Jeg har haft et rigtig godt outplacement-forløb hos Ballisager med Lisbeth Brix Bøggild som konsulent. Lisbeth har været fantastisk at sparre med gennem hele processen. Hun har hjulpet med at se... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været i et sygemeldings forløb, og i den forbindelse har jeg haft samtaler med en konsulent fra Ballisager. Jeg håber at hvis andre kommer til at stå i en lignende situation med en længerevare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været i job boost forløb hos Camilla Mellin,fra Ballisager valby. Jeg gik fra at være modløs ift jobsøgning til at finde motivationen frem igen. Camilla har været helt fantastisk. Altid med... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik virkelig solid sparring hos Charlotte Novella, der formåede at sætte sig ind i både, hvem jeg var, hvad jeg ville ... og hvad jeg endnu ikke vidste, jeg ville. Jeg følte mig simpelthen i s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Konsulenthuset ballisager a/s arbejder vi professionelt med outplacement, rekruttering og karriererådgivning. Kort sagt hjælper vi virksomheder med at finde deres næste dygtige medarbejder og omvendt. Vi har en vision om, at jobsøgning skal være en spændende rejse hen til det næste job.
Søren Frichs Vej 40A, 1. sal, 8230, Åbyhøj (Hovedkontor), Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Jeg har haft den store fornøjelse af at være i et 'Jobboost-forløb' hos Ballisager med Camilla Mellin som min konsulent. Fra start formåede Camilla at skabe et 'safe space' i en ellers sårbar og stressende situation, hvilket gjorde hele jobsøgningsprocessen langt mere overskuelig og tålelig.
Camilla var utrolig god til at lytte til mine behov og opstille klare mål, som vi sammen arbejdede hen imod. Selvom arbejdsmarkedet kan være udfordrende, mistede hun aldrig troen på mig, hvilket gav mig selvtilliden tilbage. Resultatet taler for sig selv: I et 13-ugers forløb fik jeg et jobtilbud allerede i uge 6! Jeg kan varmt anbefale Camilla og Ballisager til alle, der har brug for kompetent og menneskelig sparring.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Ballisager, og især min konsulent John Kejser fortjener stor ros. Forløbet har været meget lærerigt, og jeg har fået nye og værdifulde perspektiver på jobsøgning og min egen profil på arbejdsmarkedet.
John har været utrolig støttende, nærværende og professionel gennem hele processen. Han har givet mig mange konkrete og brugbare redskaber, som jeg helt klart kan tage med mig videre og bruge fremadrettet. Jeg har følt mig set, hørt og motiveret, og det har gjort en stor forskel.
Jeg kan varmt anbefale både Ballisager og John Kejser til andre, der ønsker et seriøst og kompetent forløb.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
I had the pleasure of attending an outplacement session with Roshanak Nygård at Konsulenthuset ballisager, and I could not have asked for a better experience. From the very beginning, she was incredibly welcoming and kind, creating a safe and open atmosphere that made it easy to discuss my situation.
Roshanak helped me gain a clear understanding of where I stood and what my options were. She provided structured, systematic feedback and offered valuable suggestions from every angle. Whenever I needed support, she was always available and ready to help. Her guidance was consistently professional, practical, and directly applicable to the challenges I faced.
Thanks to her advice and the process we worked through together, I secured a job within just five weeks.
I can wholeheartedly recommend Ro as a consultant, as well as Konsulenthuset ballisager as a whole. Their professionalism, insight, and support made a significant difference in my job search journey.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Great advice on my job search. I was able to get a new job in 5 weeks!

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Dette var ganske nyt for mig - et tilbud fra min nu tidligere arbejdsgiver.
Det har været en super god oplevelse, hvor vi hurtigt fik fundet ud af, hvad som var relevant for mig at få råd til. Det var en seriøst sparring, som jeg havde med Anette Hansen.
Anette er et utroligt behageligt menneske, at have som sparring, empatisk, smilende og super kompetent. Sidst med ikke mindst, er Thomas Wehrsdorf´s webinar værd at anbefale, det bidrage med så meget brugbar viden.
Dette er værd at anbefale

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
En fantastisk oplevelse med Lotte som konsulent! Hun var ikke bare imødekommende og professionel – hun skabte et trygt og inspirerende rum, hvor jeg følte mig set og mødt på det niveau, jeg havde brug for. Lotte formåede at udfordre mig på en positiv måde, så jeg udviklede mig og fik nye perspektiver. Det var tydeligt, at hun havde stor erfaring og en oprigtig interesse i at hjælpe mig med at vokse. Forløbet var kort, men utrolig værdifuldt, og jeg kan varmt anbefale Lotte og konsulentfirmaet til alle, der ønsker læring, udvikling og kompetent sparring.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Super godt forløb. Lærte meget og blev inviteret til relevante seminarer.
På et tidspunkt ville jeg skifte konsulent, ikke pga hun var dårlig, men blot for at sadle om og få frisk input. Det klarede de lynhurtigt.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Ro Nygård var med til at give, ja, ro i starten af mit forløb og et håb om at jeg nok hurtigt skulle komme i job igen. Hun var omstillingsparat da jeg allerede ved første møde havde en jobsamtale i stilling, og vi afveg fra det "sædvanlige" forløb. Jeg fik nogle gode, konkrete værktøjer som jeg brugte i mine jobsamtaler (og landede et job ret hurtigt), og Ro var god til at spørge efter feedback løbende. Alt i alt en god oplevelse.

