I går købte jeg et brød i Hornbæk. Der var en smule ventetid, så jeg kiggede mig omkring og var ret chockeret over rengøringen. Der er så beskidt overalt. Gulvet har ikke set en støvsuger i ugevis... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jævnt kedelig mandelcroissant i Tisvilde. Skam at Bagt har overtaget den ellers tidligere fremragende bager.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men denne oplevelse var så skuffende, at jeg føler, den fortjener at blive delt. I dag bestilte vi via Wolt fra Bagt i Hillerød. Bestillingen bestod af... Toon meer
Købte brød som smagte rigtigt godt MEN rengøringen i butikken i Helsingør var under all kritik, meget beskidt, snavset gulv !!
❤ Franskinspireret bageri med danske rødder ❤ 7 butikker fordelt i Nordsjælland og København ❤ Håndlavet og hjemmebagt med kærlighed til dig
Nordre Strandvej 339, 3100, Hornbæk, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Var forbi Bagt Nørrebro for at købe Stor kaffe latte, som jeg plejer at købe ca 2 gange dagligt. Da det før er sket at jeg har fået skænket en lille latte i stor kop, og jeg finder det ubehageligt at brokke mig, har jeg vænnet mig til høfligt at sige at den meget gerne må være fyldt op.
Og jeg sagde det også med et smil som jeg plejer. Men da jeg så får udleveret så er det en lille latte i stor kop, og da jeg så siger, ej det er altså ikke ok, så vender hun ryggen til mig og den høje blonde der altid er sur kommer hen og siger iskoldt at det er deres std str. Så tog jeg den og gik og de ser ikke en krone mere fra mig. Tænk sig jeg havde cuttet ned fra 3 Store Latte dagligt til max 2, som alligevel er 2700kr månedligt, og de penge har bagt mistet pga uduelige ansatte. Herregud det er mælk og ikke ekstra shot kaffe der gør den fyldt.
I dag d. 13/10-25 kl 10 har jeg købt to helt almindelige croissanter, de er total kedelige, tunge og smagløse. Trist, det kan i gøre bedre. Med venlig hilsen Karin.

Antwoord van Bagt
Jeg købte tre pain au chocolat i Bagt på Nørrebro, der alle tre viste sig at være gamle og tørre.
Jeg synes det er skammeligt at sælge daggammelt wienerbrød til overpris.

Antwoord van Bagt
Måske jeres chauffør der køre mellem Tisvildeleje og Gilleleje ved 4-5 tiden om morgenen, skulle møde et kvarter før. Det er hjernedød kørsel der bliver kørt!( der er fartgrænse på 50 km). Personen ligger gerne helt oppe i måsen af en indtil man bliver træt af det, og køre ind til siden, hvor han efterfølgende kan overhæle for fuld smadder! Fed firma reklame! Bonus info så mangler i venstre baglygte.

Antwoord van Bagt
Vi bestilte en fødselsdagslagkage til 25 personer hos Bagt i Tisvilde. Kagen var med lækre lyse bunde, hindbærskum og marcipanbånd. Pynten bestod af hjerteformede marengs, flødeskum i fine toppe og jordbær. Kagen var prisen værd og smagte fantastisk.

Antwoord van Bagt
Havde købt en kage til over 100 kr. til gæster.
Den var alt andet end frisk og jeg var mega flov.
Der var nødder på, som var harske og noget smørcreme smagte af “køleskab”.
Jeg ringede næste dag. Blev bedt om at sende et foto af den dårlige kage????
Jeg bad tilgodebevis, men blev afvist med besked, at så kunne alle jo snyde sig til flere kager.
Køber jeg hos Bagt igen? Aldrig!

Antwoord van Bagt
Søndag morgen brød tørt og kedeligt både brød og kager. En skuffelse ved morgenbordet.
U-BAGT ! Hornbæk
Bad om en grovbolle med flest kerner, men fik en blød müsli-bolle med kun 1 nød. Ikke meget kerner over det. Til gengæld var den ikke ordentlig gennembagt og smagt af U-bagt mel.

Antwoord van Bagt
I går den 2. juli ca. 15.00 købte jeg 3 kager i Bagt (Hornbæk), bl.a. en citron og marengskage, som jeg normalt synes godt om. Men denne var flere dage gammel. Man kan nemt smage og disse kager er bagt samme dag eller ej.
Jeg kørte over til Bagt i dag og nævnte min utilfredshed. Her nævnte medarbejderen at alt ikkesolgt i butikken bliver kasseret ved lukketid. Jeg har meget svært ved at tro det. Jeg antager meget bliver opbevaret i køleskab og sat frem dagen efter. Mange kager smager i hvert fald ikke som om de er bagt samme dag. Det samme gælder alt det brød hvor man kan smage det ikke er bagt samme morgen. (Blød og kedelig skorpe).

Antwoord van Bagt
Hvorfor? - jeg kan virkelig godt lide godt brød, skønne croissanter og ikke oversukrede kager og det får man absolut ikke hos Bagt. Hvor er fagligheden og de gode råvarer? Har forsøgt 3 gange fra 3 forskellige butikker og hver gang tørt ligegyldigt luft brød og ekstremt søde kager (sukker sælger - men det gør ikke en kage god)
Skammeligt!
Det er altså ikke det bedste brød, i dag skulle jeg bruge et brød til laks, fik et kedeligt sigtebrød eller lignende, blev anbefalet af den unge pige, jeg må snart lære ikke at købe brød hos Bagt, har prøvet mange gange da der ikke er mange bagere i området. Deres kage udvalg er det samme det har været de sidste 10 år. 👀🙄
Jeg har nu haft et premium kaffeabonnement i lidt over en måned, hvor jeg næsten hver dag har været i Bagt Nørrebro Bycenter, og jeg har ALTID fået en kanon kundeservice. Alle produkter har altid levet op til mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale stedet.

