I går købte jeg et brød i Hornbæk. Der var en smule ventetid, så jeg kiggede mig omkring og var ret chockeret over rengøringen. Der er så beskidt overalt. Gulvet har ikke set en støvsuger i ugevis... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jævnt kedelig mandelcroissant i Tisvilde. Skam at Bagt har overtaget den ellers tidligere fremragende bager.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men denne oplevelse var så skuffende, at jeg føler, den fortjener at blive delt. I dag bestilte vi via Wolt fra Bagt i Hillerød. Bestillingen bestod af... Toon meer
Købte brød som smagte rigtigt godt MEN rengøringen i butikken i Helsingør var under all kritik, meget beskidt, snavset gulv !!
❤ Franskinspireret bageri med danske rødder ❤ 7 butikker fordelt i Nordsjælland og København ❤ Håndlavet og hjemmebagt med kærlighed til dig
Nordre Strandvej 339, 3100, Hornbæk, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 47% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Forleden skrev jeg en begejstret anmeldelse af Bagt's jordbærtærte.
Da jeg, i går, skulle fejre en god vens fødselsdag, var det indlysende at gentage succesen - at afslutte middagen med denne fantastiske jordbærtærte. Åh hvilken skuffelse. Bunden var branket og cremen var kedelig.
Måske har forretningen en super god konditor - og en sløset og mindre god?
Det kunne være herligt at vide, hvornår den gode er på arbejde. SÅ køber jeg gerne en jordbærtærte igen.
Brændte kager kan jeg selv lave - billigere : D

Antwoord van Bagt
Fik i dag Bagerens Rugbrød, og jeg må sige det smagte himmelsk. Et godt nok hårdt rugbrød som er spækket med kerner, herunder Cashew nødder.
Virkeligt lækkert brød…..som kan anbefales…..
Bør nok bestilles dagen før……
BAGT er fantastisk.
Vi køber ikke brød og kage ofte, men når vi gør så er det altid i BAGT. Smagen er fantastisk, råvarerne gode og personalet er lige så søde som deres jordbærkager.
Hip hip hurra for BAGT

Antwoord van Bagt
Havde set frem til at nyde en marcipan croissant fra Borgergade. Den er hård, sej og falder helt i krummer. Bestemt IKKE BAGT I DAG. Havde glemt at jeg havde oplevet det før hos dem, så SLUT MED AT HANDLE HOS BAGT.

Antwoord van Bagt
Købte rugbrød hos Bagt Nuuks plads i mandags, som var fyldt med indtørret klumper af dej. Det var femte gang jeg oplevede dette. Reklamerede onsdag og fik et nyt brød med hjem. Det var også fyldt med indtørret dej. Igen tilbage og få refunderet de 40 kr og slut med at købe brød hos den bager. Næste skridt bliver en henvendelse til Fødevarestyrelsen da de indtørrede klumper kan skyldes utilstrækkelig rengøring af dejælter i bageriet i Humlebæk!

Antwoord van Bagt
Vi købte 1 mandelcroissant, 1 brunsviger og 2 kardemommesnurrer Pinsemorgen kl ca. 08. Prisen var i alt kr. 94,-, men det var absolut ikke engang 1 kr værd, idet det hele var TØRT som bare pokker. Man må dog kunne forvente, at det netop Pinsemorgen på det tidspunkt er friskbagt, men det var det bestemt IKKE.

Kedelige flødeboller
Købte kokos, lakrids og Alm. Chokoladen eller hvad de nu var overtrukket med, smagte af gammel pap og havde en gummi agtig konsistensen. Bunden smagte af gammel kage. De to gange jeg har købt flødeboller hos jer, har oplevelsen været den samme, æv!
Den ene stjerne får I for skummet, som smagte fint.

Antwoord van Bagt
Har med glæde været kunde hos bagt i deres butikker i Nordsjælland igennem mange år og anbefalede derfor min datter at søge job i en afdeling i Kbh. Hun fik desværre en rigtig dårlig behandling, som man som arbejdsgiver ikke kan være bekendt. Øv! Jeg havde ellers et godt indtryk af Bagt.

Antwoord van Bagt
Købte i gilleleje 1 fastelavn bolle med mocca, og 1 fragilite.
Fastelavn bolle var sej, fragilite var sprød og lækker,men hold op de var sød.
Kaffen var til gengæld fin og dejlig varm.

