Bagt Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I går købte jeg et brød i Hornbæk. Der var en smule ventetid, så jeg kiggede mig omkring og var ret chockeret over rengøringen. Der er så beskidt overalt. Gulvet har ikke set en støvsuger i ugevis... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jævnt kedelig mandelcroissant i Tisvilde. Skam at Bagt har overtaget den ellers tidligere fremragende bager.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men denne oplevelse var så skuffende, at jeg føler, den fortjener at blive delt. I dag bestilte vi via Wolt fra Bagt i Hillerød. Bestillingen bestod af... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Købte brød som smagte rigtigt godt MEN rengøringen i butikken i Helsingør var under all kritik, meget beskidt, snavset gulv !!

Bedrijfsgegevens

1. Bakkerij
  2. Café

Geschreven door het bedrijf

❤ Franskinspireret bageri med danske rødder ❤ 7 butikker fordelt i Nordsjælland og København ❤ Håndlavet og hjemmebagt med kærlighed til dig

• Nordre Strandvej 339, 3100, Hornbæk, Denemarken

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 44% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har købt boller og kanelsnegl samt…

Vi har købt boller og kanelsnegl samt en mandelcroissant i dag. Det er 100 procent ikke bagt i dag. Boller var tørre og croissanter hård som en mursten. Vi kommer ikke igen, og slet ikke til de priser.

Bagt på Jagtvej

6 februari 2022

Kære Louise

Jeg beklager meget din oplevelse.
Jeg kan forsikre dig at der ikke sælges varer fra dagen før, men det kan godt været sket at bollerne er blevet for hårdtbagte og derfor føles tørre.
Du har selvfølgelig altid reklamation på dine varer.
Kan du på nogen måde bevise dit køb kan du få nye varer til samme pris til afhentning i en af butikkerne.

Dyrt & ringe kvalitet

Dyrt & ringe kvalitet
12 kr for en tebolle der er hård og tør
Endte med at smide den ud
Jeg kan ikke anbefale en bager, der ikke kan så simpel en ting som en tebolle
Det er under al kritik

14 januari 2022

Kære kunde

Jeg beklager meget din oplevelse af vores tebolle. Jeg skal ikke kunne sige hvad der er gået galt med kvaliteten af netop den tebolle du købte, men det lyder i hvert fald ikke sådan som vores teboller normalt bør være.
Du er velkommen til at rette din henvendelse til mig på julie@bagt.nu, så vi kan finde en løsning på din oplevelse.

Virkelig dårligt bagværk!

Virkelig dårligt bagværk!
Købte Bagt’s store Mr. Marcel og fragilite kager og må desværre konstatere at det virkelig er ringe kvalitet og kan desværre ikke anbefales. Dårlig smag eller mangel på samme, og det var tydeligt i smag og konsistens at der bruges margarine frem for smør, hvilket kommer til udtryk i et kedeligt fornemmelse i ganen. Desværre var alle gæster (9) enige om en kedelig kageoplevelse. Til gengæld skal jeg huske at nævne den søde betjening den venlige og smilende pige gav os, da vi købte kagerne.

12 januari 2022

Kære Camilla
Vi beklager meget at din oplevelse af vores kager ikke lever op til jeres forventning. Ikke alle har samme smag og behag.
Men det glæder mig at høre at vores service er i top :-D
Du er velkommen til at uddybe dine ønsker til forbedring til mig på julie@bagt.nu

bagt på Østerbro

bagt på Østerbro - looking good from outside but overpriced (four small pieces like a crumble, including one plain roll for over 100 DKK) and quality is average
I have been three times so far over a period of about 6 months and somehow I am always excited to go in but when it comes to eating the baked goods I always get somehow disappointed. some of the tartes and muffins are just too sugary and not in the good french way ...
maybe the bread is better?

