun. Doen ze toch zelf.

Slechte datingapp, nepfiguren van het andere geslacht op deze datingsite. Ben er klaar mee!

21 februari 2023

deze week gewoon geblokkeerd

deze week gewoon geblokkeerd, waarom? weet ik zelf niet. Ik weet 100% zeker dat ik geen beledigende, racistische of eender andere uitspraak heb gedaan. Ze zeggen gewoon je hebt de regels overtreden. meer uitleg komt er niet. Wat een belachelijke organisatie is dit! Ze blokkeren je wel maar hebben de moed of het lef niet om te laten weten welke van hun regels je hebt overtreden. Is net hetzelfde als je een boete zou krijgen van de politie maar ze zeggen je niet welke verkeersregel je hebt overtreden. Je kan je gewoonweg niet verdedigen. Ik zie ook dat er hier en op andere review sites nog een heleboel mensen geblokkeerd zijn zonder reden....Maar als je een beetje zoekt zijn er nog manieren om terug in te loggen, ik kan hier natuurlijk niet zeggen welke, begrijpelijk. Heb een deel van de recensies hier gelezen en kan alleen maar beamen dat vele berichten naar profielen niet gelezen worden. Ook veel nep profielen. Ook profielen die naar jou een bericht sturen, maar als je er op antwoord zeggen ze dat ze geen bericht hebben gestuurd... ook raar. Hun bericht staat toch zwart op wit in je gesprekken.... Spijtig voor diegenen die betalen want foetsie is je geld en kassa kassa voor badoo. en als je werkelijk iets wilt zeggen tegen iemand kan je dit doen voor 200 credits (=4 euro !!!)... Ja daaag 4 euro voor "Hallo" te zeggen.... (hier een tekstje uit datingGuru: In een onderzoek uit 2009 door de Universiteit van Cambridge kreeg Badoo de laatste plaats van de 45 onderzochte sites op het gebied van privacy. Dit omdat de site nogal agressief op zoek gaat naar nieuwe leden via de adresboeken en Facebook contacten van bestaande leden. Ook zijn er klachten van mensen die een profiel van zichzelf vinden terwijl ze dat nooit hebben aangemaakt. Waarschijnlijk heeft Badoo de informatie en afbeeldingen hiervoor van Facebook geplukt. Het verwijderen van een dergelijk profiel kan erg lastig zijn en er wordt niet of nauwelijks op gereageerd door de helpdesk.
Lees ook eens reviews op nederlandse sites met opmerkingen over badoo. lees zeker de accounts die geblokkeerd zijn....)
Als je kijkt naar nieuwe leden staan er plots een aantal op met dezelfde naam en leeftijd maar andere locatie... en foto's die zeer op elkaar lijken.... raar, van nepprofielen gesproken.... Een goede raad: geen betrouwbare site, grotendeels nepprofielen. Gaat zoals bij de meesten om geld en inkomsten.

13 februari 2023

Badoo de beste dating app

İk wist van Badoo al jaren geleden en ik ben levende getuigen dat Badoo oprecht eerlijk en je privacy waarborgt. En ik heb echt een paar dames ontmoet en het werkt toppertje, Dankjewel Badoo en hopelijk vind ik de ware dankzij Badoo◉⁠‿⁠◉

28 januari 2023

Een abbonnement in aanbieding voor één…

Een abbonnement in aanbieding voor één maand bij Badoo, dan proberen automatisch te verlengen! Misleiding noemen we dat. Pauline, die ook reageerde komt er niet eens meer vanaf. Via creditcard kun je een betwiste betaling aanmelden, en zie je, je geld nog eens terug. Anders moet je maar hopen dat je bank meewerkt! Gelukkig had ik print screen gemaakt van de opzegging die ik direct heb gedaan. Verder wordt je niets wijzer van het premium abbonnement! In één woord waardeloos die Badoo!

29 december 2022

Vroeger goed nu beetje tegenvallen

Vroeger een leuke date mee gescoord, maar nu ik teruggekomen ben begint het allemaal wat tegen te vallen veel berichtjes die gewoon niet afgeleverd worden omdat ik niet betalende ben, en raad al zeker niemand aan om hier jouw centjes te investeren, waarschijnlijk ook veel fake profielen maar zijn ook veel echte profielen bij

10 januari 2023

Badoo is ook Adyen

Badoo is ook Adyen. Je kunt per dag betalen met waarschijnlijk ook een lage resultaat. €3 maal 30 dagen per maand is €90 maal 12 kom op je €1080 per jaar. Om je werkelijk kapot te schamen Adyen en al die dating georganiseerde systemen.

3 januari 2023