Konsulenthuset ballisager Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik et forløb der gennem a-kasse og jobcenter. Det skulle have varet 4 uger, men allerede den første uge var Annemette og Pernille i gang med at finde en meningsfuld praktik, der kunne give et skub... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft et rigtig godt outplacement-forløb hos Ballisager med Lisbeth Brix Bøggild som konsulent. Lisbeth har været fantastisk at sparre med gennem hele processen. Hun har hjulpet med at se... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været i job boost forløb hos Camilla Mellin,fra Ballisager valby. Jeg gik fra at være modløs ift jobsøgning til at finde motivationen frem igen. Camilla har været helt fantastisk. Altid med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik virkelig solid sparring hos Charlotte Novella, der formåede at sætte sig ind i både, hvem jeg var, hvad jeg ville ... og hvad jeg endnu ikke vidste, jeg ville. Jeg følte mig simpelthen i s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Personeelsadvies
  2. Onderwijsinstelling
  3. Wervings- en selectiebureau

Geschreven door het bedrijf

Hos Konsulenthuset ballisager a/s arbejder vi professionelt med outplacement, rekruttering og karriererådgivning. Kort sagt hjælper vi virksomheder med at finde deres næste dygtige medarbejder og omvendt. Vi har en vision om, at jobsøgning skal være en spændende rejse hen til det næste job.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

38 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde…

Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med John Kejser hos Ballisager, og jeg kan på det varmeste anbefale hans professionelle og engagerede tilgang. Fra første møde oplevede jeg en sparring af højeste kvalitet, hvor jeg virkelig følte mig set og forstået. John gav mig konkrete råd, praktisk hjælp og grundig vejledning, så jeg vidste præcis, hvilke skridt jeg skulle tage for at komme videre med mine opgaver.

Hans evne til at lytte opmærksomt, skræddersy løsninger og forklare komplekse veje ud i iværksætteri i et klart sprog skabte tryghed og tillid gennem hele forløbet. Takket være John har jeg nu et solidt overblik og en klar handlingsplan, hvilket har lettet min situation betydeligt. En kæmpe tak for en professionel, positiv og resultatorienteret indsats!

25 juni 2025

Hej Loa

Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit forløb og samarbejde med John! Dejligt, at din situation er lettet og at du har fået et solidt overblik og en klar handlingsplan.

- Jeg deler dine pæne ord med ham.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Emilia Hammer er fanme en dygtig…

Emilia Hammer er fanme en dygtig konsulent. Hun har sku bare styr på sit kram, god energi og altid en fornøjelse at snakke med. Hun fortjener sku en lønforhøjelse for det kvalitetsniveau hun bringer til møderne!

2 mei 2025

Hej Joshua

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Jeg har delt den med Emilia.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jobcenter paid career coaching course for unemployment

Unfortunately I did not find the course paid by the unemployment office helpful. The tips suggested during the sessions were outdated and not relevant for the current job market, such as go on networking coffee meetings and cold call companies etc. The personal coaches are nice but not too hands on besides telling you what you are required to do by law (which you are already being told by the Jobcenter). I found a job half way through the course but it had nothing to do with Ballisager.

24 februari 2025

Great experience working with Ro Nygård

I had the pleasure of working with Ro Nygård at Ballisager, and I can’t say enough good things about the experience. From our very first meeting, Ro stood out with her warm, professional, and genuinely supportive approach.

She took the time to truly understand my situation and created a tailor made strategy to fit me — not just a generic template. Ro’s ability to combine honest feedback with empathy made a huge difference in both my mindset and my direction. I always felt heard, respected, and uplifted after our sessions.

She brought clarity where there was confusion, confidence where there was doubt, and helped me see possibilities I hadn’t considered before. Ro is not just a skilled consultant — she’s a fantastic human being who clearly cares about the people she helps.

If you’re lucky enough to get Ro as your consultant, you’re in excellent hands. Thank you so much, Ro!

5 mei 2025

Hi

Thank you so much for your heartfelt review and kind words about Ro. We’re truly happy to hear how much of a difference she made in your journey — and how her warm and professional approach helped bring both clarity and confidence. I’ll make sure to share your lovely feedback with her.

Wishing you all the best moving forward!

Best regards
Kristoffer / Konsulenthuset ballisager

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel hjælp der giver pote.

Jeg havde forløb hos John Kejser ved Ballisager. Det var et utrolig opløftende og givende forløb som i sidste ende gav pote med et job. John er et utrolig behageligt og professionelt menneske, der kommer med mange inputs og refleksioner som igennem forløbet har bidraget til en større begejstring og gå på mod i et beskæftigelsesfelt som til tider kan være hårdt og langtrukken. Tusind tak for hjælpen John!

2 juni 2025

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt, at det gav pote.

