Bakskincare Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance n... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

EXCELLENT SERVICE!!! Jeg fik tilsendt et serum der havde en lidt kraftig lugt at mælkesyrer/sur mælk, og mailede kundeservice der efter en meget behagelig dialog over et par mails sendte mig en ny (an... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkterne er fantastiske, bruger deres day Care olie og rens. Det virker for mig. Kan klart anbefales. Produktet indeholder Probiotika hvor lovende studier viser at det har lappende effekt på hudbar... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Det bedste hudpleje

Det bedste hudpleje! Plejede at få eksem af alt, selv den mildeste solcreme. Efter tre år med Bak Skincare har jeg i år for første gang kunnet bruge solcreme uden at få eksem. Min hud er i balance nu.

Det er så ærgerligt at de solgte laboratoriet til L’oreal og lukkede forretningen - kommer virkelig til at savne deres produkter, når jeg løber tør :(

20 juli 2025

Best thing ever

Endelig fandt jeg et skønt mærke, der bare virker. Er ikke til alt muligt face rutine, er kæmpe glad for alle de små flasker og og det simple i få produkter.

26 maart 2024

Elsker BAK skincare

Elsker BAK skincare, det er de bedste mest effektive produkter jeg nogensinde har brugt.

7 februari 2024

Antwoord van Bakskincare

Hej Sara, tusind tak for de fine ord – det er vi glade for!! Hilsen Mathilde, BAK Skincare

Hurtig leverance

Hurtig leverance,
veldokumenteret og god beskrivelse af gode produkter
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Most amazing and highly effective skin oils!

Since I started using the BAK Anti Aging Oil, my skin has been in absolute perfect condition! It feels like my skin is absorbing every single drop and working against the fine lines and the dark spots that I used to have. Personally I just love the feeling of having a trillion probiotic helpers on my skin.
My son has teenage acne, but since he started using the BAK Oil and the Serum for Acne-prone Skin the impurities are gone. No question this works!
Although we live in Germany, the delivery from Denmark is always very fast and professional. To me, these are true, honest and natural products I can highly recommend.

7 oktober 2023

Antwoord van Bakskincare

Dear Hege, thank you so much for your taking your time to write such a wonderful review! It makes us really happy to hear the products have helped you and your son. Thank you for the support! Best, Mathilde, BAK Skincare

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nystartet og er indtil videre godt…

Nystartet og er indtil videre godt tilfreds med produkterne.

Hjælpsom og venlig kundeservice

30 januari 2024

Antwoord van Bakskincare

Tusind tak for anmeldelsen, Anette! Det er vi glade for :) Hilsen Mathilde, BAK Skincare

Redness mod Rosacea.

Der er masser af viden på jeres hjemmeside og jeres produkt kan noget som jeg ikke finder hos andre. Jeg lider af Rosacea og jeres produkt Redness har virkelig været hjælpsomt.

22 januari 2024

Antwoord van Bakskincare

Hej Christina, det er vi meget glade for at høre! Tusind tak for din anmeldelse! Hilsen Mathilde, BAK Skincare

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min søn på 15 år bruger bak serie til…

Min søn på 15 år bruger bak serie til uren hud og det virker så godt...anbefaling herfra

5 februari 2024

Antwoord van Bakskincare

Tusind tak for din anmeldelse! Det er vi glade for at høre! Hilsen mathilde, BAK Skincare

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækkert produkt,som jeg har anvendt i…

Lækkert produkt,som jeg har anvendt i nogle år
Hurtig ekspedition

11 januari 2024

Antwoord van Bakskincare

Tak for din anmeldelse, Heidi! Det sætter vi pris på. Tak fordi du har brugt BAK i flere år. Hilsen Mathilde, BAK Skincare

Skønne produkter

Dejlige produkter der virker

10 januari 2024

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre! Hilsen Mathilde

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter der rent faktisk har den effekt der er beskrevet. Har brugt microbiome Care for acne prone skin, prebiotic cleanser og clarifying face gel. Konsistenserne er gode og de er uden duft. Mange af denne slags produkter er hårde for huden og udtørrer - det gør disse på ingen måde og man får en hud der ser sund og velplejet ud. Det er også nemt at lægge makeup uden på face gelen👌🏻
Derudover er det en nem og overskuelig hjemmeside og levering er hurtig.

15 januari 2024

Antwoord van Bakskincare

Hej Pia, tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre at produkterne har fungeret godt – det gør os meget glade og stolte! Hilsen Mathilde, BAK Skincare