Antwoord van Bagt
Nørrebro Asta medarbejder var super dygtig og smilende på trods af hun var alene.
Kæmpe ros til Asta

Antwoord van Bagt
Bagt har i flere år haft en slags loyalitetsprogram, hvor man kan optjene point ved køb af kaffe, brød kager mm.
En gang tidligere forsvandt pointene ved en konvertering, og nu senest forsvandt mine point til to gratis café latte, konverteret til 8% rabat på fremtidig køb. Dette sket uden varsel. Det er simpelthen så dårlig stil, at I burde skamme jer.

Bagt - Tisvilde
Var forbi afdelingen og købe en jordbærtærte. Da vi kom hjem og så den i køkkenlyset var der mug på 7 af bærrene.
Vi kørte de 14 km retur til Tisvilde for at få den byttet og reklamere.
Ekspedienten så bærene på kagen og sagde at det ikke så godt ud. Jeg sagde selvfølgelig ja til at få en ny.
Ekspedienten opdagede at der ligeledes var mug på de resterende i montren.
Jeg sagde nej tak til at få andet brød/kage og i stedet ekspederede hun en ny kunde og troede at hun var færdig med mig.
Jeg henvendte mig igen og ville bede om mine penge retur. Hun sagde at hun først måtte ringe og spørge hendes chef…..?
Det var godt nok et underligt bekendtskab og service….?
Dette kan ikke anbefales at bruge penge og tid på! Trist forretning i den arrogante og stoppede ende…..
Jeg var i dag på Bagt ved Nørrebro centeret, hvor jeg oplevede utrolig dårlig service. Den unge kvindelige ekspedient talte nedladende til mig og snerrede ved almindelige spørgsmål, såsom “har I nogle gafler”. Da jeg f.eks. spurgte om de lavede kaffe med havremælk var svaret “det kunne du godt tænke dig?” med en snerrende stemme og et suk. Derfra fik vi udleveret forkerte kager, hvortil den anden ekspedient hjalp os. Mine venner og jeg endte med at sætte os udenfor, fordi der var så ubehagelig stemning indendørs
Øv…
Jeg købte lige før jul et rugbrød hos Bagt på Jagtvej i KBH, som jeg desværre senere opdagede en larve i. Larven var omkring 1 cm lang, og heldigvis død, da den var blevet bagt med brødet, så det ud til, og formoder jeg.
Jeg havde ikke tid til at gå ned i butikken igen da jeg skulle væk hen over jul og nytår. I stedet skrev jeg en mail til dem for både bede om mine penge tilbage, men først og fremmest også oplyse dem om det, så de kan højne deres hygiejne og kontrol. Jeg fik dog aldrig svar på denne mail, så lidt senere skrev jeg endnu en opfølgende mail, som jeg heller ikke fik svar på. Derefter skrev jeg til dem på Instagram, stadig intet svar.
At finde en larve i sin mad af én ting, men derefter at ignorere tre henvendelser er langt fra i orden. Fejl og uheld kan ske med fødevarer - det har jeg forståelse for, da jeg selv har arbejdet i fødevare- og servicebranchen mange gange. Men ikke at vende tilbage på hele tre henvendelser, og sørge for at der bliver fulgt op, er decideret uacceptabelt og bekymrende.
Har i dag været forbi Bagt i Gilleleje. Det var ikke nogen højder. Der var to til at ekspedere, hvoraf den ene (den kvindelige) blot stod og pakkede flutes ind i papir og derefter lagde dem op i kurven igen, altså var der på det tidspunkt ingen kunder, som skulle købe dem. Den anden ekspedient stod blot og kiggede og havde så absolut ikke til hensigt at ekspedere kunderne. Da jeg spurgte, om han havde tid, kiggede han fornærmet på mig, men nedlod sig dog til at hjælpe. De boller, vi fik, var ret kedelige og virkede ikke, som om de var fra samme dag. Kaffen var ok, men ingen højder. Selve lokalet ville have rigtig godt af en kærlig hånd, som fx at der blev gjort rent. Vi var sidst hos jer for en måned siden, og det så ikke ud til, at der var gjort rent siden dengang! Det er så absolut ikke ok!

Antwoord van Bagt
BAGT 🟪🟧 HORNBÆK 🎅🏻🎄☃️🎄🟧 STENHÅRD Honningbombe ☃️og ligegyldig betjening : Klagede over høj iskold hård bombe og forlangte istedet en NY kage.
Min købte caffelatte 🟫 var ved at blive kold, så jeg måtte løfte stemmen og tonen tli en betjening med nyt kagevalg.
Fragilite blev da udleveret og jeg satte mig udenfor i Hornbæk 🎄💋og spiste kagen og resten af caffelatten i brun kop.
DYRT og vilkårlig betjening af unge piger.
Generelt har de godt bagerbrød, men har før fået ringe kager og tærter.
Dagens honningbombe iskold og hård ☃️☃️‼️
BAGT ER SLUT MED UNG SUR BETJENING også i 2025 🟫🟫

Antwoord van Bagt
Meget fin og hurtig service og hjælpsom medarbejder

Antwoord van Bagt
Lees meer over geverifieerde reviews.