Antwoord van Bagt
Jeg ser hver morgen i Helsingør at brødet bliver lagt på hylderne uden handsker. Rødhåret pige som jeg konfronteret at hun skulle bruge handsker, hendes svar var at hun havde vasket hænder. Hvad f..... Sker der med de unge mennesker. Ser hver morgen hun stadig håndterer brødet med de bare hænder. Føj

Antwoord van Bagt
Før i tiden var man altid sikker på at få lækkert morgenmad, men nu svinger det helt utroligt og desværre til den dårlige side. Vi købte hver lørdag plus nogle hverdage hos Bagt i Gilleleje, men gør det ikke mere for diverse grovboller og deres kager køber vi aldrig mere, for de er ikke værd at spilde penge på.

FANTASTISK RUGBRØD!
Godt pålæg er vigtigt - men godt rudbrød er endnu vigtigere og det fok vi i går til julefrokosten! Flere varianter, frisk, lækkert og smagfuldt - skiveskåret fra BAGT i Borgergade - Det rykker lidt ved det "bare" at købe supermarkedsbrød som slet, slet ikke kan måle sig med godt håndværk...tak!
HB

Antwoord van Bagt
Jeg har i dag købt en the birkes, som desværre var mere end tør. Ligeledes var der ej remonce i, som der normalt er. Ringede til butikken i Borgergade, som oplyste at de var bagt i dag.
Uspiselig - smuldrede i munden grundet meget tør dej.
SuperBrugsen og Føtex bageren er langt bedre, hvilket man ikke skulle tro.

Antwoord van Bagt
I would put zero stars… but I can’t.
I ordered 1 (thankfully only 1), cappuccino with oat milk for my friend. She took one sip and said it was absolutely disgusting. It was rancid. The oat milk was burnt. Sour. It was undrinkable.
The staff were rude inhospitable and resentful that I politely complained that the coffee was rancid undrinkable. I asked if they would please refund me for the terrible experience. They said there was no way to refund a customer. (We are in retail. You can always refund a customer). They proposed I choose a croissant or something instead. One of the staff was truly negative.
This was danish service at its worst. A reminder of times past, where the customer is always wrong.
My sincere recommendation. Avoid this place like the plague. A day/ an experience to forget.
AVOID. Stay away
Have you seen how many bad reviews there are!!
It’s amazing they are still in business. Cowboys

Elendig jordbærtærte og Citronmåne tør og gammel - føj

Antwoord van Bagt
Vi købte en jordbær tærte i Bagt i Gilleleje leje den anden dag. Havde tænkt på at købe en i Føtex - de er faktisk gode til prisen 75kr. Men besluttede vi at støtte lokalt. Den så umiddelbart god ud, men lidt i den dyre ende 98 kroner. Jeg er aldrig blevet så skuffet over en jordbærtærte - det eneste de ikke havde fået ødelagt var jordbærene; bunden var tyk og tør som en gammel sandkage og uden rigtig smag. cremen ligeledes aldeles smagsløs og ikke mængdemæssigt afstemt den tykke bund. 0 stjerner hvis det ellers var muligt. Fremover holder jeg mig til Føtex. Kan man ikke lave noget så lad dog være! PS mine medgæster blevet noget forbløffede over min promoter og umiddelbare reaktion. De havde ikke rigtig erfaring med den kage. Det har de nu og er af helt samme mening. Så Bagt tror ikke jeg jeg kommer igen, med mindre man kan få en smagsprøve inden køb.

235,-
for 4 croissanter 4 boller , 1 juice og en lille pakke ost (10 skiver)
var ellers glad for bagt -

Kære Bagt .
I er så gode til brød . Men hvad sker der lige for jeres jordbærtærte til næsten 100 kr ???
Den var tør og havde ingen smag . Kan se jeg ikke er den eneste som har haft en negativ oplevelse med jeres jordbærkage . I må da lave en ny udgave hurtigst mulig !!
Mvh
Ulrikke Gercke

Antwoord van Bagt
Jeg ved, priserne er steget … MEN!
Vi plejer at være glade for at svinge forbi Bagt og købe lidt baby moffer (meget lille) bolle med smør og ost. Dette plejer vi at betale et helt fair beløb for.
Men det er da godt nok slut nu! 15,- for mofferne og 60 - ja - 60,- kroner for at få ost og smør på. De tager simpelthen 15,- kroner for EN skive ost. Tre små boller med ost og smør kostede os 75,- kroner.
Det siger sig selv. Vi kommer ikke igen.

Antwoord van Bagt
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.