I går købte jeg et brød i Hornbæk. Der var en smule ventetid, så jeg kiggede mig omkring og var ret chockeret over rengøringen. Der er så beskidt overalt. Gulvet har ikke set en støvsuger i ugevis... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jævnt kedelig mandelcroissant i Tisvilde. Skam at Bagt har overtaget den ellers tidligere fremragende bager.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men denne oplevelse var så skuffende, at jeg føler, den fortjener at blive delt. I dag bestilte vi via Wolt fra Bagt i Hillerød. Bestillingen bestod af... Toon meer
Købte brød som smagte rigtigt godt MEN rengøringen i butikken i Helsingør var under all kritik, meget beskidt, snavset gulv !!
❤ Franskinspireret bageri med danske rødder ❤ 7 butikker fordelt i Nordsjælland og København ❤ Håndlavet og hjemmebagt med kærlighed til dig
Nordre Strandvej 339, 3100, Hornbæk, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Virkeligt lækkert bagværk! Brødet og kagerne er virkelig lækre og servicen er i top!

Antwoord van Bagt
Lækker kage og brød og god kakao og kaffe😍 Priser man kan holde ud💪

Antwoord van Bagt
Bagt laver det vildeste bagværk og jeg er især meget glad for deres fastelavnsboller og Romkugler … kæmpe Ros herfra

Antwoord van Bagt
Fantastisk moffebrød bliver nød til at smage det igen. Virkelig god service og i det hele taget rigtig godt.

Antwoord van Bagt
Bagt’s moffebrød er en sikker vinder til nærmest alt. Til din suppe, salat sandwich eller bare med et godt lag smør på. Elsker elsker elsker. Tak til bagt for altid lækkert brød og god service.

Antwoord van Bagt
God service i Helsingør. Hyggelig stemning.

Antwoord van Bagt
Lækkert bagværk og god kaffe. Lille hyggeligt café rum og god service i Helsingør :-)

Bagt Hornbæk.
Simpelthen det tørreste, kedeligste bagværk til alt for høje priser. Deres brød er sejt i skorpen og tørt indvendigt, deres kager er kedelige og oftest så tørre at de ikke er bagt samme dag. Vi har droppet den bager for længst. Vi fik engang penge retur for deres æbletærte til 160kr der helt tydelig var flere dage gammel hvilket de beklagede.
De lover nu romkugler ud på deres Instagram for at folk skal skrive nogle gode anmeldelser, hvilket fik mig til at gå ind og skrive denne. Det er simpelthen for dårligt at prøve og købe sig ud af de ellers ærlige omtaler man
må tænke folk kommer med herinde. Nej tak.

Antwoord van Bagt
Super dejligt brød + virkelig tip top betjening af sødt personale ☺️☺️