Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot Reviews 385

4,7

Ik schrijf nooit recensies, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. Zolang de dingen goed gaan is het niet zo moeilijk om service te bieden. Echter kun je pas échte service bewijzen als bedrijf... Toon meer

Had in de opmerking gevraagd maandag te versturen. NB telefonisch advies Bart Ebben zelf. Is niets mee gedaan. Vrijdag alsnog verstuurd. Koplamp stond zaterdag de halve dag voor de deur. Overige zaken... Toon meer

Ondanks een foutieve aankoop van mijn kant zijn de zorg, ondersteuning en service van BART EBBEN in het algemeen, en van MARTIJN en BART jr. in het bijzonder was het buitengewoon. Ik raad de website... Toon meer

Heb bij Bart Ebben een achterlicht unit besteld voor onze Peugeot uit 2009. Prima kwaliteit, snelle bezorging. Goed en veilig verpakt en tot mijn verbazing zaten er zelfs al vier nieuwe lampjes in (di... Toon meer

1. Auto-onderdelen marktplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Specialist Citroen Peugeot gebruikte onderdelen als autodemontagebedrijf of autosloperij. Autobedrijf voor onderhoud, reparatie, schadeherstel & occasions

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik had een verkeerd type onderdeel besteld…

Ik had een verkeerd type besteld (o.b.v. mijn kenteken). Ik werd daar keurig over opgebeld voordat ze het onderdeel gingen inpakken en versturen. Ik was mij er niet van bewust. Dit kon direct aangepast worden in de bestelprocedure. Daarmee kreeg ik direct een dag later het juiste onderdeel. Dat is service

27 december 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Edwin, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Team Verkoop kan deze reactie zeer waarderen, fijn dat we je op tijd hebben kunnen helpen en dat je het juiste onderdeel hebt. Veel plezier met het onderdeel!

Snelle en nette aflevering van het…

Snelle en nette aflevering van het bestelde product.

28 december 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Jan, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team! Veel succes en plezier met je onderdeel!

CORRECT

KWALITEIT VAN DE GELEVRDE ONDERDELEN

18 december 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Louis, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team!

Het was iets duurder dan anderen op het…

Het was iets duurder dan anderen op het internet maar de foto ' waren duidelijker zodat ik zeker was wat ik ging krijgen en de dag er na was het er al van Nederland naar België.

12 december 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Eric, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team!

Snel geleverd

Snel geleverd. En geven duidelijk antwoord op al je vragen.

5 december 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Sef, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Heel fijne bedrijf

Heel fijne bedrijf, super vriendelijke team, attent en hulpzaam. Zeker aanraden

9 december 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Ioulia, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en team!

Makkelijk te bestellen duidelijk op en…

Makkelijk te bestellen duidelijk op en top
Bezorging in een nette doos met firma plakband netjes mensen houden zo 👍👍💪

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Aslan, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf en ons team! We zijn trots op onze dozen en waarderen de complimenten enorm!

Duidelijk, snel, aardig geprijsd en vriendelijk.

24 november 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Sander, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Snel geleverd

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Willem, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Lekker snel en keurig verpakt

Fijne snelle service!

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Tim, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

snelle levering

23 november 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Cor, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Snelle levering van vier stalen velgen…

Snelle levering van vier stalen velgen voor mijn Citroën Nemo. Keurig verpakt aangekomen. Voor een m.i. goede prijs.
M.v.g. Louis

7 november 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Louis, dankjewel voor dit mooie compliment! Heel veel succes met uw Citroën Nemo velgen, veel rijplezier! Gr Team Ebben

Website niet optimaal, kosten

De website liet in eerste instantie niet toe om het product te laten verzenden. Daarna moest er 24 euro aan verzending betaald worden. Tip: maak er transport-en handlingskosten van, dat valt voor de particulier wat beter.
Let wel, product was prima en de prijs voor het product ook. Ebben is wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf.

14 november 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Emile, namens het hele team bedankt voor uw bestelling, we wensen u heel veel plezier met uw onderdeel.

We zijn de afgelopen maanden flink bezig om de website te optimaliseren en te moderniseren. Laatst is er hierdoor wat fout gegaan met de optie verzending, excuses hiervoor. Dit hebben we zo snel mogelijk opgelost toen het is opgemerkt.

Met de verzendkosten proberen wij altijd zo transparant en duidelijk mogelijk te zijn. Enorm bedankt voor de tip, we zullen deze tip met het team bespreken en kijken wat er mogelijk is.

Nogmaals bedankt voor uw aankoop en namens het hele team van Bart Ebben een fijne dag vandaag!

Aanrader

Goede prijs, goede en heel vriendelijke communicatie, snelle verzending en deftig ingepakt.

3 november 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Davy, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Goed geholpen met het vaststellen van het juiste onderdeel.

8 november 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Wiebe, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!

Juiste product en snelle afhandeling

Juiste product en snelle afhandeling. Correct bedrijf!

27 oktober 2022

Antwoord van Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Beste Mark, veel plezier en succes met je onderdeel, dankjewel voor het vertrouwen in ons bedrijf!