7 december 2021

Kære Nana

i am very sorry about how you are experiencing Bagt. I would love to have a further conversation with you about how we can improve in your eyes.
Please write to julie@bagt.nu

Best regards

Dårlig brownie bund

Købte en jordbær kage med en brownie bund den bund var simpelthen så hård den smagte ikke godt

5 december 2021

Kære kunde
Jeg beklager meget din oplevelse.
Du er meget velkommen til at gå videre med din klage til bestilling@bagt.nu, så vi kan finde en løsning på din ærgerlige oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dejligt bageri - men altid udsolgt

Dejligt bageri, men desværre er det alt for tit udsolgt af rugbrød - softkerne - i Borgergade. Kl. 11 er tidligt at melde udsolgt. Har gjort butikken opmærksom på problemet omkring for lidt rugbrød i butikken.

19 november 2021

Kære Kate
Jeg beklager meget at du uheldigvis er gået forgæves flere gange!
Jeg kan til gengæld glæde dig og informere at vi har investeret i nye kassesystemer der kan tracke salg meget bedre end før som vil gøre vores produktion meget mere præcis til fremtiden. Dette skulle meget gerne kunne mærkes på butikken at bestsellers ikke vil blive udsolgt før ved lukketid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastik brød og intet mindre end en…

Fantastik brød og intet mindre end en fantastisk betjening. Helt klart noget jeg vil prøve igen, kan varmt anbefale bagt👌🏻
Skuffer aldrig😋

17 november 2021

Kære Mathias,
TUSINDE tak for den meget fine anmeldelse. Vi bliver så glade af at høre, at du altid har en dejlig oplevelse, når du besøger vores butik. Vi ses forhåbentligt i butikken meget snart igen! Rigtig god aften <3

Uden sans og kvalitet

Jeg bestilte en cafe latte. Hvor svært kan det være?

Latten (?) smagte bare af brændt kaffe med skoldet mælk, og var iøvrigt helt uden aroma.

Det var det ringeste (DSB) kaffe agtige pjask jeg længe har prøvet, i en lille kop men til en voldsom overpris og den blev tilmed serveret i det sørgeligste "rum" man kan tænke sig, i hvilken der stod et stor køledisk, der lyste ud i lokalet og brummede ulideligt højt. Aldeles og på alle måder et charmeforladt sted.

Jeg ser frem til at butikken en dag, forhåbentlig snart, flytter fra kvarteret (i Kbh K) igen. 0 (Zero) stjerner, herfra,

31 oktober 2021

Antwoord van Bagt

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse... Bagt har 7 forskellige butikker og jeg kan ikke ud fra din beskrivelse læse mig frem til, hvilken af vores butikker du har besøgt samt hvornår.
Såfremt du ikke allerede har gjort det, skal du være velkommen til at rette henvendelse til bestilling@bagt.nu så vi kan få de sidste detaljer på plads, da vi naturligvis altid vil yde den bedste service. Håber at høre fra dig :)

God krumme

God krumme

Kan varmt anbefale Moffe brødet, lækkert sprødt og samtidig saftigt, og så kommer det i en fin lyserød indpakning 🙂 croissanterne og rugbrødet hører også til mine favoritter. Sød og venlig betjening.

18 oktober 2021

Kære Dorte,
Mange tak for den fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på! Må du have en rigtig god dag. Vi ses i butikken snart igen <3

Jeg har altid haft gode oplevelser hos Bagt i Borgergade

Jeg har altid haft gode oplevelser hos Bagt i Borgergade. Altid venlig, hurtig og imødekommende betjening. Vi har prøvet forskellige ting fra brød-sortimentet, altid frisk og lækkert, vi spiser tit mandel-croissanterne, som godt nok er lidt flade, men smager fuldstændig fantastisk, så udseendet betyder ingenting, og så er vi store fans af jordbærtærten med browniebund, super lækker, sej browniebund, lige som den skal være.