Vi er helt enige i dine betragtninger om John :-)
- Jeg deler dine pæne ord med ham.

40 ansøgninger - et job

Jeg har været i forløb hos Ballisager ved John Kejser. Det har været et rigtig godt forløb, hvor vi i fællesskab både har udformet CV og ansøgninger til at søge uopfordret. Jeg har i forløbet søgt cirka 40 jobs, hvoraf cirka en tredjedele var opslåede. Jeg fik ikke nogen samtaler på opslåede ansøgninger. Til gengæld fik jeg 2 samtaler på uopfordrede ansøgninger og et job. Da jeg er 60 år, tænker jeg, at uopfordrede ansøgninger er en god måde at søge på, da man på den måde kan ramme et aktuelt behov hos arbejdsgivere med den store erfaring, man har. Jeg oplevede forløbet med John Kejser som et ligeværdigt forløb, hvor han fik mig til at fokusere på de gode kompetencer og muligheder jeg har, hvilket er resulteret i, at jeg nu er i arbejde.

27 mei 2025

Hej Henrik

1000 tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt, at du har oplevet forløbet som ligeværdig - og ikke mindst har landet jobbet.

Tillykke - og god vind fremover!

Med venlig hilsennthus
Kristoffer/Konsuleet ballisager

Jeg havde et kort

Jeg havde et kort, men rigtigt godt og konstruktivt forløb hos Ballisager i Vejle.
Grunden til at det blev et kort forløb, var egentligt grundet det netværk min konsulent Annemette kunne trække på. Efter vores møde med hinanden havde hun fra start udset sig en stilling fra hendes netværk, som kunne passe til min profil. Hele processen fra introduktionen, til samtale, til jobansættelse skete på et par dage. Noget jeg ellers havde kæmpet med i nogen tid inden.
Mit indtryk af Ballisager (Vejle), var at de er et konsulenthus der arbejder seriøst, proaktivt og motiverende, for at få deres klienter hurtigst og bedst muligt i arbejde. Dertil var de to konsulenter jeg mødte, Annemette og Sissel, super dygtige og rare at være omkring.
De har derfor mine varmeste anbefalinger, oven på en rigtig god oplevelse.

9 mei 2025

Hej Jacob

Tak for din flotte anmeldelse. Fedt, at du har oplevet både seriøsitet, proaktivitet og motivation.

Jeg deler dine flotte ord med Annemette og Sissel :-)

Startet på 3

Startet på 3. uge ud af 4, og fra på mandag starter jeg i job 🌹 Super hjælp, med super netværk 😀

7 mei 2025

Hej Desiree

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Dejligt, at du er i mål.

Supportive and Inspiring Consultant

I’ve had the pleasure of working with Camilla from Ballisager who has supported me through a very challenging time in my job search. Despite feeling quite discouraged by repeated rejections, she remained consistently positive, encouraging, and uplifting which truly made a difference.

She provided valuable feedback on my CV and cover letters, and helped me improve them significantly. She also guided me on how to use my network effectively, how to introduce myself to companies, and what strategies to follow to increase my chances.

Her support has not only helped me grow professionally but also lifted me personally when I needed it most. I'm deeply grateful for her help and highly recommend Ballisager and especially Camilla to anyone in a similar situation.

27 januari 2025

Hi Rasim

Thank you for your review. We are happy to read about your great experience with Camilla. I will share your feedback with her.

All the best!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig CV rådgivning

Jeg har intet ondt at sige om den rådgiver jeg blev tildelt. Han var sympatisk, rar og snakke med, og jeg følte han lyttede. Men at lave et CV kan de ikke finde ud af at rådgive i. Jeg var ledig i tre måneder inden mit forløb startede. Der kom jeg til tre samtaler med det CV jeg selv havde lavet. Jeg startede mit forløb og lavede mit CV som jeg blev bedt om (efter den skabelon Ballisager bruger), og kom til 0 samtaler i mit tre måneders forløb. Da jeg stoppede mit forløb lavede jeg mit CV tilbage til det jeg selv havde lavet før mit forløb, og kom til samtaler igen, og er nu i job. Så CV rådgivning har ikke været til noget hjælp hos ballisager

1 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fredrik hjalp mig rigtigt god på vej…

Fredrik hjalp mig rigtigt god på vej til mit nye job. CV og ansøgning blev tunet så det passede til nutiden og ikke 1986. Fredriks mange råd og vejledning fik mig i arbejde igen. Så meget ros til Fredrik. De 121 ansøgninger og 21 samtaler hjalp også lidt

8 april 2025

Hej Frank

Tak for din flotte anmeldelse. Skønt, at Frederik har hjulpet dig godt på vej.

