Ik moest een oude achteras hebben voor mijn fiets. In het magazijn had hij er nog een liggen. Voor een vrijwillige bijdrage mocht ik deze meenemen. Ik blij, hij blij.
Mooie merken, eerlijke adviezen en scherpe prijzen. Erwin blijft een kenner en materiaal freak. Een flexibel bedrijf, ondanks dat we ons als consument vaak blind staren op snelle levering doordat we z... Toon meer
Zeer slechte afhandeling van retourzending. Op18 mei heeft mijn man een internal pad voor een Kask helm geretourneerd. Op hun telefonisch advies verkeerd product opgestuurd gekregen! Zelf moeten vrage... Toon meer
Vandaag m'n bij Bakker Racing bestelde mountainbike verlichting binnen gekregen. Zondag avond laat besteld, dinsdag morgen in huis. Nieuwste model van Lezyne voor de beste prijs, en zonder verzendkos... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Bakker Racing Products is een (online) shop, gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes.
Pannenweg 430-432, 6031RK, Nederweert, Nederland
- 0495-745910
- erwin@bakkerracingproducts.nl
- www.bakkerracingproducts.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een slechte webshop en service, niets bestellen.
Wat een slechte webshop en service. Bestellen gaat lekker snel, maar daarna is het drama. Voor 1500 besteld, is niet de volgende dag geleverd. Wacht nu al 4 dagen, en op track en tracé staat dat ze nog steeds wachten op het pakket. In het begin nog een antwoord dat het aan PostNL zou zijn, maar daarna niet meer reageren op de mail. Goedkoop is echt duurkoop. Mensen, bestel gewoon bij 12gobiking of futurum, dan krijg je spulletjes gewoon op tijd. Mocht de bestelling nog komen gaat deze rechtstreeks terug, de verzendkosten neem ik op de koop toe. Zal mij benieuwen hoe lang het dan weer gaat duren voordat het geld terug is.. Wat ben ik blij dat ik mijn nieuwe carbon wielen gewoon bij Futurum besteld heb...ellende..
veel te laat geleverd zeer slecht nog ergens anders moeten kopen
Dindsdags 2 banden rocket ron besteld volgens de website direct leverbaar wat betekent dat ze de volgende dag verstuurd worden,
Krijg donderdags een mail dat de banden niet meteen leverbaar zijn.
Dus ergens anders banden besteld omdat ik 3x in de week op de fiets zit.
erg slecht ze hadden meteen met een voorstel moeten komen om het geld terug te storten omdat ze zich niet aan de lever datum kunnen houden.
ruim 7 dagen later zijn ze geleverd.
Heb ook nog een 2e mailtje hier over gestuurd daar is gewoon niet op gereageerd

Antwoord van Bakker Racing Products
Goed ,behulpzaam en vriendelijk te …
Goed ,behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon , kreeg vervolgens product ,goed geprijsd ,snel geleverd ,
Ben Tijbosch
Bakkerracingproducts
Bakkerracingproducts is voor mij een Zeer goede webshop met veel aanbiedingen en goede service.
Ik kreeg hier de perfecte service zoals …
Ik kreeg hier de perfecte service zoals ik gewend was vroeger bij de fietsenmaker in het dorp.
Goed geholpen
snelle en correcte aflevering
Bestellen van raceschoenen sidi.
Zaterdagavond racesschoenen van sidi besteld, op dinsdag reeds thuis aangekregen. Geweldige service. Zeer overzichtelijke website, en zeer mooie prijzen!
Prijs en kwaliteit goed
Prijs en kwaliteit goed, met een prima support. Top, blijf zo doorgaan!!
Snelle levering, prima producten, altijd leverbaar wat online wordt aangeboden
Jammer Bakker Racing!
Op website staat “Ongeveer 98% van de zendingen worden binnen 24 uur afgeleverd na ontvangst van de betaling. De overige bestellingen worden in 1 tot 2 werkdagen geleverd.”