15 oktober 2021

Kære Tine,
Tusinde tak for de meget fine ord! Vi er så glade for, at du nyder vores bagværk og glæder os til at se dig igen meget snart. Rigtig god dag <3

Bagt i Gilleleje okt.

Var hos Bagt i Gilleleje lørdag den 9. Okt. Kæresten og jeg satte os for at nyde en kop kaffe og lidt morgenmad, men området med de to bløde stole var fyldt med brød- og kagekrummer på både bord, stole og på gulvet. Ud over det, var der helt sikkert ikke gjort rent i flere dage.
Det klæder desværre en ellers god bager. ☹️

9 oktober 2021

Kære Dennis,
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Jeg kan med sikkerhed sige, at vi fejer gulvet og tørrer bordene af flere gange om dagen. Det kan være at der har været et travlt ryk i butikken, og derfor har pigerne ikke haft mulighed for at feje gulvet og tørre bordene af inden i ankom. Vi gør vores bedste for at holde butikkerne rene og pæne hele tiden. Rigtig god dag.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Brændt mælk og tør surdejsbolle

Jeg har egentlig altid syntes om Bagt i Helsingør og Hornbæk og havde en forventning om at jeg kunne få en god kop kaffe og bid brød efter min fødsel sammen med min kæreste d. 29.09 på Østerbro.
Dog måtte jeg gå meget skuffet derfra efter at have sat tænderne i en meget tør surdejsbolle og en kaffe hvor mælken var blevet kogt og først kunne drikkes en halv time efter :-(
/Sara

30 september 2021

Kære Sara,
Stort tillykke med den nye baby! Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os.. Du er meget velkommen til at skrive en mail til bestilling@bagt.nu, hvor vi sammen kan finde en løsning på situationen. Rigtig god dag.

Under al kritik

Under al kritik
Købte jordbærtærte til 90 kr med marzarinbund søndag den 18. juli hos Bagt Gilleleje og skulle spise den med gæster samme dag! Men kagen var tør og givet flere dage gammel! Pinligt og måtte undskylde til gæsterne! Ved henvendelse torsdag i butikken får jeg blot næsvist at vide, at uden kage eller kvittering ingen forståelse eller kompensation! Det er bare ikke i orden og ønsker at ledelsen bliver orienteret!

22 juli 2021

Antwoord van Bagt

Kære Bjarne, tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme. Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi sælger altid friske kager, dog har vi haft problemer nogle med tørre bunde, som vi har fået styr på nu. Næste gang er du velkommen til at skrive til bestilling@bagt.nu og så finder vi en løsning! Rigtig god dag <3

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har flere gange købt Moffebrødet(det…

Har flere gange købt Moffebrødet(det store runde brød) og nydt det med stort velbehag.
Men - tirsdag d 6/7 var det en skuffelse at sætte tænderne i.
Ikke den sædvanlig dej/krumme/smag/skorpe. mindende mest om Alm. dejbrød i Moffefacon. Æv.

7 juli 2021

Antwoord van Bagt

Kære Helle, vi beklager at møffe-brødet har haft en dårlig dag :( næste gang kan du enten komme ned i butikken og få en ny, eller skrive til os på bestilling@bagt.nu og så finder vi en løsning <3 God dag!

Gå i 7Eleven istedet😂

Virkelig dårlig bagværk til meget dyre penge. Du kan få det bedre i 7Eleven og det siger ikke så lidt

19 juni 2021

Antwoord van Bagt

Kære Tim, vi er kede af at høre at du ikke synes om vores bagværk.. Vi stræber ellers efter høje kvalitetsvarer til en rimelig pris. God dag.

De bedste flødeboller

De bedste flødeboller, jeg har smagt! Hold nu på de er gode, solide og friske med knasende chokolade og en lækker tyk marcipanbund!

23 mei 2021

Kære Minna,
TUSINDE TAK for de søde ord. Det glæder os at du er lige så vilde med flødebollerne som vi er <3

Dyrt og utjekket.