Jeg deler dine flotte roser med ham :-)

Mit møde med Camilla Mellin fra Ballisager

Mit møde med Camilla Mellin, var yderst ærlig. Ingen tvivl om at Camila ved hvad hun taler om og havde mange gode input – tjek ved det. Men den menneskelige side af Camilla som var lyttende og forstående, men også opløftende. Camillas energi kan ikke undgå at smitte af på den meget positive måde – så tak Camilla for et rigtig godt forløb👍

20 februari 2025

Hej Kristian

Tusind tak for din flotte anmeldelse! - Superfedt, at det lykkedes! :-)

Ballisager i Vejle

Hos Ballisager i Vejle følte jeg, at jeg blev mødt som et menneske og ikke bare et nummer i rækken. Annemette Dinesen er en behagelig og kompetent konsulent, som virkelig forstår at snakke med mennesker og hjælpe dem på rette vej.

20 maart 2025

Kære Bjørn

1000 tak for din flotte anmeldelse.
Dejligt, at du har oplevet den menneskelighed og kompetence, vi står for i ballisager. Jeg deler dine pæne ord med Annemette.

Held og lykke på din videre vej!

Jeg har været et jobforløb hos Thomas Wehrsdorf, Ballisager

Jeg har været et jobforløb hos Thomas Wehrsdorf. Det har været en virkelig god oplevelse.
Jeg er 62 år og havde min alder imod mig på jobmarkedet, men Thomas gav mig de værktøjer og den sparring, som gjorde jobsøgningen professionel og effektiv. Jeg lærte at forstå hvad jeg skal sælge mig selv på, hvordan jeg kontakter virksomheder og mit netværk og hvordan jeg fastholder kontakten. Jeg lærte at bruge LinkedIn og ChatGPT professionelt og forbedrede min ansøgning og CV markant. Jeg kan kun anbefale Ballisager og Thomas til enhver der skal ud og finde nyt arbejde.

17 februari 2025

Hej Kurt

Tak for din flotte anmeldelse. Skønt at se, at du har haft en virkelig god oplevelse med Thomas.

Jeg deler dine flotte roser med ham :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tillid, høj faglighed og nysgerrighed

Jeg har været i et forløb med John Kejser som mødte mig med tillid, høj faglighed og nysgerrighed på min situation. Jeg var meget tilfreds med hjælpen.

12 maart 2025

Hej Sarah

Tak for din anmeldelse. Dejligt, at du oplevet både tillid, høj faglighed og nysgerrighed hos John. Jeg deler din anmeldelse med ham.

Held og lykke fremadrettet!

God og seriøs sparring.

God og seriøs sparring.

25 februari 2025

Hej Britta

Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt, at du har oplevet god og seriøst sparring. Jeg sender din ros videre.

God energi hos Ballisager

God oplevelse at blive mødt af Camilla Mellin, som var meget åben og fleksibel i forhold til at tilpasse sig mit behov for sparring om specifikke emner i jobsøgningen. Samtaler med Camilla/Ballisager gav god energi til jobsøgningsprocessen.

31 januari 2025

Hej Jeanette

Tak for din flotte anmeldelse.

Skønt at læse om din gode oplevelse med Camilla og den gode energi.

Jeg deler dine pæne ord med hende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modenhed og livserfaring var afgørende …

Lisbeth Brix Bøggild var bare god til at udfordre mig og “puffe” til mig, der havde den tilgang, at jeg godt selv kunne finde ud af det med at finde et nyt job. Mest betød det nok, at Lisbeth havde den modenhed og livserfaring der kræves for at tackle en 62-årig …

14 januari 2025

Hej Bo

Tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt, at du er blevet både udfordret og "puffet til".

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er desværre nødt til

Er desværre nødt til, at give en stjerne, da man ikke kan give nul af slagsen.
Et rædselsfuldt forløb hos Ballisager i Vejle. Inkompetente og mistroiske konsulenter. Erfarede, hvordan mennesker over een kam presses, presses og presses! Uværdigt, udygtigt og en kæmpe fiasko! Luk l..tet på lige fod med Jobcenteret!

20 januari 2025

Kære Beth

Vi er kede af at se, at du ikke har været tilfreds med dit forløb. Vi har forsøgt at efterspørge yderligere info hos dig, så vi kan give dig den bedst mulige service - dog uden held.

Da din anmeldelse er anonym, kan vi derfor ikke gøre mere her og nu.

Ønsker du at uddybe din oplevelse, så vi kan skabe bedre oplevelser fremadrettet, er du velkommen til at skrive til info@ballisager.com.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Professionel og personlig approach

Professionel og personlig approach!!

10 januari 2025

Hej Thue

Tak for din anmeldelse Dejligt, du har mødt en professionel og personlig approach. Det er lige det sweet spot, vi gerne vil ramme.

Held og lykke fremadrettet!

Kristoffer/Konsulenthuset ballisager

Lees meer over geverifieerde reviews.