I går købte jeg et brød i Hornbæk. Der var en smule ventetid, så jeg kiggede mig omkring og var ret chockeret over rengøringen. Der er så beskidt overalt. Gulvet har ikke set en støvsuger i ugevis... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jævnt kedelig mandelcroissant i Tisvilde. Skam at Bagt har overtaget den ellers tidligere fremragende bager.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men denne oplevelse var så skuffende, at jeg føler, den fortjener at blive delt. I dag bestilte vi via Wolt fra Bagt i Hillerød. Bestillingen bestod af... Toon meer
Købte brød som smagte rigtigt godt MEN rengøringen i butikken i Helsingør var under all kritik, meget beskidt, snavset gulv !!
❤ Franskinspireret bageri med danske rødder ❤ 7 butikker fordelt i Nordsjælland og København ❤ Håndlavet og hjemmebagt med kærlighed til dig
Nordre Strandvej 339, 3100, Hornbæk, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg var nede i bagt igen i morges - og alt spillede som det plejer. Den søde unge dame i kassen tog godt imod mig og hjælp mig med hvilken kage jeg skulle have i dag (den var fantastisk)😁
Kommer derned igen i morgen🥰

Antwoord van Bagt
Utrolig god service og virkelig god kvalitet af mad og lækkert frisk brød🔥🤤

Antwoord van Bagt
Virkelig god kaffe i Hornbæk bageren 👍 Og samtidig godt brød.

Antwoord van Bagt
Har kun spist club sandwhich og oste sandwhich der. Bedste sandwhich jeg har fået i danmark og de kostede kun 52 kr. Skal du finde en sandwhich samme størrelse samme kvalitet i københavn skal du af med 150-200 kr på en cafe.

Antwoord van Bagt
Jeg har igennem adskillige adskillige år handlet hos Bagt, men nu giver jeg op. Det er dyrt og dårligt - ofte gammelt brød - scones der er er rå indeni. Klager man, får man penge igen, men de retter ikke op på fejlene. Det er blevet til en fabrik - håndværket er væk. Bliv væk.

Antwoord van Bagt
Jeg har haft den fornøjelse at besøge bageriet Bagt flere gange, både i Helsingør, Hornbæk og Gilleleje. Jeg er altid yderst tilfreds med både deres bageri og service. Deres brød og kager er af god kvalitet, altid friskbagte og med en smag, der tydeligt afspejler deres dedikation til håndværket. Personalet er venligt og imødekommende, hvilket gør hvert besøg til en behagelig oplevelse.

Antwoord van Bagt
Bager BAGT, Hornbæk burde bage deres rabarbermuffins mere. Skuffende oplevelse! Paradoksalt
at forretningen kaldes BAGT, omdøb den til UBAGT!

Antwoord van Bagt
Jeg besøgte bageriet i Helsingør under en af mine cykelture denne sommer, men desværre blev oplevelsen en skuffelse. Jeg købte en bolle med ost og ønskede at fylde mine drikkedunke. Bageriet havde ikke et toilet, og de var udsolgt for flaskevand. Jeg spurgte derfor høfligt personalet, om de kunne fylde min drikkedunk med postevand, men det nægtede de. Det var altså hverken muligt at købe eller få noget at drikke. Jeg måtte cykle videre, tørstig og rystet over den dårlige service. Bollen var dog okay, men det opvejede ikke den dårlige oplevelse.

Antwoord van Bagt
Juicen var varm, sandwichen tør inden i og helt fyldt med olie udenpå…øv!

Antwoord van Bagt
Aldrig har jeg fået så tørt bagværk… både smørbollerne og håndværkerne var fuldstændige uspiselige!
Flere dage gammel brød er simpelthen uacceptabelt, og det er en skændsel at man overhovedet kan slå sig op som en bagervirksomhed, når det er der langes over disken til kunderne.
En tur på tanken havde været en lang større oplevelse.

Antwoord van Bagt
Jeg har tidligere anmeldt kvaliteten af sandwichboller med fyld, men efter at fået en saglig forklaring fra Mathilde om, at der har manglet info fra personalet om, at bollerne skulle have været varmet op for at blive lækre sprøde og osten samtidig ville være smeltet.
Jeg har derfor trukket min negative anmeldelse tilbage.
IH
Jeg har bestilt brød og kager fra Bagt, Helsingør, til flere festlige lejligheder, dvs store bestillinger.
Hver gang har det været lækkert og af høj kvalitet, og jeg får god service. Ydermere er priserne rimelige set ift andre bagere i Nordsjælland. Jeg er nu trofast kunde.
Arbejdsmiljøet er under al kritik. De behandler deres ungarbejdere så dårligt!! De bliver talt grimt til ,og ejerne taler grimt om de unge bag deres ryg til andre ungarbejdere… de kan finde på at kontakte deres ungarbejdere kl 03 om natten ,for at få dem på arbejde dagen efter. De truer deres medarbejdere med overvågning ,hvilket er uacceptabelt!! De spørger ind til deres sexuelle liv/privat liv (den mandlige ejer) hvilket slet ikke er okay hellere!! Derudover er der ulækkert. Medarbejderene kan komme ud for at være omringet af kakerlakker når de arbejder omme bag ved!! De bliver sat til at rykke kakerlak fæller… der står ikke skadedyrsbekæmper i deres kontraktbeskrivelse.. alt er bare under al kritik. Arbejdsmiljø (især for de unge) hygiejnen i bageren og generelt bare ejernes måde at styre en butik… de burde ikke engang få en enkelt stjerne!!!

Antwoord van Bagt
Det går ned ad bakke her!
Ny app for tilbud og rabatter, efterlader bruger venligheden på et lavpunkt.
Tilsyneladende er lavpunktet også gældende for forsyningssikkerheden.
Antallet af tilfælde, hvor produkter ikke er leveret, eller meldes udsolgt efter få timer, er eksponentielt stigende. Trist.

Antwoord van Bagt
Har benyttet mig af to Bagt-bagerier inden for den sidste uge efter jeg fik det anbefalet af en kollega. Virkelig lækre kager og god kaffe. Købte brød og rundstykker med på arbejde, virkelig godt!
Velsmagende kaffe, frisk bagværk og ikke mindst et utroligt imødekommende og høfligt personale! Jeg ved hvor jeg henter min næste kaffe 🤩
Fornuftige priser og rigtig godt bagværk!! Jeg vil give Bagt 5 ud af 5 mulige stjerner. Jeg kommer helt sikkert tilbage 💪🏼
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.