Købte to kager -fragilite og rabarbercrumble - og et rugbrød.
Fragilite’en var ekstremt sukkersød, og meget tung. Havde meget lidt med ægte fragilite at gøre. Rabarbercrumblen havde meget få rabarberstykker, kedelig ‘vanilje’creme og alt for meget halvråt dej...
bestemt ikke pengene værd.
Desuden vidste personalet ikke rigtig noget om rugbrødene, og den ene af ekspedienterne stod og rensede negle bag disken, lige før hun ekspederede. Utjekket og dyrt koncept.

7 mei 2021

Kære Lotte,
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vores fragilite kage og rabarber crumble er ellers nogle af vores mest populære kager. Tak for at gøre os opmærksomme på rugbrød og ekspedient. Vi kigger nærmere på det. Rigtig god dag <3

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte to jordbærtærter i forretningen…

Købte to jordbærtærter i forretningen på Nørrebro.
Har aldrig nogensinde smagt så ringe en kage.
En bund der var lige så tør som sandkage, toppet med flødeskum uden smag og sparsom pyntet med jordbær,
Henvendte mig via deres kontaktformular. Intet svar. Det vil sige lige så ringe en service som deres kage.
Ikke en gang med Tipsterbeviser er det værd at handle der.

5 mei 2021

Antwoord van Bagt

Kære John, vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det undrer mig at du ikke har fået noget svar, da vi normalt svarer dagligt på vores mail.
Vi har tidligere haft problemer med tørre bunde, men det har vi fået løst nu. Jeg håber du får en rigtig god dag <3

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har besøgt bagt et par gange og prøvet…

Har besøgt bagt et par gange og prøvet nogen forskellige ting, og ikke nok med at det smager fantastisk er der super service og man bliver altid mødt med et smil, personalet er helt i top. Ikke sidste gang jeg handler hos bagt.

28 april 2021

Kære Benjamin, tusinde tak for din søde anmeldelse! Det glæder os meget <3

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Til den pris er det ikke værd

Nu har jeg efterhånden smagt en masse forskelligt hos Bagt, da jeg har brugt to værdibeviser.
Troede lidt at Bagt var en luksus bager (pga. skiltning med kvalitet) og de lidt dyrere priser. Men jeg vil gerne lige anmelde de varer jeg prøvede - for tænker at bagerkvalitet kan fås andre steder (til billigere penge).
Selvfølgelig er alt smag og behag men jeg har igennem tiderne prøvet virkelig mange forskellige bagere :)

Jordbærkagen til svimlende 90 kr. er en stor / høj en. Tyk mazarinbund (som smager af mindre end en mazarinkage fra Netto).
Den hvide creme ovenpå er blot smagsløs flødeskum og så på toppen jordbær...
Konsistensen af kagen er ok men der mangler altså mere gods/smag, hvis den skal være 90 kr. værd. De små jordbærkager fra andre bagere smager af laaangt mere.

Moffebrødet (den runde ring) til 35 kr. er et ok brød - som helt klart er bedst efter en tur på brødristeren. Jeg har dog prøvet flutebrød (10 kr.) fra Rema1000 som havde en mere kraftfuld smag og samme konsistens.

Spandaueren har (for) meget sprødhed og virker mest tør med en meget lille klat af det gode inde i midten - som sagtens kunne fylde lidt mere.

Flødebollerne er fine nok med en dejlig tyk chokoladeskal dog med en tynd blød mazarinbund. Spangsberg flødeboller (som er meget billigere) er bedre.

Til sidst vil jeg nævne den som næsten var uspiselig.
Det var en mørk rund chokoladekage som var en blanding af en brownie og chokoladebudding.
Den smagte simpelthen SÅ voldsom sød, at jeg måtte smide halvdelen ud.
En lækker chokoladesmag havde været at foretrække fremfor overdreven sukkersød.

18 april 2021