Zit nu al 5 dagen te wachten op een vest die “op voorraad” stond, en omdat Bakker Racing niet telefonisch te bereiken is en niet reageren op emails, heb ik nog geen idee of/wanneer mijn bestelling verstuurd wordt !
Gewoon contact houden met klanten. Een mail dat de bestelling onderweg is/niet geleverd kan worden, of later verzend wordt enz…
Jammer Bakker Racing!
Perfecte levering😝
De eerlijkheid gebiedt het volgende te …
De eerlijkheid gebiedt het volgende te melden: na mijn review enkele dagen terug werd ik diezelfde avond gebeld door Erwin Bakker: met heel veel woorden en ook excuses dat het niet zo had mogen lopen, beloofde hij mij de benodigde palletjes en veertjes meteen op te zoeken en meteen een levering van te maken (welke ik vandaag 20-9 ) ontving. Dus al met al 100 % opgelost (Had dit nu toch meteen gedaan!!!!! en niet zo´n negatieve review riskeren)
Dus nu 4 sterren, maakt met de vorige review nét voldoende
Een bedrijf met wat kinderziektes …
Een bedrijf met wat kinderziektes wellicht maar 100% van goede wil en bereid te leveren. Er gaan misschien wel eens dingen mis maar mijn ervaring is dat het wel goed gaat komen. Prijzen zijn zeer scherp en service prima. Bereikbaarheid in vakantieperiode was slecht. Een voicemail of een automatische mail beantwoorden zou veel ongemak voorkomen.
Waardeloos en onbetrouwbaar!
Op 5 augustus bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen.
Aantal keren mail gestuurd en geen enkele reactie.
Vele malen gebeld, maar telefoon is nog nooit opgenomen.
Waardeloos en onbetrouwbaar!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alle goederen geleverd ...
Afgelopen zondag een bestelling gedaan bij Bakker. Had ik eerder ook al gedaan en dat was goed bevallen.. De prijzen bij Bakker zijn scherp naar mijn mening.
Echter, maandag nog geen verzendbevestiging en ook geen reactie op de mail. Dinsdag, na aantal keer bellen, kreeg ik iemand te pakken. Deze gaf aan dat het heel erg druk was en dat de bestelling die dag verstuurd zou worden. Dat bleek inderdaad het geval. Had al een dag eerder gekund, zei hij, maar 1 product was niet op voorraad en dus hebben ze even gewacht. De communicatie hierover kan wat beter, maar ze zijn wel gewoon bereikbaar via de telefoon.
Er ontbrak 1 onderdeel van de bestelling en dus donderdag teruggebeld dat er iets ontbrak. Moest wel een paar keer bellen, maar er werd opgenomen en het pakje met het ontbrekende goed werd direct opgestuurd en de volgende dag door mij ontvangen.
Zeer slechte ervaring, geen bestelling binnen en geen contact te krijgen
Zeer slechte ervaring. Spullen voor 15.00 besteld, kreeg maar niets binnen. Na enkele dagen mail gestuurd geen reactie. Uiteindelijk maar bestelling geannuleerd, dan maar spullen bestellen bij andere webshop. Nog weer contact gezocht per mail en telefoon maar geen enkele reactie. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg...
Jammer
voorraad betekend "misschien in voorraad"
mail betekend "misschien een reactie"
voicemail betekend "zeker geen reactie"
Goede en slechte ervaringen met dit bedrijf. Lijkt werkdruk niet aan te kunnen maar is daar niet eerlijk over. Zijn wel deskundig, alleen slordig in afhandelen van bestellingen, mail en service; JAMMER!
Koop hier niet meer...
Krijg nog handschoenen van ze na een omruiling maar ze reageren helemaal nergens op. Heb ze vele mails gestuurd en nu 2 maanden verder nog steeds niets. Ik koop hier niets meer.
Shirt besteld
Shirt besteld, zou op voorraad zijn en volgende dag geleverd. Nee dus. Nu 5 dagen en 3 mails later, nog steeds niks, ook geen reactie op de mail. Ben dus blijkbaar niet de enige....