Super god oplevelse.
Jeg har netop gennemført et forløb hos Camilla Mellin i Ballisager Valby. Det har været en stor hjælp i forhold til jobsøgning, både sparring omkring CV og ansøgninger samt gode råd i forhold til netværk og kontakt. Camillas gode humør smitter af og giver energi og hendes råd er gode og strækt funderet i Ballisagers data og rapporter.
Tak for et rigtig godt forløb!

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Deres kandidatanalyse gav mig klarhed over det danske jobmarked - den transformerede den måde, jeg udarbejder mit CV og griber ansøgninger an på.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Tinas vejledning var ægte og fokuseret. Hendes karriererådgivning skubbede mig i den rigtige retning med ærlighed og forståelse.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Takket være Ballisager udviklede jeg et CV, der eneståendede, øvede mig effektivt på interviews og sikrede mig i sidste ende den stilling, jeg ønskede.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Emilias energi og friske ideer gav mig fornyet selvtillid. Hun hjalp mig med at se min værdi tydeligt, selv når jeg følte mig fastlåst.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
I had the pleasure of working with Camilla at Ballisager for six weeks, and I couldn’t be more grateful for her support. She provided invaluable guidance on my job search strategy, especially in unsolicited job applications. Her feedback on my documents and applications was insightful, helping me refine my approach. Beyond her expertise, Camilla's energy, encouragement, and positivity made the entire process motivating and enjoyable. I am truly grateful for her help—it was a very positive and uplifting experience. I highly recommend her to anyone seeking professional career support!

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Mangler professionalisme og åbenhed i rekrutteringsprocessen
Jeg henvendte mig til Tomas Ballisager i forbindelse med en rekrutteringsproces hos Ballisager. Jeg satte pris på, at han tilbød individuel feedback, men da jeg efterfølgende stillede tre helt principielle spørgsmål, fik jeg aldrig noget svar:
Hvorfor ingen samtale, når mit materiale dokumenterer over 20 års erfaring på C-niveau med resultater fra EBRD, IBM, eBay, Coloplast og Royal Caribbean?
Hvordan vurderer Ballisager kandidaters strategiske potentiale – forskellen på en “driftssikker leder” og en, der kan skabe reel transformation?
Har Ballisager egentlig erfaring med search på C-niveau i hospitality-/konferencebranchen, hvor kompetencer som brandopbygning, strategiske partnerskaber og international erfaring er afgørende?
Disse spørgsmål handler ikke kun om min ansøgning, men om et større problem: Har Ballisager overhovedet evnerne til at løfte opgaver på C-niveau – eller er de primært gearet til mellemleder- og specialistniveau?
At undlade at svare på så seriøse spørgsmål udstiller desværre netop den kritik, jeg har rejst: at Ballisager – trods store ord på sociale medier – ikke formår at møde kritiske spørgsmål med professionalisme og åbenhed.
Jeg skriver dette ikke for at hænge nogen ud, men fordi rekruttering af topledere er en af de vigtigste opgaver i erhvervslivet. Og i den kontekst er stilhed det mest useriøse svar af alle.
Jeg kan varmt anbefale Emilia Hammer som sparringspartner.
Emilia er god til at drive processen frem, via operative handlinger.
Hun lytter og holder fast på målet, hvortil hun kommer med mange gode udviklingsideer som er operationelle.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Jeg har igennem det lille sidste stykke tid haft fornøjelsen af at være igennem et forløb med Emilia Hammer. Det har simpelthen været så rart som jobsøgende at have en som Emilia til at få lidt energi og godt humør i det mondane. Derudover føler jeg også forløbet har været super fleksibelt og givende. Man prøver at få et nyt perspektiv på hvad der virker og ikke gør i jobsøgningen og så skal Emilia ellers nok hjælpe dig i gang. Jeg håber at andre også har samme oplevelse!

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Jeg var på et forløb i Vejle, hvor Annemette kendte en arbejdsgiver med brug for mine kompetencer. Jeg sendte mit CV og blev indkaldt til samtale sammen med flere andre. Lykkeligvis blev det mig, der fik jobbet. Undervejs var jeg til gode og konstruktive samtaler hos Annemette.
Stor ros til Annemette og Sissel, hvor sidstnævnte også kom med gode input til mit CV. På forløbet var der en god stemning og også en god sparring med de andre deltagere.

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med John Kejser hos Ballisager, og jeg kan på det varmeste anbefale hans professionelle og engagerede tilgang. Fra første møde oplevede jeg en sparring af højeste kvalitet, hvor jeg virkelig følte mig set og forstået. John gav mig konkrete råd, praktisk hjælp og grundig vejledning, så jeg vidste præcis, hvilke skridt jeg skulle tage for at komme videre med mine opgaver.
Hans evne til at lytte opmærksomt, skræddersy løsninger og forklare komplekse veje ud i iværksætteri i et klart sprog skabte tryghed og tillid gennem hele forløbet. Takket være John har jeg nu et solidt overblik og en klar handlingsplan, hvilket har lettet min situation betydeligt. En kæmpe tak for en professionel, positiv og resultatorienteret indsats!

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Emilia Hammer er fanme en dygtig konsulent. Hun har sku bare styr på sit kram, god energi og altid en fornøjelse at snakke med. Hun fortjener sku en lønforhøjelse for det kvalitetsniveau hun bringer til møderne!

Antwoord van Konsulenthuset ballisager
Lees meer over geverifieerde reviews.