Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Reviews 385

4,7

Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf... Toon meer

Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Toon meer

Ondanks een foutieve aankoop van mijn kant zijn de zorg, ondersteuning en service van BART EBBEN in het algemeen, en van MARTIJN en BART jr. in het bijzonder was het buitengewoon. Ik raad de website... Toon meer

1. Auto-onderdelen marktplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

correct en netjes

snel, netjes en werkend

2 april 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Henk, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Goed adres voor gebruikte Citroen-onderdelen.

Mijn auto, CitroenC5 van 18jaar oud, had een nieuwe computer-unit nodig. Was nergens te krijgen. Bij Bart Ebben wel, ze snapten meteen wat ik zocht en wisten precies hoe ik het moest aanpakken.

5 april 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Henk, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Heel erg veel rijplezier gewenst met de Citroën C5! Groeten van Bart

alles weer goed

29 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Ed, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart

Precies het goede product gevonden…

Precies het goede product gevonden tegen een hele scherpe prijs en snel ontvangen. Ik ga zeker eerst hier kijken als er weer iets vervangen moet worden aan mijn Citroen Aircross C4.

5 april 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Eric, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Veel rijplezier met jouw Citroën Aircross C4! We staan altijd klaar om je te helpen, groeten van Bart Ebben

Gewoon goed, geen poespas. Betrouwbaar.

Heb bij Bart Ebben een achterlicht unit besteld voor onze Peugeot uit 2009. Prima kwaliteit, snelle bezorging. Goed en veilig verpakt en tot mijn verbazing zaten er zelfs al vier nieuwe lampjes in (dit in tegenstelling tot de foto van het product, een fijne verrassing dus). Top bedrijf, geen opmerkingen. Blij met mijn aankoop bij Bart Ebben!

2 april 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Miel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! En heel veel rijplezier gewenst met jouw Peugeot uit 2009! Groeten van Bart Ebben

Goed

Goed, snel en meedenken!

25 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Hans, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Correct en netjes!

23 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Kris, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Super service

men bestelling was verloren door Bpost , maar Bart ebben heeft dit mooi opgelost door mij opnieuw de artikelen toe te sturen , super service noem ik dat.

25 februari 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Tommy, super dat we je hebben kunnen helpen! Veel rijplezier en dankjewel voor het vertrouwen in ons team! Groeten van Bart Ebben

Tot nu toe goed geholpen

Tot nu toe goed geholpen, netjes verpakt niet lang hoeven te wachten.
De motor is geplaatst en werkt weer naar behoren.
Top gedaan.

25 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Pierre, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Snel en correct

Snel , correct en vriendelijk 👌

22 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Jozef, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

snelle levering

snelle levering, netjes verpakt,

6 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Willem, dankjewel voor dit mooie compliment en het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Goede gebruikte uitlaatdemper voor mijn…

Goede gebruikte uitlaatdemper voor mijn 306 cabriolet geleverd voor een fractie van de nieuwprijs!

9 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Wirtjo, heel veel rijplezier! dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Snelle levering en je krijgt exact wat…

Snelle levering en je krijgt exact wat de foto's tonen.

13 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Paul, we doen ons uiterste best om al onze onderdelen scherp en goed belicht te fotograferen, het doet ons daarom ook erg goed om dit mooie compliment te ontvangen! Dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Prima service.

28 februari 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste HHCM, dankjewel voor dit mooie compliment en het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Wel vrij hoge leveringskosten.

7 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Julius, door zo te leveren kunnen wij ervoor zorgen dat het onderdeel in optimale conditie bij de klant aankomt. Dankjewel voor dit mooie compliment en het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben

Had de verkeerde besteld door hun…

Had de verkeerde besteld door hun oplettendheid van het kenteken heb ik toch de goede gekregen

12 maart 2023

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Nina, dankjewel voor dit mooie compliment en vertrouwen in ons verkoop team! Groeten van Bart Ebben

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Bart, dankjewel voor dit mooie compliment en het vertrouwen in ons bedrijf en team! Groeten van Bart Ebben